Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

SHİNee is back yok pardon ben döndüm :D

soruyu cevaplayarak başlıyayım sevdiğim bir kitaptır

http://www.kuflu.com/e-kitap/18488-susan-napier-hoyrat-sevgili.html#post248943

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I3dezFzsNss]EXO_[/ame]

Bu şarkı ne iş derseniz tatilim bu şarkı ve benzer K-pop şarkıları dinleyerek geçti diyebilirim küçük yeğen k-popcu bizi de epeyce k-popcu yaptı.:zuhaha::zuhaha:
    Bu arkadaşların kıyafetlerini gördükten sonra (bu çocukların kıyafetleri en normalı olduğu için koydum :D ) bir daha K-dramalardaki elbiselere laf edersem SHİNee nın stlisti elbiselerimi seçsin :zuhaha::zuhaha: bu en büyük yeminim bu aralar :zuhaha::zuhaha:
    K-pop deyip aşağılamayın bu SMtown grupları madison square garden a verecekleri konser için biletler yarım saatte bitmiş; herneyse Tatilde ne yaptığıma gelince eğlendim mi evet dinlendim mi hayır :zuhaha::zuhaha:

Ne okudum

Yüreğimin Tek Sahibi- Eloisa James

Umutsuz düşesleri serisinden bir kitap ki kendisi en merak ettiğimdi en beğendiğimde oldu

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/114214-julia-london-askin-baharina-uyanmak.html

Nasıl anlatayım kitabı bir an geliyor diyorsunuz ki biriniz inat etmekten vazgeçse ,kötü bir kitap mı değil ama çok uzun belkide gereksiz uzun

Nayiri bunu beğendi.
  2. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Benim de en merak ettiğim buydu.Ben de bu hafta alıp okuyacağım kısmetse :p

3. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

4. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

sevgili fire hanim birdaha sizi yalniz birakmama uzaklara yollamama karari aldim:zuhaha: ne zaman uzaklassan bir kore manyakligina tutulup dönüyorsun:zuhaha: :zuhaha:
    ayrica giyimlerine laf etme cokta sk giyiniyorlar turuncu taytla yesil ayakkabi mavi gomlek, kiraz kupeler, kirmizi cerceve gözluk pembe ruj kadar guzel bir giyim olabilirmi :zuhaha::zuhaha:

5. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Tühh bir yerlerde Shinee videosumu gördün :$:$

ben özellikle onları koymadım ki fazla dalga geçme diye Allah ım o nasıl bir moda anlayışı insanın kendi gözlerini oyası geliyor o eziyete katlanmamak için :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Ama tüm bu şarkıları dinlediğim ve videolara tahammül edebildiğim için Funy aunt um bi kerem :zuhaha::zuhaha:

6. vişne bahçesi

yok firem ilk defa senden duyuyorum benim katimda bir koreli kiz varda onun giyimi oyle her gordugumde gözlerim aciyo :zuhaha::zuhaha:

7. s_line

s_line Active Member

yemin ediyorum Sql'den daha hızlı cevap dönüyorsun Fire:) coook coook teşekkür ederim, cevap yazan ellerin dert görmesin:D allah binbir kere razı olsun:) kocaman opuldunuz efenim:):Lv:

8. s_line

s_line Active Member

aaa evet, hediye meselesi de vardı:zuhaha: onu unutmusum resmen, Allahtan Fire var, yoksa bulasıcı hastalık gibi herkese kafayı yedirticektim:D

9. s_line

s_line Active Member

vişne bahçesi sen de benim gibisin, bütün hikayeler tamam, isimler sıfır:D
    neyse Fire buldu da kafayı yemekten kurtuldum:d ama sana da ustun gayretlerin için cok teşekkürler:D

10. vişne bahçesi

aynen:Dhatta bazen o kadar komik gereksiz detaylari hatirliyorumki kitabin adini yazari nasil hatirlayamiyorsun diye sinir oluyorum kendime:zuhaha:evet allahtan fire var yoksa ben cok vakit kaybederdim cok tek tek kitap bakarken :Lv:zavalliya bazen iki uc gun once konustugumuz yada okudugumuz kitabi soruyorum bazen cvbi alincada cok utaniyorum :$

11. curium

curium Primus inter pares

sevgili tuzakdaşıma verdiğim söze ithafen;

http://www.kuflu.com/e-kitap/20995-janet-dailey-related-books-serisi-1-tutsak.html#post343561

ve tuzakdaşımın sayesinde okuma fırsatı bulduğum

http://www.kuflu.com/e-kitap/28819-janet-dailey-related-books-serisi-3-vahsi-tutsak.html bitti.

ben bu cord u bir elime geçirsen o kara gözlerini oyar içine fare zehri koyardım. sonrada parcalara ayırıp balıkyemi olarak kullanırdım. işe yarardı hiç olmazsa....hadi birinci kitapta yapmadığın eziyet kaldmadı. ikinci kitapta bari azıcık rahat duraydın. kadını iğne ipliğe çevirdi. üstelik aldatmakla suçladı. kovmaktan beter etti. ayyyyyyyyyyyyyyy nasıl sinir oldum nasıl. anlatamam. kelimeler yetmez.

doğrusu kıza da sinir oldum. aşk sevgi bağlılık sadakat iyi hoş duygular eyvallah. ama, fakat, lakin bu adam bir teneke balla çekilmez yahu. kızda saf. resmen aşkın gözü kördür kavramına evrim geçirtti. gözü kör kulağı sağır vs vs vs. alsaydı carter ı rahat etseydi. nolurdu :hih:

ayy daha neler yazcamda. şu an elimden kötü kelimeler kaçmasın diye kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum.

12. vişne bahçesi

desene birkac seneye sakir sakir baslicaksin hintce konusmaya:sak sak: biz lisedeyken bir arkadasim cince cizgi filmler izlerdi sonrada filmlere baslamsti suan super cince konusuyor ve anliyor ha yazamiyor o ayri ;)
    kusiye visnenin slmi var kucak dansi kursuna gitsin dansta iyide o konuda kötu diye tavsiyede bulunuyor sana dermisin:zuhaha:
    arnavladigin icin tesekkur ederim gece gece oynadim gene:zuhaha:

13. vişne bahçesi

curium dun sana okadar yapma etme okuma hele ikinciyi hic okuma okuyupta sinirden abiyi:kzgn: odunla dövme istegi uyanmasin icinde dedim dinlemedin, noldu delirtti dimi uyuz:kzgn:

14. curium

curium Primus inter pares

ama napim bendeki meslek hastalığı. sen o kadar yapma etme dedin. benim merakımı tavan yaptırdın. :p bence bu cord powell ve wade' i solladı geçti. odunlukta en uç noktalardan bir örnekti. adamı un ufak edesim geldi. :kzgn: yinede okuduğum için pişman değilim :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

15. fatma20

fatma20 New Member

evet ölüm serisi 6. kitabı az önce bitirdim
    adı büyülü ölüm
    nasıldı diye sorarsanız size delice manyakça sadistce buldum diye bilirim konu tüyler ülpertsede hoşuma gitti bide yazar bunu uyku sırasında yazmış olmalı çünkü uyanıkken bu kadar korkunç konuda kitap yazamazdı

16. eun sung

eun sung Well-Known Member

merhabalar küflüdaşlarım şimdi 21 kitabı 9 liraya aldım kitap başı kaç lira tutuyor ..... Bu denklemi çözebilirmisiniz ????? ;) bilenler hariç .....;)

Nasılda mutluyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

17. eun sung

Seri geldi bakacam merak ettirdiğin kadar var mı toplu yorum yaparım artık.....

kız o nasıl bir giyim ne dediğini bile anlamadım ben de bir kore severim ama bu ayarları daha önce görmemiştim şarkı olarak çok takip etmediğimden herhalde.....
    anlaşılmıştır dünyada kitap kalmazsa okuyacağım ancak o zaman bakılacaklar grubuna dahil oldu şimdiden tuzakdaşım ayrıntılı yorumun için sağol:füü::füü:

bak ben seni ustan olarak dinleyeceğim demek ki bu kitabı sizlerin sevgi dolu sözleri üzerine rafa kaldırmışım sevgili tuzakdaşım curium istediğinde okumadığım bir kitap hayret demiştim demek ki bir bildiğim varmış bilinçaltım olarak..... Ama ben yaptım bunu tuzakdaşıma tuzakdaşım curiumum iyi misin hasar kontrol yaptırdın mı?????

18. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

süpersin ben 2 kitabı 9,5 tl aldım diye seviniyordum :saygilar:

19. eun sung

dimi artık yapacak birşey yok zimmetledim gitti.....:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Allah gönderenden razı olsun ne diyeyim kitapların fiyatını o kadar indirmek için melek olmak lazım.....:füü::füü::füü::füü:

20. ela86

ela86 Well-Known Member

süpersin yoldaş ah ah ne güzel

Bu Sayfayı Paylaş