Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. nur tanesi

nur tanesi New Member

Merhabalar,
    Unuttunuz artık beni iyice değilmi?.. neyse tekrar hatırlatırız bizde ne yapalım...
    Sadece merhabaya geldim.. maalesef bu aralar çok yoğunum değil kitap okumayı
    dizilerin başlarken yazılan oyuncuların isimlerini bile okuyacak vakti bulamıyorum..

Beyaz, aynı şey geçen kış benimde başıma gelmişti.. bayağı bir panik olmuştum bilgisayarda
    hiçbir tuşa basılmaz olmuştu, hiç bir yere giriş çıkış yapamıyordum..
    Sonra bilgisayar tamircisi çağırdık eve bu nedir diye?... o bile şaşırmıştı.. Abla bende ilk defa görüyorum hiç
    daha önce görmemiştim diye.. sonrasında düzeltip gitmişti...
    Korsanlara para kaptırmadım ama tamirciye para vermiştim.. artık zararîn neresinden kurtarırsan kardır..
    Geçmişler olsun...

Nayiri bunu beğendi.
  2. meleksi

meleksi Well-Known Member

geçmiş olsun..beyaz..:gül:

sevgili mektup arkadaşım (Brief an meinen lieben Freund) fişne..kız çok saftrikti..adam çok odun..:cool:

güzel bir bd idi..bu da..ama pek michelle tarzı değildi..ama guy u sevdim ben..tam bir koca aynı zamanda kadın doğum uzmanı..:cool: kızın haberi yok hamile olduğundan..ama kocası anlamış..:D..marnienin kardeşini hiç sevmedim..:dil: o nasıl bir bencilliktir..:kzgn::dil::dil::dil:

3. lili.sshi

lili.sshi Well-Known Member

İşte bu kitap da bitti
    Şimdi bazı sorularım var ??
    1 Bu serinin başka kitapları var mıdır ?
    2 Var is bunları da filik24 cim çevirebilecek midir ?
    3 PL1 cım da bu arada son ütüsünü yapabilir mi acaba ??
    4 Ve neden filik24 cimin çevirileri bir çok BD deki profesyonel çevirilerden bile iyidir
    Beşşş Bu bir çelişki midir ???

Emeğinize sağlık bu serinin iki kitabını da çok beğendim :gül::Frnds::sak sak::Lv::canim:

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

son ütücü geldi hanımmmmmmmmmmm..... yapılan tüm çevirileriniz itina ile son ütülenir ve kapak resimi yapılır.... :füü:

5. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Allah iyiliğini versin .......:sak sak:

6. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Iltifatına teşekkürler hayatım. Balon oldum uçuyorum. Tabi bu 2 kitaplık bir seri her kitapta 4 hikaye var. Aslında 1. Kitabın 2. Hikayesinin çevirisine başladım. Şimdi kafamda ki soru su. Bu hikaye de bitince 3. Hikayeden devam mı edeyim yoksa 2. Kitabın 2. Hikayesini mı çevireyim. Biraz karışık oldu bende karıştım zaten. Of of.

Bu arada herkese merhaba.

7. ela86

ela86 Well-Known Member

Geçmış olsun beyaz

8. phygmalion

phygmalion Well-Known Member

Bende çevirini cok beğendim Filik. Ellerine emegine saglik. Kitap da güzeldi, tavsiye edilir. Tam da niye kısa diye soracaktım ki, cevabını almış oldum. Valla pasa gönlün hangisini isterse ondan başla, yeter ki senin o guzel dilinle olsun.gercekten de sozde profesyonel cevirmenlere tas cikartiyorsun.nasılsa hepsini okuyacagiz, hem de büyük bir keyifle. Dört gözle bekliyorum ben de.

9. bermer

bermer Well-Known Member

Phygmalion haklı, paşa gönlün hangisini isterse onu yap, biz keyifle okuyacağız zaten...;)

10. phygmalion

phygmalion Well-Known Member

Bu arada pl1'cim, kapak resmi de super olmuş, onu unutmuştum. Sana da cok teşekkürler. Yalnız bı ricam olacak, kızın bı sacına da el atsan da kizartsan diyorum. Malum oğlumuz altın saçlı, kızımız da kızıl ya. Yalnız kapak diğer julia kapaklarından hic asagi kalmıyor. Kitapçıda görsem kapağı icin bile alırdım yani. Kapak demişken,Jüdith mac naught kitaplarına da sen mı el atsan acaba?hele cennet ve kusursuz kitaplarinki oldurur beni. Cennetteki kiz, grace kelly'e benzer ya, kapaktaki ne alakaysa.

11. meleksi

ben de hiç sevmem o kitapların kapaklarını..hiç kızlarla alakaları yok..

bence de paşa gönlüm bilir..filik..hangisiniarzu edersen cevir biz okuyalım..:Lv::Lv::Lv:

kapak aaacayip olmuş pelem..bayıldım..:D

12. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Phygmalion, aslında yayınevlerinden teklif alıyorum ama reddediyorum :p hiç kılasım değil diyorum .... şaka bir yana böyle bir teklif gelse kesinlikle değerlendirdim ama malesef gelmiyor ben asıl hq dan son ütü telifi bekliyorum o kadar kötü tercümeler ve kelime hataları var ki okurken sinir oluyorum hoş son okuduğum romanlarda bile rastlamaya başladım .... yani anlayacağınız asıl sinir olduğum konu kapaklardan cok yazdıkları kelime hataları ve düşük cümleler:$ bu yüzden bir kitabı yarım bırakıp yayınevine yazdım ama bana dönmediler bile....:eek:ff:

13. bermer

bermer Well-Known Member

Vay adiler, ver adresini yıkayım orayı AVM yapayım Pl1... ;) :zuhaha: :zuhaha:

14. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Ha ha ha bu lafına çok güldüm bermer. Bunu dilime dolarım artık. Mesela bana sataşan birine söyle derim, "bana bak beni sinir etme senir yıkar yerine avm yaparım." karsimdaki salak salak bakar bana artık bu kadın ne diyor diye.

Bu arada pl haklı. son okuduğum yeni çıkan bir kitabı okurken beynim şişti. Bir paragrafı anlamak icin 2 kez oldugum oldu. Çeviri hatası vardı ve akışı bozuyordu. Biraz önce de MArgeret MAllory Arzu Şövalyesini bitirdim. Yine yazım yanlışları ve çeviri hataları vardı. Gittikçe kalite düşüyor. Kesinlikle bir son ütücüye ihtiyacları var. Ama benim yok he he he... Çok sansliyim.

15. meleksi

evet canım..biz daha şanslıyız..senin gibi bir çevirmenimiz var..ve pelem gibi bir son ütücümüz..:gül::gül::gül:

son zamanlarda çevirmenlerin türkçeyi çok da iyi bilmediklerini düşünüyorum bende..kimseyi eleştirmek değil tabii amacım..ama anadilleri gibi ingilizce konuşuyorlar..ama türkçeyi sanki yabancı dil gibi..kuzenlerim yabancı dil eğitimi aldılar..ingiltereye amerikaya gittiler..dil kurslarına..sanki almanyadan yeni gelmiş almancılar gibi konuşuyorlar türkçeyi..söyelediğimiz zaman diyorlar biz ingilizce düşünüyoruz..türkçe konuşuyoruz ..:eek:ff:yabancı dil öğrenmek güzel ama biz biraz abarttık mı ne?:$

16. eun sung

eun sung Well-Known Member

ah bir ben bir sen diyemedik oppa diye bermerim istanbulda olmama rağmen gidemedim ben düşün.....:eek:ff:

bulamadğı iyi olmuş bekle az kaldı süpriz geliyor uzadı biraz ama artık idare edersin arkadaşım..... Daha çok beklemek tadını artırır kitabın.....:füü:

seni de bir koresever yapacak diziyi buluruz biz yorumdaşım merak etme.....
    :Lv:

mikemmelliğe fazla kafa yorma bir tanımı olması gerekmiyor mikemmel = fişne diyelim hergün yeni bir anlam katalım mikemmel kelimesine önemli olan bu zoru başarmak....:füü::füü::füü:

ay bu film tam sana göre zaten meleksim hemşerim ..... Şarkıyı bende sadece bu kadından seviyorum...... Biu arada bayramda geliyorum hemşerim öğrendin mi ????? Neyi diyeceksin söyleyivereyim baklava börek çörek binumum ..... vb.....:Lv:

işte yeni bir tanımlama kitabın başkarakterleri sevmeyen ama kitabı seven kişidir mikemmel .....:zuhaha:

Emma yı da Clondike de çok özledim bende malesef yoklar.....

İşte süper bu ..... Ben ve clondike bermere ilk kore dizileri örneklerini verdiğimiz gün dün gibi bak nerden nerelere geldi senden de aynı müthişliği bekliyorum arkadaşım......:Lv:

önemli olan arada bir de olsa gelmen sel ben bile her zaman yazamıyabiliyorum ama uzun upuzun alıntılarla toplu cevap verip küflüdaşların bir sayfasını dolduruyorum o bile yeter.....:zuhaha:

Evet stres atmak için birebir ne zaman canım çok sıkılsa sıkıntımı alır benim tüm kitaplar özellikle de sonu iyi bitenler.....

Buna cevap vermeme gerek yok cevaplamışlar ama düzine olaylarından sonuca ulaşıyorsun tabi aklın kitapla başka yerlere uçmamışsa;);):cool:

Çok geçmiş olsun BEYAZ ..... Bilgilendirdiğin için sağol.....

l
    Süpersin bermerim aynısını hint dizileri için de mi oluştursan süper olur gibi????? Ben kore için biliyorum bunları ama hint dizilerinde daha senin kadar olmadık biliyorsun ?:füü:

İşte son ütücümüz müthiş ve müthiş çevirmenlerimizle harika bir yayıneviyiz küflü yayınevi .....:sak sak::sak sak:

Gönlün hangisini istiyorsa o an onu çevir arkadaşım bizim için hepsi sen bize bu kadar zaman ayırdığın için ayrı bir öneme sahip zaten.....:gül::Frnds:

Canım sen bizim yayınevimizi kur küflü yayınevini genelliştirelim biz onlarda ah ah bu yeteneği nasıl farkedemedik te bu müthiş yayınevinde çıktı deyip ah vah eyleyip eyleyip dursunlar plm.....:Lv:

17. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

18. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Aggressive Romance / Wild Romance / 2012 / Güney Kore seyrettim Bermer sayesinde kıza bayıldım ...özellikle gülüşüne Kaderde beklenmeyen bir bükülmeyle, bir koruma ve eski bir judocu olan kadın bir korumanın koruması gereken baseball oyuncusuna aşık olmasını anlatıyor.

Kız kısa saçlı erkek tipli kravatlı bol kıyafetler spor giyinen biri..filmin bir yerinde kız ve kankası sohbet ediyor( kanka da ayrı bir alem erotik kitaplar, filmler seyrediyor vs :)
    Kankası diyor..Acabaaaaaa sen? ( kızlardan hoşlanıyor olabilirmisin anlamında ? erkek farma'ya )
    Kız da ..Evet şuan seni yere yatırmaaakk veeeee ......( bakışmalar!)
    boğmak istiyorummmmm dedi ( eğlenceli bir film tavsiye ederim)

PL1 yayınevlerine başvursan profosyonellerden daha iyisin kendini göstermenin bir yolunu bulmanı dilerim.

Ekli dosyalar:

19. bermer

bermer Well-Known Member

Semraa,

Kafe de Meleksi'ye önerdim, sana da söyleyeyim, Bd gelişim tadında, tam odunluk, karizma çekiklerimin olduğu bir diziyi daha önereyim, izlerken kesinlikle keyif alacaksın... Eski Türk filmleri tadında 17 bölümlük bir dizi, çeviride 14'e geldiler... :D

Hikaye 60 yıl önce büyükbabanın ormanda kaza geçirip kızın büyükannesi ile tanışması ile başlıyor, kıza yalanlar söyleyip ondan çaldığı tıbbi reçetelerle büyük bir ilaç firması kuruyor, sonra kaza geçirip ölüm döşeğinde iken büyükannenin kız torununun verdiği bitkisel bir ilaçla iyileşiyor, kız büyükannenin gençlik halinin kopyasıymışmış.. :)

Büyükbaba, vicdan yapıp büyükanneyi araştırmaya başlıyor. Heyhat, büyükanne yine büyükbabanın sebep olduğu şartlar nedeniyle ölüyor.

Kadın bunu 60 yıl beklemişmiş, Kız torun dedeyi bulup ninesinin vasiyetindeki saati vermek için şehre iniyor... Bu arada büyükbaba, paraya tapan güçlünün ayakta kalacağına inanarak yaşamış biri, ailesine sevgi göstermemiş, dolayısıyla ailedekilerde değerleri para=güç olarak büyümüş.

Neyse Allah yolu gözüken ve imana gelen büyükbaba, ninenin torunu ile kim evlenirse aile servetini ona vereceğini ilan ediyor. Büyük erkek torun Ya Da Feng, 80 milyarlık aile servetini ele geçirmek için kıza yaklaşıyor...

Ancak bunların öncesinde birbirlerini tanımadan bir kaç olay yaşıyorlar falan... Neyse bütün diziyi anlatmayayım di mi, izle gör... Beğeneceğine eminim... ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uM_nTJl1PLA]Mv Of Easy Happy Fortune Life Taiwanese Idol Drama - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-c0xXPAMNko]ã€�紫霧自製】ç¦�æ°£å�ˆå®‰åº·MV - Love Story ( æ*Œè©�版 ) - YouTube[/ame]

20. nur tanesi

nur tanesi New Member

Bermer benim ilgimi çekti bu dizi. İlk bölümünü izledim bile az önce..

Bu Sayfayı Paylaş