Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Catlinin abla güzel yazıyor,http://www.kuflu.com/e-kitap/110565-caitlin-crews-whitney-heiresses-serisi-1-askin-gercek-yuzu.html bu kitabınıda beğinirdim lakin bu ay yayınlanan serinin ikinci kitabı en beğendiğim bdler arasına hızlı bir giriş yaptı İvan senin olsun ama Jack benimdir kaptırmam :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Vasili kitaplar arasında favorim budur benim http://www.kuflu.com/e-kitap/37877-carole-mortimer-dusmanini-tani.html#post463701

Kitaplarım geldi bende başladım okumaya Samantha Young un kan sersini ile başladım bir tanesi bitti,ikincinin yarısındayım öbür kitabı ile şu ana kadar pek ilgisi yok gayet namuslu ilerleyen bir fantastik kitap ama ne olur devanımda bilemem tabii.Ama yazarımız güzel bir dünya kurmuş,rahat ve akıcı okunuyor,sıkılmadan , sinir olmadan okunuyor .

Bu BD deki ablalarımız garip garip yerlerinde karıncalanmalar !! duymasalar şaşarım zaten galiba o yüzden gelişim seviyorum ,eski çevirmenler daha mantıklı sözcükler kullanmışlar

Bu arada herkesin Bayramanı kutlar ,ailenizle ve sevdiklerinizle güzel günler dilerim

2. bernata

bernata Well-Known Member

Kurban Bayramınızı kutluyor;sağlıklı nice bayramlar diliyorum :saygilar:

3. bermer

bermer Well-Known Member

İyi bayramlar Küflü,

"Bayramda dolabımızı doldurana kadar keşke biraz da çocukların gönlünü doldursak...

En kötü şekerleri alan bizler ayy nasılsa çocuklar yiyecek diyerek... tutupta bir de kimsesiz yavruları sevindirmeyi mi düşünecektik...

Dinin arkasına sığınıp ama Allah emretti kurbanı keselim derken, o zaman benim yeryüzündeki meleklerim dediği çocuklara da, iyisinden çikolata alın marketten...

Kendini düşünen bizler neyin savaşını veriyoruz biz hiç anlamış değilim..."

Bu cümleleri bir arkadaşım paylaşmış, içindeki düşünceleri sizlerle de paylaşmak istedim...

Bayramı bayram bilsin çocuklar diyerek, kendi çocuğumuza aldığımız gibi; iyi şeker ve çikolata yesin o melekler...

İyi bayramlar Küflü'nün güzel insanları... :)

4. ela86

ela86 Well-Known Member

sağlıkla huzurla nice bayramlara....

5. ebr

ebr E-kitap Müdavim

Bayramınız kutlu olsun. Çiçek düzenlemesi hoş olmuş değil mi?

Ekli dosyalar:

6. bermer

bermer Well-Known Member

Bayram şekeri olsun, yüzleriniz bir tebessüm doğsun.. düşüncesiyle alıntıladım sizler için... :D

* Ben asla yakışıklı, zengin, uzun boylu, esprili, sevdiğine sadık biriyle evlenmem. Büyük konuşayım da başıma gelsin.

* Halbuki takdir alana 5 ay, teşekkür alana 4 ay tatil veriyoruz deseler, bu gençliğin başarı oranı tavan yapardı

* Bizim evdeki vantilatörde "Fakir" yazıyor, zengin olsak klimayla serinlerdik zaten.

* Elimden her iş gelir de, içimden hiçbir iş gelmez tembel miyim neyim..

* Türkiyenin %90ı Calgon kullanıyor dedikleri halde yıllardır reklamları dönen Calgonun %10 için verdiği mücadeleyi takdir ediyorum.

* Bir turist gelse ona önce "how are you?" derim, "fine, thanks and you?" derse "thanks sit down" derim. Biz okulda böyle öğrendik.

* Elin vampiri 2 fırt çekip bırakıyor. Türk vampir olsa yabana gitmesin diye kalan kanı suyla çalkalayıp tekrar emer.. :D :D

(Bu cümleden sonra, dün okuduğum ilk Vampir Beyaz dizisi, Gena Showalter - Royal House of Shadows Serisi 1 - Kara Gönülçelen'geldi gözümün önüne, Nikolai benimdir dedim ya, evet onu aldım haremime kapadım ama Bd kızı içinde erkek olsaydım keşke diye düşünmekteyim halen... :zuhaha: :zuhaha: O kız, yani Jane var ya...O bir bilim kadını... o bir paranormal aktivist... o bir vampir gelin adayı... o bir savaşçı insan... o bir atarlı, devlere kafa tutan... o bir oyunbozan... o bir sevişgen... o bir odak noktasını arada kaybeden... o bir ütopik ironik kronik ultranik saftirik BD kızı... :zuhaha: :zuhaha: neyse efem, kitaptan sonra bahsederiz, odaklanalım... ;) :D :D)

* Yaşlılığımla ilgili tek hayalim adres soran insanlara kısık gözlerle bakıp ; "şimdiye kadar oraya giden hiç kimse geri dönemedi evlat" demek...

* Mutluluktan havaya uçsam kesin üst geçide falan denk gelirim, çarpar geri düşer arabaların altında kalırım. şanssızlık bizde ata sporu..

7. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

gözlerimden yaş geldi :) özellikle de bu eklerken yine kahkaha attım

Elin vampiri 2 fırt çekip bırakıyor. Türk vampir olsa yabana gitmesin diye kalan kanı suyla çalkalayıp tekrar emer..

8. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben de vampirli bdyi okumaya başladım..ama ne zaman biter bilemem..daha ilk sayfalardayım..:D

9. bermer

bermer Well-Known Member

Müze açılışı için hazırlanan muhteşem canlandırma..

Amsterdam'da bulunan Rijksmuseum müzesi açılış için reklam yaparken, müze içinde bulunan Rembrandt van Rijn'a ait Gece Bekçileri (The Night Watch) isimli tabloyu canlandırmışlar. Bir alışveriş merkezi içinde insanların şaşkın bakışları altında gerçekleşen olay alkışlanacak bir performans olmuş.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tm7bOrI8gi0]Müze Açılışı için Hazırlanan Muhteşem Canlandırma - YouTube[/ame]

Canlandırılan tablonun orjinali..

10. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Efe Pilsen reklamı gibi :)

11. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi bayramlar küflüm

12. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

13. alkane

alkane Well-Known Member

Kurban Bayramınız mübarek olsun, sevdiklerimizle nice bayramlara inşallah...
    Dilerim her haneye bayram gelmiştir.

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

15. sevgi orbay

sevgi orbay Active Member

16. bermer

bermer Well-Known Member

Bayram neşeniz olsun Kızlar !

Çok güzel bir filmdi bu...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6XG6NmllRQ4]Bhangra Bistar (Turkish Sub) - YouTube[/ame]

17. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Okuma Bayramım devam ediyor :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Sağolsun çoğu kişi şehir dışına gittiğinden çok gelen giden yok eh büyük evi biz olduğumuz için benim bir yere gitme gibi derdim ,herkes bize gelmeli ,sonuç itibari ile bayram sabahındaki kahvaltıyı atlatmamla gayet güzel hayal ettğim gibi bir bayram geçiyorum :zuhaha::zuhaha:

Samantha Young un kan günlükleri bitti Alacakaranlık serisini beğendiyseniz bunlarını seversiniz ,Teen-age kitapları teen-mom değil .Daha çok kitap yazar mı bu seriden bilemem sonu açık değil ama daha kitap çıkabilir tarzda yazmış sonunu.

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/115158-gena-shovalter-en-karanlik-gece.html

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/115159-gena-showalter-en-karanlik-zevk.html

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/115160-gena-showalter-en-karanlik-opucuk.html

Bu seride bugün bitti.Bu hafta açılan http://www.kuflu.com/e-kitap/115287-gena-showalter-royal-house-shadows-serisi-1-kara-gonulcelen.html kitabının yazarında Bu seri daha anneler için yanlız :zuhaha::zuhaha:Serinin yurt dışında kısa hikayeleride içinde olmak üzere yayınlanmış 16 kitabı var Türkçeye çevrilmiş olan ise sadece 3 tane.Kitapların konularına bakıp (iblisler falan) tarihsel sanmayın zamanımızda geçiyor.Gena abla güzel bir dünya oluşturmuş.

Evet fantastik kitaplar okumaya başladım ama şu var ki bu abiler BD erkeklerinden daha gerçek :zuhaha::zuhaha: Tamam abilerin içinde iblis yaşıyor olabilir ama hangimizin içinde kötü bir taraf yok ki :zuhaha::zuhaha: Bir kere patronları var (ya da var sayılır tanrı ama olsun ) çekiniyorlar ondan ,kendi işlerini kendi yapıyorlar ,uşak çağırıp içki istemiyorlar,altı erkek bir arada yaşıyorlar (Daha sonra sayı çoğalıyor ama olsun) Herkesin görevi var temizlik işinden sorumlu olanı para kazanmaktan sorumlu olanı falan , ölümsüz oldukları bu adamlar nasıl bu kadar zengin diye düşünmüyorsunuz ,Olimpos dağı varken olan abiler tabii ki zengin olacaklar,:zuhaha: üç yılda hırs yapıp zengin olmuyorlar sonuçta :zuhaha:.
    Bazısı ışınlanabiliyorlar (uçak filoları yok tek telefonla emirlerini amade olan pilotları yok öğle yemeği için kızları Paris falan götürmüyorlar zaten buna zamanlarıda yok bir sorunla uğraşıyorlar garibanlar anlayışla karşılıyorsun) ama yıllarca ışınla bizi scoty yi izlemiş ben için olmayacak bir şey deği:zuhaha: ,uçanıda var olsun süpermande uçabiliyor.yakışıklı olmayanı var ,dış görüntüsünde dertli bir bd erkeği var mı yok ama bunda var o bile yenilik benim için :zuhaha:

Korkuları endişeleri var,ne olacak diye düşünüp duruyorlar.

Sersem şebelek kızlar yok.Fantastik kitaplarda kızlarımız epey aklı başında ne istediğini bilen kızlar.Tanrıçaya benziyen kızlar değil gerçek tanrıça olanıda var ayrıca :zuhaha::zuhaha:

Kızlarımız hayatlarına girince değişiyorlar mı tabii ki ama yaşlarına bakınca olgun erkek tabii ki akıllanacak diyorsunuz :zuhaha::zuhaha:Zeus tanıyorlar borumu :zuhaha::zuhaha: Olgunlukları mantıksız değil yanii

Sorunlar peşlerini bırkamıyor abiler bir telefon açıp avukatlarına sorunu halledin demiyorlar ,para ile satın aldım seni,babanın bana yaptıklarını sana ödetecem gibi laflar yok .O çatışmadan o çatışmaya atlıyorlar ,sürekli bir aksiyon bir aksiyon (her anlamda) sıkılmıyorsunuz okurken yani ,Gena abla sürükleyici yazmış bir bakıyorsunuz 460 sayfalık kitap bitivermiş.Kısaca BD ler fantastik bunlar daha aklı başında kitaplar oldu benim için bu ara :zuhaha::zuhaha:

18. bukito

bukito Well-Known Member

bayramınız kutlu olsun küflüler...

19. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bayram sonu unutturma kırmızı kurdele takacam sana Fire:zuhaha::zuhaha:

20. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Geçenlerde En karanlık geceye başlamıştım.Azıcık sıkıldım,sonra devam ederim diye kenara bırakmıştım.Senin bu yorumundan sonra tekrar elime alacağım Fire :cool:

Bu Sayfayı Paylaş