Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

neden bilmem bende sevmistim normalde konusunu biri anlatsa sevmem ben bunu derdim ama güzeldi;)
    evet sayin fire bu wilde kitabi güzeldi :hih:

Nayiri bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

yok canim kiskanclik ve sen , senin gibi bd kizlarinda olmaz öyle kötü huylar :zuhaha:

3. vişne bahçesi

ben bu kitabi okudugumda kitabin adinin kacik gelin olmasi gerektigini dusunmustum ;) bir kitap vardi ciftimiz hic sorunumuz yok napsak dur bir bosanalim aksiyon olsun diye bosaniyorlardi (seriydi ve kizin limon sarisi ayakkabilari vardi ve bir milyon ayakkabisi daha ve tabiki visne gene adini hatirlamiyor) ona benzettim ben okurken. kizimiz da guven eksi bir milyonlarda oldugundanmi asiri dengesiz oldugundanmi ne konusmak yerine kafasinda abiyi dusman yapip kaciyordu abidekide ne sabirmis arkadas :zuhaha::zuhaha:
    emek verip zaman harcayan kalbimdeki ikiliye coook tesekkurler :canim:
    semra sanada link icin tesekkurler usengecligimden senin mesajindakini ödünc aldim :zuhaha:cakalmiyim ne :füü:
    buarada söylemeden duramayacagim tam gang notluk kitapti :'(

4. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Sataşma var söz hakkı istiyorum :zuhaha::zuhaha:
    Beğenebilirsin özgürsün,sadece bana çok mantıklı gelmedi,kızın wilde kardeş karşılaşmasa başına gelebilecekleri düşün.Ama şunu anlıyorum ki sen yeşilçam a yakın kitapları beğeniyorsun :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

BD kızı değilim ama kıskançta değilim bebem,belki şunu çekemiyorumdur,kimseyi değişiremedeim şu hayatta diye

http://www.kuflu.com/e-kitap/37290-catherine-mann-landis-brothers-serisi-2-ikinci-balayi.html
    benziyor dediğin bu kitaptı diye hatırlıyorum gerçi resim ve link ölmüş ama

Sana söylemedim mi Gang istifa etti Jesica ile parada anlaşamadılar :zuhaha::zuhaha:

5. bermer

bermer Well-Known Member

Jennie Lucas - Gurur Ve İhanet

Jennie Lucas'ın tarzını seviyorum, beni hiç üzmüyor. Uzun zamandan beri ilk defa Bd okurken heyecanlandım, beklenti ile meraklandım ve acaba mutlu son olmayacak mı diye endişelendim.

Kurgusu oldukça akıcıydı, sadece bir yerde çevirisel zaman handikabı yaşattı ama büyük değildi, etkisi çabuk geçti. :)

Kadının çok güçlü bir ruhu olduğunu anestezi ve ilaç almadan 3 kilo 400 gr'lık bebek doğurduğunu söylesem ilginiz artar mı? Hem de stresli koşullarda... :D

Okunması tavsiye edilir, özlemiş olduğum Bd tadında bir kitaptı.

Fire, Gang'ı seviyoruz ve geri istiyoruz. İkna olmasının yolu yok yok mu acaba ? :)

6. meleksi

meleksi Well-Known Member

,

tamam..canım..teşekkürler..ağlak bd forever..diyorum ben de..(gerçi gelişim forever.. dan aşırdım..:zuhaha::zuhaha::zuhaha:)listeye ekledim..dün http://www.kuflu.com/e-kitap/115924-jennie-lucas-gurur-ve-ihanet.html#post1715020 bdsine başladım yarısına geldim beğendim..bitirirsem yorum yazarımm..:)

7. vişne bahçesi

evet kitap buydu usendigimden acip bakmadim ismine :zuhaha::zuhaha: yok bebem aksine yesilcam tarzi seyleri sevmem ondan sasirdim bunu nasil begendim ben diye gerci ikinci kere okumam lazim ozamanda begenirsem evet guzel kitapti derim ama suaralar kitap okuyamiyorum :'(ayrica ben birseyi begendiysem kesin mukemmeldir :cool:
    bd kizi bebem benim nasil kimseyi degistiremedin bana kai sevdiren kimdi benim gibi cekikleri hic sevmeyen cekiklere uyuz olan birine kai yi sevdirdin ki ben zor degistiririm fikrimi demekki neymis bd kiziymissin ;)
    istifadan dondurmek icin sana ne rüsvet verebiliriz acaba benim degerli öpücüklerimden bir demete ne dersin hemen aklini celdim demi :zuhaha:

8. vişne bahçesi

Jennie Lucas - Gurur Ve İhanet
    bu kitabi severek okumustum .okuyali baya oluyor o nedenle aklima kalan kadar yorum yapcam gerci bendeki hafiza balik hafizasi oldugundan ne cikcak acaba :zuhaha:, buara kitaplar dahil bircok seye tahammul edemiyorum :eek:ff: ve kendime sinir oluyorum :kzgn::dil:
    bence jennie abla cok guzel yazmis ozellikle kitabin basina bayilmistim olaylar cok hizli gelisiyordu. abinin yanlis anlamasinin nedenini bile guzel bulmustu apla. brandon disinda kimseye uyuz olmadim ki ben genelde ya kiza ya abiye uyuz olurum ama ikisinide sevdim(fire sok oldun demi :zuhaha:) ama abinin kizimizi ailesinden uzaklastirmasini sevmedim gerci o onun tarafindan bakarsak o psikolojiyle normal bu yaptigi (evet visne herseyden anladigi gibi psikolojidende anliyor :cool:)bu nedenlede buna bile kizmadim
    apla kitabi en zor duygu olan guven uzerine yazmis ;) zaten abinin yaptiklari guvenmemesinden kimseye, mesela kiz tekrar hamile kalirsa hep burda kalir diye falan dusunuyor yani anlayacaginiz güven özürlü bir abimiz var ;)
    kitapta yazarin en sevdigim yönu abimizi uzman bir psikolog yoluyla iyilestirmesiydi yani bizim süper ötesi özelliklere sahip , bakire , masumiyet sembolu sevgi yumagi bd kizlarimizla sevisince psikolojileri duzelen bd erkeklerimiz gibi bir bd erkegi yerine sorununu kabullenip terapistin kapisini calan bir bd erkegi yaratmis:sak sak:
    gelelim Lee Wilkinson - Gönülden Gönüleadli kitaba;)
    bu kitabi her zaman cok severek okumusumdur nedenmi cunku altin dizi falan diyo ama resmen bir gelisim :Lv: firem ve jesica saolsun tekrar okuyunca altin bulmus gibi sevindim ellerinize saglik kizlar :Frnds:
    kitapta abimiz tam bir intikam melegi ama kitabin sonuna kadar abinin neden bir sicak bir soguk davrandigini anlayamiyorsunuz aaaaaa öc duygusuymus nedeni oluyorsunuz yada ben oyle oldum eminim firem yooo ben 2. sayfada anladim diyordur:hih: (seviyorum sana laf atmayi firem :füü:) kitapta bir olay karmasasi var abi nisanli kizimizi sarhos ediyor sonra olaylar olaylar ama önce dusunuyor hic aksiyon yapmiyim kendi gelsin falan ama bir ogreniyoruz o gece bol eksin olmus :zuhaha:kizimizda erkeklere korku var falan ama abinin ustune atliyor oysa hisleri onu uyariyo kötü seyler olcak diye ama dinlemiyor apla demekki neymis ic sesimizi dinlemezsek bd erkegi bulabilirmisiz :zuhaha:
    ablamiz butun bd kizlarimiz gibi iyi bir psikolog abinin sorunlarindan birini sip diye cozuyorki o kadar zeki bir adamin sorun dedigi vicdan azabini zaten cozebilmesini beklerdim ben kendi kendine :hih:
    neyse kitabi cok anlatmayayim aslinda cok guzel bir kitap degildir ama ben severek okurum her seferinde evet sirf gelisime:Yow: benziyor diyeki butun gelisimleride sevmem ve evet ben karmasik bir kisiligim sanirim :glmsm2:
    ikiside okunmaya deger kitaplardir benim gözümde veeee visnenin süper tavsiyelerinin sonuna geldik ne sanslisiniz 2 kitap birden önerdim bugun :cool:
    ic sesinizin bana ettigi kendini begenmis , deli kesin gibi laflari dinlemeyin malum ic sesini dinlemeyen kizlarin basina iyi seyler geliyor ;)hem ben cok tatliyim :Lv:

9. alkane

alkane Well-Known Member

Senide yorumlarını da seviyorum be vişnemmmmm:mjk:

10. nur tanesi

nur tanesi New Member

Benim iç sesimde dış sesimde yorumlarinı seviyor vişne...
    Sen devam et, ben severek okuyorum yazılarını...

11. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Buradaki yazılarına ve oyunlardaki performansına bakıp ders çalışman lazım ama burada geziniyorsun diyorum

Kai için benim uğraşmama gerek yok şu tatlılık nasıl sevilmez

Gang uzun bir süre geri dönmez onu biliyorum ne kadar öpersen öp :zuhaha::zuhaha:

12. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Gurur ve İhanet'i bende okudum son zamanda beğendiğim nadir bd'lerden. Bd okumaya geri döndüm sayelerinde evde 1 aydır sürünen Nora Robert's bile okudum hoşuma gitti
    ALACAKARANLIK – NORA ROBERTS

İskoçya, 1745... Kanlı bir meydan savaşının yanı sıra, başka bir savaş daha yaşanmış ve kazanılmıştı... Bedeli onur, zaferi aşk olan savaştı bu...
    Serena MacGregor, bir İskoçyalı olarak, tüm İngilizlerden nefret ediyordu ve son derece geçerli nedenleri vardı. İngiltere’nin, Ashburn Kontu, Brigham Langston da bu nefretten payına düşeni alacaktı.
    Brigham, İskoç davasına olan sadakatiyle MacGregor ailesine kendini kanıtlamış ve saygılarını kazanmıştı, ama Serena’nın, ona ve ırkına duyduğu nefretten vazgeçmeye hiç niyeti yoktu.
    Güzelliği, tutkuları, inançları, davasına olan adanmışlığıyla Serena’ya âşık olan Brigham, onun bu nefretini yenmek ve onu kazanmak zorundaydı...

13. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

fire...o öpücüğe de bayıldım :)

14. vişne bahçesi

cok tesekkurler :Frnds:simardim mi ne :D
    bunlarda size tesekkur hediyem :Lv:

15. vişne bahçesi

yok bebem ayin 27 sine kadar bosum aslinda ama canim hicbirsey yapmak istemiyor :eek:ff: asiri bir tembelllik modundayim
    valla senin sayende sevdim ben kai yi ;) bir milyon yil gecse dikkatimi cekmezdi önumde dans etse seyretmezdim simdi biliyorsun yeni dans idolum o :Lv:performansimi dört gözle bekliyorsun dimi :zuhaha:

16. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

öpücükler fire'den çiçekler vişne'den ne varsa insanın kız arkadaşlarında var :)
    Bunlarda benden afiyet olsun :)

Ekli dosyalar:

17. nur tanesi

nur tanesi New Member

Ne oldu buraya yaa... bir sessizlik hakim...
    Geliyorum gidiyorum, çıt yok...

18. alkane

alkane Well-Known Member

19. curium

curium Primus inter pares

az önce wilde brother serisini bitirdim. aslında ilk iki kitabı onceden okumuşum ancak jesica 3. paylaşınca geçmişi yad edeyim dedim.

http://www.kuflu.com/e-kitap/114954-sandra-marton-wilde-brothers-serisi-1-tutkular-ve-gercekler.html

kitap güzeldi. hoş bir ağ örülmüş.

http://www.kuflu.com/e-kitap/114955-sandra-marton-wilde-brothers-serisi-2-kadinlar-ne-ister.html

2.si ise idare eder, gideri var.

http://www.kuflu.com/e-kitap/115925-sandra-marton-wilde-brothers-3-seninle-bir-omur-46.html

ama az önce bitirdiğim 3. ye gelirsek; bd değil masal kitabı gibi olmuş. hatta gibisi fazla bile. ancak masallarda mutlu son vardır. imkansız hastalıklar tedavi edilir. bu nedenle bu kitap bana göre....

bana şu sözü hatırlattı: ömür dediğin bir gündür, oda bugündür.

20. meleksi

meleksi Well-Known Member

Bu Sayfayı Paylaş