Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. fosilll

fosilll Well-Known Member

Maya Banks :Sicak: kitabini okudum o ne öyle:füü:
    Kizimiz MIA oglumuz GABE: Üc arkadas is adami olmuslar aralarinda birinin kardesi Mia.
    Ve Mia'ya göz koymu abimiz ve firsatini buluyor bir partide kizimizla hayatinin dansini yapiyor:zuhaha: sonrasinida siz okuyun diyorum baska da bir sey demiyorum:$
    dayanamiycam bunuda diyeyim eger ki:hih: sizde dayanamadiysaniz benim güzel hitabemin devamina göz atin derim ;) pisman olursaniz tesekkür tusuna sadece bir defa basiniz:saygilar::zuhaha:

Grey'in akrabasi sanki Gabe+18 ve daha fazlasi geldi bana :dil: bu Kadar olmaz dedirten cinsten di, hic beklemezdim Maya teyzeden..
    Hatta Grey bile bir derece masum kaldi bu Gabe sapiginin yaninda.
    Okuyuculara sanki sadece bunlari mi okutacak bu yazarlar nedir bu ya:füü:

Neyse okumak isteyenleri uyarayim dedim;) kocalariniz evdeyken okumayin, neme lazim sayfa acik kalir ve aksilik bu ya tam da O sayfaya denk gelir, sonra ayikla pirincin tasini:zuhaha:

Nayiri bunu beğendi.
  2. zipper

zipper quae nocent docent

3. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

'' Gurur ve İhanet' 'i sizler sayesinde okuydum ve beğendim...biraz eskiler tadındaydı...''Kaçak Gelin'' iyi bir isimdi bence...sevgiden değil kocasının sapıkça davranışlarından kaçmış anladığım kadarıyla...gencecik bir bakireyle evlendiğini unutup kızcağıza fahişe gibi davranmış...iletişimde şart hiç konuşmamışlar ki...

Tüm öğretmen arkadaşlarım gününüz kutlu olsun....Ankara'da ki olayları gözleri yaşlı izledim...isterdim ki öğretmenlere bu şiddet uygulanmasın....sevgiyle kalın....:)

4. bernata

bernata Well-Known Member

Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum :saygilar: :gül:

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Küflümüzün tüm öğretmenleri,gününüz kutlu olsun.Sevgiler.

6. ela86

ela86 Well-Known Member

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

7. bermer

bermer Well-Known Member

Öğretmenlerimizin insanca şartlarda onuruyla ve saygı duyularak yaşayacağı güzel günlerin gelmesi dileğiyle, tüm öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun !​

8. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Sıcak öntanıtım okumuştum über ötesiydi devamını okumadım fosil :)

Bugün yine çocuklar sinemadayken Dublin Caddesi'ni okudum bayıldım kitaba . Buna benzer tarzda kitap ama sapkınlık olmadan ilerleyişi o kadar güzeldi ki Branden'da hoşuma gitti benim.Bazı kısımları es geçtim kitabın ilerleyişini görmek için .kitabın detaylarını anlatamıyorum size heyecanı gitmesin diye kaç kere cümle yazdım sildim
    Brendan'ı anlatmak için ne yazsam kitapdan sipolier vermiş oluyorum
    Dublin Caddesi

Joss geçmişte yaşadığı acıları bir kutuya kilitleyip her şeyi unutmak için Amerikadan iskoçyaya yerleşmişti ve şimdi yeni bir ev arıyordu.
    Bulduğu ev Dublin Caddesindeki havalı binalardan birindeydi.
    Yolda bir adamla karşılaştı.
    Takım elbiseli, bronz tenli, çıldırtıcı İskoç aksanlı, maço tavırlı, seksi bakışlı Bradenla.
    Joss, Bradenın her zaman kolunda taşıdığı Barbşe kılıklı kızlardan biri değildi, olmaya da hiç niyeti yoktu.

Ama insan arzularına nereye kadar gem vurabilir?
    Kalbiniz başka, beyniniz başka şey söylüyorsa, hangisinin sözünü dinlesiniz?

Trajedi. Seks. Tutku. Kahkaha. Kıskançlık.

9. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

10. alkane

alkane Well-Known Member

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/104988-samantha-james-gonul-avcisi.html bu kitabı epey beklemiştim okumak için ve nihayet okudum. Nasıldı diye sorarsanız ben beğendim. Okumak isteyenlere tavsiye ederim;) Bu kitap abimiz yani "Aidan'ın hikayesini anlatmış, bunun birde kız kardeşi var Annie onun hikayeside http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/104989-samantha-james-aksam-yildizi.html bu kitapta anlatılmış geriye bir tek en büyükleri olan Alec'in hikayesi kaldı. Sanırım o henüz Türkçeye çevrilmemiş bulamadım.

Seri bilgisi bu şekilde geçiyor nette;
    McBride Trilogy Serisi:
    1. The Secret Passion of Simon Blackwell (2007)
    2. The Seduction of an Unknown Lady (2008)
    3. Bride of a Wicked Scotsman (2009)

Ama Akşam yıldızı Adlı kitabının orijinal kapağını buldum:)

Senin boş vaktin çok galiba, dediğinizi duyar gibi oldum:zuhaha:

11. meleksi

meleksi Well-Known Member

vay vay vay..ilginç bir konusu var..ama + lık bölümlerden öööö geldi artık..eskiden sevdiğim bdleri okuyorum ben arada..ilaç gibi geliyorlar valla..:)

12. nur tanesi

nur tanesi New Member

Herkes okuduğu kitabi yazıyor benim ise işim gücüm ders yapmak bol bol test çözmek...
    Bende yazmak istiyorum işte, bana ne bana ne.....

Kitabın adı: sürücü eğitim kitabı.. tam bitiremedim dahaca ama olduğum yerden anlatayım size..
    Kontrolsuz kavşaklarda geçiş sıralaması nasıl olmalı konusunuokudum ve çalıştım bugün...
    Yazar...adı yok...
    .anlatımı anlaşılır ve netti...arada testler vermişler...
    Buda o konu hakkında kendimi sınama fırsatı verdi... roman gibi akıcı, sürükleyici ve heyecanlı olmasada dikkatleri üzerinde topluyor... buda kitabı daha okunası hale getiriyor...

Ehliyet almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim, mutlaka okusunlar (mecburen yoksa ehliyeti rüyada bile göremezsiniz) diyerek mevzuyu toparlıyorum...

Yildız üzerinden puanlama yapacak olursam... 5 yildız veriyorum... yinede...
    Ben bir an önce Bd'lerime kavuşmak istiyorum :':)'(

13. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

çok iyiydi ya :)

14. yakomoz

yakomoz New Member

Alkanem kitaba basladim ama basi sIkIci gibi geldi bu aralar kitap okuyamiyorum isler cogaldi yeni yil sebebiyle bol hediye paket yapiyorum gozum hediye paketi gormek istemiyor :zuhaha::zuhaha:

15. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Herkese Naydınnnnn(Virgin de geveze nin programında Koray bey diye bir tipleme var o böyle diyor bayılıyorum )

Cumartesi misafirim vardı ama birlikte Açlık oyunları Ateşi yakalamak a gittik ilk filmide beğenmiştim ikinciside güzeldi ama galiba ilk kitabı okuyanlar pek beğenmiyorlarmış.Son kitabınıda okudum ama beğenmedim.

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/115579-g-aiken-ejderin-tutkusu.html
    Ejder serisinin kalan kitabını da hafta sonu okuyup bitirdim, artık neredeyse tüm aileyi okuyoruz,ama yazar güzel yazdığımdan sıkılmadan 400 küsür sayfayı çok rahat okuyorsunuz o yüzden serinin geri kalanıda okunur

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/115947-hope-tarr-gitmene-asla-izin-vermeyecegim.html

Çok uzun zamandır elimdeydi aslında kitap,Ahmet amcadan ikinci el almıştım ama bir türlü okumaya fırsat olmamıştı,yazarın başka bir kitabını okuyup beğendiğim için almıştım ,300 sayfa boyunca beraber olmamız imkansız diye düşünüp son 30 sayfada aaa aslında olabilirmiş denilen kitapları pek sevmiyorum ben,şöyle düşündürüyor;şimdi aklınız başınızda değil iki ay sonra göreceksiniz gününüzü :D :D

Sıcak ı okuduğum zamanda yazmıştım Grey in gözüme sempatik,Ana nın akıllı geleceği hiç düşünmemiştim ama Sıcak ı okuduktan sonra öyle hissetmiştim
    Gerçi artık neredeyse yazılan çoğu kitapta var ,baktılar bu satıyor non-stop devam ediyor bu furya ,o yüzden bende bu aralar Vampirler,iblisler,ejderhalarla devam ediyorum,böylelikle bazı aksiyon sahnelerinde saçmalamayın İnsan fizyolojisi açısından mümkün değil demiyorum Ejder abi bu, olur diyorum :zuhaha:

Vampir demişken İngilizce ağır aksakta olsa Vlad cığımın ikinci kitabını okuyorum ,bu kitap yurt dışında mart ta yayınlanmış bize ne zaman gelir kim bilir :'( daha fenası üçüncü kitap daha yazılmamış:':)':)'( ,seri üç kitaptan oluşacakmış.

16. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

yaaaaaa bu haber böylemi verilir insan alistira alistira söyler :':)':)':)'(
    düsünceli hassas iki melegim:Lv: sayesinde okumaya basladigim cok guzel bir seri :gül::canim:
    frost apla twilightin salak yazari, anne rice , drakula 2000 gibi sacmasapan filmlerin senaryolarini yazanlara coooook pis kapak yapmis bence :sak sak:
    apla draculanin yazarina esin kaynagi olan cani prens 3. vladi almis guzel bdlerle birlestirmis bunu öyle de guzel yapmiski ortaya cok guzel bir kitap cikmis (bu noktada aplaya uyuz oldum bu fikri buldugu icin :hih: ben niye bulamadim ya :eek:ff:) öyle vladin deyimiyle zirlak vampir falan yok ortalarda en guzelide sacmasapan bir vampir heyeti falan yok :sak sak:dusmanlarla olaylar boyle yazilir sayin twilightci apla :dil:
    son donemde en begendigim vampir hikayesi umarim 2. ve 3. kitaplarda boyle guzel olur ve ben biran önce okurum :füü:
    firem ben kizi daha cok sevdim vladdan, birde abinin ates sacmasini hic begenmedim gerci kizin ona zarar vermemesi icin iyi ama genede garip duruyor;)
    nerden gelmis kadinin aklina vladi kullanmak firem ya gitti benim bestseller gene :'(

17. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Sevgili Nurtanesi ben ehliyetimi alırken öyle bir ders çalıştım ki ünüversiteye bile böyle çalışmamıştım...ablam bir kez kitabı okudu sonra soruları ...sistemi çok farklıydı tüm soruların cevaplarını işaretledi .Soru ve cevabı...tüm sınavlardan en yüksek notları aldı.Mantık iyi çünkü şıkların hepsini okursan sınavda kafa karışabiliyor ....tavsiye ederim bu sistemi...:cool:

18. helena

helena Member

beyaz dizi okumak insanı hiç bir şey düşünmeden bir kaç saat oyalıyor gün içinde gerilen sinirlerime ve akıl sağlığıma iyi geliyor dizi seyretmekten daha keyifli en azından baş role istediğin karakteri yerleştir emeği geçen ve bizleri bir kaç saat olsun dinlendiren arkadaşların ellerine ve gönüllerine sağlık diyorum.

19. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

20. canbaz

canbaz Well-Known Member

herkese uzuuun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar hatırladınız mı beni :)
    nasılsınız iyi misiniz sınavlar okul ders öğrenciler derken ben bralara hiç uğrayamaz oldum mazur görün......hepinizi öpüyorum

Bu Sayfayı Paylaş