Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. bermer

bermer Well-Known Member

Sen istiyorsan kesinlikle bende istiyorum... ;)

Sarah Morgan - The Private Lives of Public Playboys Serisi 1 - Dönüşü Olmayan Gece isminden mi cisminden mi hot olmasını beklediğim, aksine duygusal takılan bir BD idi... Belki de şu aralar çocuklar hassasiyetim olduğu için kabul azıcık ağlattı bile...

Masumca takılayım derseniz bir göz atın derim... :D

Nayiri bunu beğendi.
  2. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Niden konuyu mu beğendin hakkında iyi şeyler mi okudun ?

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/116703-julile-kagawa-demir-kral.html

Yeğen hala bende ,ikimizinde ortak kitap sevigisi olunca kitaplardan konuşuyoruz bol bol ,Bu Julile ablanın başka bir serisinden övgü ile bahsetti aslında vampirli bir serisi varmış çıkarsa oku muhakkak dedi .Bu kitabınıda alacam . Yazar Kore asıllı imiş

Jennifer L. Armentrout Melez Serisinin son kitabınıda okumuş ,Güzelllll dedi daha bir merakla bekliyorum artık

Bir şey merak ediyorum artık kimse kitap okumuyor mu yoksa girip yazmaya mı üşeniyoruz .eskiden birçok kişi iki kelime ile de olsa okuduğu kitaplar hakkında yorum yapıyordu.Bu
    bölüm sitenin en çok görüntülenen konusu ,herkes gelip bakıyor ama yazmadan kaçıyor nedense.Okuyan insanların yazmaktan çekinmeyeceğini düşünüyorum.

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Yazarın başka bir kitabına bakarken anasayfasından gördüm ve konuyu beğendim,hakkında kimseden birşey duymadım açıkçası.

Offff ben de bekliyorum Santineli.Dex ocak sonuna çıkacak diyordu ama inşallah bir kelek yapmazlar.
    :saygilar::saygilar:

4. nur tanesi

nur tanesi New Member

Bir süredir yoğun olduğum için kitapcıklarımdan ayrı kalmıştım....
    Nihayet iki tane okuyabildim ve resmen mest oldum, ..güzel seçimler yapmışım..
    Açılış muhteşem oldu benim için.. ara verdikten sonra kitapları okuyunca sanki daha bir zevklioluyor..

Bolluk sepeti, Jessica Steel,
    Fabienne hayatta ne yapmak istediğine bir türlü karar veremeyince annesinin butiğinde çalışmaya başlıyor.... fakat bir süre sonra annesi kalbinden rahatsızlanıyor ve dükkanı kapatma kararı veriyorlar...
    Aslında Fabienne çok gùzel çekip çevirebilir ama annesinin karışmadan duramayacağını bildiği için başka bir geçici iş arıyor.... bu geçici işi yaparkende ne olmak istediğiyle ilgili kararı almayı düşünüyor....

Gazete ilanında ikiz çocuklara bakıcı arandığını okuyunca hemen başvuruyor...ve işe kabul ediliyor...
    Bakacağı çocuklar Vere Tolladinenin yeğenleri....
    Konumuzun çıkış noktası bu.... olaylar bundan sonra gelişiyor....
    Ben çoookk beğendim... kıkırdaya kıkırdaya okudum... kızımız biraz kafasına buyruk...
    Hareketleri patronunu sinir ediyor, birbirleriyle çatışma halindeler...buda beni bayağı eğelendirdi....
    İkincisi ise güzel ve çirkin hikayesi tadında.. açıkçası okurken çok beklentim yoktu ama beni şaşırttı valla...

Adı.. Yaralı Yürek.. Yazarı, Ammy Fetzer,
    Laura Cambridge güzel bir kız, hemde öyle bòyle değil... tescilli bir kaç kere güzellik kraliçesi ünvanını almış birisi... ama o erkeklerin kendisi ile sadece dış görünüşüne gòre davranmasından bıkmış ve farklı bir alanda çalışmaya başlamış....

Çocuk bakıcîlığı ( tesadüfen okuduğum kitabın ikinciside çocuk bakıcısi çıktı, bak sen şu işe)...
    Richard evliyken bir kaza geçirmiş bunun sonucundada yüzü zarar gòrmüştür...
    Geçirilen onca ameliyat pek bir işe yaramamıştır... kendini dört duvar arasına kapatmış ve hayata küsmüştü...... karısı ise onun bu halini görmeye dayanamamış ve evini terk etmiştir... giderken hamile olduğunuda sòylememiştir üstelik.....karısının vefatı ile bu durum ortaya çıkar..

Şimdi ise 7 yaşında hiç tanımadığı bir kızı ile ilgilenmek zorundadır....hemde bu yüzle....
    Bir bakıcı tutması onun en azından gereken bakımını yapacak, parka okula götürecek işini kolaylaştıracaktır bòylece.....
    Bunuda severek ve beğenerek okudum....arşivime güzel kitaplar bölümüne koydum....

Kitabınız çok olsun, derdiniz tasanız yok olsun...

5. hereatreno

hereatreno Member

Merhaba.. Bethany Campbell- Geri Dönen Anılar kitabı elinde olan biri var mı? Uzun zamandır siteye bakıyorum ama link yenilenmedi. :( Rica etsem bana gönderir misiniz?

6. ela86

ela86 Well-Known Member

7. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Dönüşü olmayan geceyi bende okudum o kadar eklenen kitap arasında bende onu seçtim tesadüf :)
    nur tanesi Yaralı Yürek'de güzel hikayeydi kadının savaşması çok iyiydi resmen tırnaklarıyla kazıdı mutluluğunu

8. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

fire başınız sağolsun
    Rita Hunter benimde sevdiğim bir yazar iki kitabı da okudum ( Zeynep^di sanırım face de sayfasını takip ediyorum)

9. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/116671-karen-marie-moning-yenilmez-savasci.html

Bunu okudum bu gece aslında serinin ikinci kitabıymış ilk kitap

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/116672-karen-marie-moning-sisli-daglarin-otesinde.html mış bunu görmüştüm görmesinede zamanda yolculuk falan :hih::hih: demiştim almamıştım.Sitelerdeki yorumlar yüzde elli elli bir kısım beğenmiş ilk kitabı bir kısmı ise yazarın Ateş serisi ile kıyaslayıp beğenmemiş.Ateş serisini okumadım ama ikinci kitabı beğendiğim için herhalde peşine düşebilirim Ateş serisinin

Bu kitap ise Highlander serisinde Seri dokuz kitaptan oluşuyor
    İkinci kitabı beğendim , güzel yazılmış,elden bırakmadan off aman denmeden okunuyor,bence sonlara doğru daha da güzelleşiyor (amca ve baba ortaya çıkınca) .21 yaşıdaki kıza evde kalmış kız muamelesi yapılmasına çok bozuldum o evde kalmışsa ben neyim Kakşımış ????? :ha::ha::ha: Kızın babasında bazı BD lerdeki çöpçatan babalardan :zuhaha::zuhaha: Benim babamda Grimm yada Quinn gibi adamları tanısa onları ayağıma getirip seç kızım istediği dese belki bende 21 imde evlenirdim :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

10. alkane

alkane Well-Known Member

Ben okusam çok seyler yazacağım Fire ama,inan ki son zamanlarda pek okuyamıyorum:/ :eek:ff: bkz.aşağıda açıklama yapmışım:D

Ahaaa kendi kendimden alıntı yaptım:zuhaha:

11. eun sung

eun sung Well-Known Member

ben yorum yapmayı özledim de kitab okuma sınırı koymuş bu sınıra uymayı başaramamış biri olarak bari küflüye az takılma cezası uygulayayım kendime dedim işe yaradı ve ders çalışmaya tekrardan başladım ..... Yoksa sen benim uzun yorumlarımımı özledin arkadaşım .....:zuhaha::zuhaha:

linki mi kırık link kırık bildirisi verirsen ilgilenirler ama kitap uzak gelmedi bana bende varsa linkini alır gönderirim plme o da yükler .....

12. nur tanesi

nur tanesi New Member

Amelia saçları sımsıkı toplanmîş, sade giysiler giyen ve modası geçmiş gòzlükler takarak güzelliğini saklayarak Halk Kütùp hanesinde çalışan bir kızımız..
    Gündüzleri bu şekilde olan kızımız gece olunca kabak çiçeği gibi açılıyor..
    Bir pavyonda garson olarak çalîşıyor, tabii müşterileride biraz haylaz...oradaki ismide amber..
    Tutucu olan teyzelerinin yanında yaşıyor ve bu durumu Altın kızlardan saklıyor...

Trey ise fıstık (her manada, mahalledeki gençler Trey'den §ikayetçi.. bir an önce evlensede kurtulsak, yoksa bize kız kalmayacak diyorlar)... tarlaları var....
    Yaptiğı anlaşmayı kutlamak için pavyona gidiyor ve orada kızımıza vuruluyor..
    Ve tabii kızımızın peşini de bundan sonra bırakmıyor...

Bir müddet sonra Amberin Amelia olduğunu öğreniyor ama çaktırmıyor....

Değişik bir mevzu diye sevindim.. yan karakterler de güzel işlenmiş..
    Soluğumu tutarak okudum.. yalnız beni rahatsız eden bir yer oldu...
    kızımız kendini kamufle ederek Treyi kandîrdığını düşünüyor.. kitabın sonuna dekde bu durum devam ediyor... insan bu kadar saf nasıl olabilirki?..
    Insan sesinden çakar zaten bir süre sonra, burası biraz beni hayal kırıklığına uğrattı doğrusu..
    Ama bunun dışında farklılık isteyenede , bir deneyin derim....

13. hereatreno

hereatreno Member

İlginiz için teşekkürler :canim: Link yenilenmiş. :)

14. fosilll

fosilll Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/116733...ic-playboys-serisi-1-donusu-olmayan-gece.html

Erkekimiz Lucas bol acili kivamda, gecmisinden kurtulamiyor:füü: anliyacaginiz acemi caylak kizlar yemege kalksa bogazlarinda kalacak:zuhaha:

Kizimiz Emma inat, yeri geldiginde patrona diklenecek kapasiteye sahip, kalbi pamuk sekeri kivaminda:Lv: ama dedigim gibi inat:zuhaha:
    Bu inatligi her Zaman ise yaramaz bence:p ama bu hikayede ise yariyor cünki adamimiz acili dönemi´nin zirvesine tirmanmis zayif Zamani ve kizimizi kovuyor, kizimiz inatlikta kecilerle yarismaya girdiginden, kazanma hirsiyla geri adim atmiyor veeee:cool: orada ne oluyor dersiniz :hih:kiz ve Adam söminenin önündeki halinin kac ilmik oldugunu saymaya basliyor
    Eger ki sevgili küflü ailesi halinin hereke halisi mi yoksa Iran halisi mi oldugunu veya kac ilmik oldugunu ögrenmek istiyorsaniz devami kitapta sizleri bekliyor:zuhaha:

15. SARANG

SARANG Well-Known Member

sonunda bitmeyen arzu gelmiş siennanın ikizini okuyacağım burada ehehehehe

16. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Yaşasın yine bir seriye tersten başlama başarısını gösterdim:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Jaci Burton-Oyunbozan ı okudum .Play -by-Play serisinin ikinci kitabı imiş ilk kitap Kusursuz Oyun muş.Orjinal kapakları olsa kitapların durup düşünürdüm,okuyayım mı diye.İkinci kitaptan başladım ama birinci kitabın konusuna da epeyce vakif oldum.İkinci kitabın esas kızı Liz ilk kitaptaki abinin ve bu kitaptaki esas erkek olan kardeşin menajeri söylemeyi unuttum pardon abi amerikan futbolu ,kardeş ise beyzbol oyuncusu.İkinci kitabın esas kızı Liz İlk kitaptaki abi ve esas kızın ilişkisini bozmaya çalıştığı için abi tarafından kovulmuş kitapta böyle başlıyor zaten ve galiba ikinci kitaptaki olayda bunun etrafında dönüyor ,Liz pişman ama ona güvenelim mi güvenmeyelim mi diye düşünen Gavin var bir de Gavin ve Liz mütemadiyen sevişiyorlar .Kitap bu Liz in günah çıkarıp özür dilemesi ve sevişmesi .Kitap çok kötü diyemem ama çokta sevmedim.Jaci ablanın genel yazma uslubu bu mu bilemem ama kitaplarının orjinal kapaklarından anladığım kadarı ile bol sevişgen karakterler yazıyor galiba.

17. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: evet firecim ilk kitapta ikincisi kadar sevişgen

18. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Sevişgenlerde kitap güzel mi bari ,korkusuz savaşcıda da sevişgenler ama konuda güzeldi :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

19. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Öyle aman aman bir kitap değil.Sevişgenlik boyutları biraz abartıya kaçmış kitaplardan :zuhaha::zuhaha: İkinci kitap daha iyiydi.

20. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Bu Sayfayı Paylaş