Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. meleksi

meleksi Well-Known Member

ama bd güzel..gayet hüzünlü bir bd..zaten ben de hüzünlü ve ağlatacak bd okuma havasındayım..hüzünlü bd okumak isteyenlere tavsiye edilir..

kız türk olsun..ama adam da türk olsun..çünkü türk kızları başka milletten erkeklere bakmazlar..ama adamın dedesi tarafı göçmen olabilir..:saygilar:

bir de hüzünlü ve beni ağlatacak bd okumak istiyorum..tavsiye edecekleriniz var mı?

periza bunu beğendi.
  2. ebr

ebr E-kitap Müdavim

babaanne çingene
    tüm bu soy sop karmaşası yüzünden adam gezgiç bir yerlerde duramıyor belki gazeteci veya serbest fotoğrafçı
    yada bir sanatçı...ressam mesela dünyadaki flaket bölgelerine gidip kendi yorumuyla onları resmediyor artık sadistliğinden mi? yoksa duyarlılığından mı bilinmez...
    sonra Türkiye ye geliyor ve bir daha bu ülkeden çıkamıyor çünkü benim güzel ülkemin felaketleri bir türlü bitmiyor ki...
    adam tam ülkeden ayrılacak bir olay...
    bu arada bir isim bulmam lazım bu benim soyu sopu karışık adama bir isim lütfen

periza bunu beğendi.
  3. aysa

aysa Well-Known Member

arkadaşlar gerçekten burda hayatı paylaşıyoruz . ben düdüklüde kek piştiğini sizden öğrendim ;);):$:$:$ bide meleksi paylaştığın resiimdeki tencereyide ilk defa gördüm:$:$ pl1 senin resmiinde kendimi iyiice cahil hisetirdi durumu biraz açsaydın barii tencere kupalar falan anlamadım yani

Jessica Steele - Yarın Olsa ya gelince benim okuduğum ve beğendiğiim gelişimlerden
    siz hep adama kızıyorsunuz ama bedeleriin çoğunda olduğu gibi burdada
    yüreği yufkalaşan erkek ve onu bu hale getirmeyi başaran bd kızı var ;);)
    biiz kızların başarısına odaklanalım yaksa bd lerde zalim erkekten çok ne var :hih::hih:

4. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

İSTERİZ İSTERİZ.....YARIN OLSA .....İSTERİZ.....:)
    yara izine neden estetik dikiş yapılmamış....daha neler neler var merak ettiğim

periza bunu beğendi.
  5. ebr

ebr E-kitap Müdavim

hem kız hem erkek Türk olmaz
    bd modasına yakışmıyor
    bak okuduklarına
    kızlar ing, amerikan malı adamlar hep ithal

acıklı bd ye gelince Serres in taradığı bir bd vardı ikizlerin sırrı gibi bir şey sanıyorum Emma Darcy okumadıysan onu bir dene ben onu çok hüzünlü bulmuştum veya peny jordan aşk armağanı?

periza bunu beğendi.
  6. meleksi

sanırım para kalmamış..:kzgn:

yok adam safkan türk olmasın..dede tarafı karışık olsun..aşk armağanını bulursam okuyacağım..teşekkürler..:gül:

7. meleksi

birde nostaljik yazabilirsin..adam devşirme yeniçeri olabilir..:cool:

periza bunu beğendi.
  8. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: isteriz valla isteriz gözlerim pörtledi okuyacam diye :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  9. Pl1

aysa tüm tek tariflerini yanın yemek bölümüne ekleyeceğim söz simdi biryandan tarama bir yandan gözlerim kör olmadan yarın olsa okumaya çalışıyorum ...:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  10. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Eklendi mod onayı bekliyor Umarım bu kadar istemenizle orantılı olarak kitabı beğenirsiniz :)

periza bunu beğendi.
  11. Pl1

:sak sak::sak sak:

periza bunu beğendi.
  12. ebr

ebr E-kitap Müdavim

oda olmadı çünkü yeniçerilerin evlenmesi yasak
    bu yüzden ikisi de Türk olmuyor işte insan bile bile gerçeklerden bu kadar uzaklaşamıyor ama ithal olsalar uydur uydur...kim ne diyecek...

periza bunu beğendi.
  13. Pl1

ya bu bd her türlü hata olur uydur gitsin...:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  14. meleksi

güzel bir bd diye biliyorum..benim beğendiğim bdlerden..

dedesi devşirme paşa olsun o zaman..:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  15. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

16. Pl1

aysa meleksi ile konustum oda yapıyormus tencere keki, yazacak sana tarifi bende buraya yaz ben yogunum şu an nasılsa dedi;)

periza bunu beğendi.
  17. jesica

jesica E-kitap Müdavim

Bence esas oğlan Katalan olabilir ne de olsa kökleri Türk olduğuna göre. Böylece köklerimizden çok uzaklaşmamış oluruz. Hem soyda biraz Latinlik de olur böylece her Latin bd erkekleri gibi konuşacak bir ana dilleri hatta İspanyolcayı da sayarsak iki ana dilleri olur. Buna ek olarak Fransızca ve Felemenkçe konuşabilir. Gayet kültürlü bir bd erkeği adayı olabilirler. Bildiğim en ünlü Katalan Salvador Dali gerçi onunda akli durumu pekiyi değil ayrıca başka ofsaytları da var. Ama ben derim ki Oriol Elcacho ve Andrés Velencoso Segura gayet uygun bir esas oğlan adayı olabilirler.

periza bunu beğendi.
  18. meleksi

kek tarifi tarifler bölümüne eklenmiştir..:gül:

periza bunu beğendi.
  19. Pl1

ellerine sağlık...

periza bunu beğendi.
  20. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

sevgili adasımın ablası ş ile baslayan kişileri eleştirmeyi bırak sakın o kelimeyi söleme kartaliçeyi kızdırma:zuhaha:
    anne polonyalı olabilir kzları cok guzel ve iyi genelde :füü:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş