Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. nur tanesi

nur tanesi New Member

Sibel ben daha çok roman okumayı seviyorum...
    Bd,ler çok hızlı yaşanıyor her şey...
    Hani yemeğe başlarsın ve bir an bir bakmışsın yemek bitivermiş ama doymamışsın.
    Sanki birisi yemeğini gizlice yemiş gibi etrafına bakıp suçluyu ararsın...
    İşte ben böyle oluyorum....o yüzden seçerek okuyorum...
    Genelde favori yazarlarım dan Lynne Grahamın Zor Kadını aklıma geldi şu an..

Beğendiğim diğer isimler içinse bir arşivime bakmalıyım....
    Bir ara senin için bakarım, olurmu?....:)

Nayiri bunu beğendi.
  2. kelid

kelid Member

3. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

İlginç şeyler denemeyi severim bilirsin :zuhaha: Yakında denemeyi düşündüğüm ilginç şeyler var gel beraber deneyelim,bilgi birikimimiz artar :zuhaha::zuhaha:

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    Jesica yerine cevap vermek istiyorum
    Valla haksızlık falan olmuyor
    Bir bd yi taramak ortalama 30 dk düzenlemekte yaklaşık olarak bu kadar sürüyor .Sanırım bir saatte herhangi bir yazar herhangi bir kitabı yazamaz.

Clondike tı o diye hatırlıyorum ama aynı şey Jesica içinde geçerli,Kitabın kapağından güzel mi çirkin mi anlaşılmadığından alıp okumak gerekiyor,eh almışken de taranıp burada açılıyor .Emin olun sizin okuyup beğenmediğiniz bir kitabı bir yerlere okuyup beğenen vardır ya da okuyup beğenmemek akılda kalıp acaba nasıldı demekten daha iyi değil mi ? Her topalın bir kör alıcısı vardır hesabı :D,kendimden biliyorum ki beğendiğim çoğu kitap sitede beğenilmedi,beğenmediğim kitaplarda başkaları tarafından beğenildi.:Frnds:
    Örnek mi ?

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/116799-georgia-cates-acitan-guzellik.html

Kitap iki kitaplık seri olarak planlanmış ama bakmışlar ki tutmuş üç kitaba çıkmış
    Kitabı okurken aklıma "Kadın sokakta hanımefendi evde anne yatakta......" diye bir söz var ya o aklıma geldi .Kızımız bildiğiniz o kadın .How I Met Your Mother dizisinde ki Barney in dile getirdiği gibi "Tanrı babaları ile sorunları olan kadınları korusun" Onlar olmasa ne yapardı yazarlarımız :D Üç aylık anlaşma ;olabilir ,isimsiz olacağız ;imkansız ama neden olmasın ,yatak sahneleri ;mide bulandırıcı değil .Ama adamın soyadını öğrenen kızımızın Nette araştırma yapmaması işte bu gerçekçi değil ,dünya üzerindeki hiç bir kadın bu kadar meraksız olamaz :zuhaha: Abinin dergideki makalesini görüp resmi tanımaması mümkün değil en kör kadın bile fark eder .:zuhaha:
    Abinin peşindeki hatunun no name öncesi olduğunu sanmıştım yanılttı beni,ayrıca abinin daha zeki olmasını beklerdim sonunu okumayanlar için söylemeyeyim ama tüm yollar kapalı dediğinde yapabileceği 3 şey geldi aklıma :füü::füü:
    Kötü kitap mı hayır değil ,ama muhteşem olağanüstüde değil
    Sitelerde Grey le karşılaştırmayın ,Gideon la karşılaştırmayın denilip durmuş ,ama kimse BD lerle karşılaştırmayın yazmamış ,upuzun hatta gereksiz uzun bir BD ama daha güzel BD ler okudum

4. sibel-

sibel- Member

Fire ,öncelikle ilgine teşekkürler:)
    Bir kitabın taranmasının sadece bir saat sürebileceğini asla tahmin etmezdim,verilen emeği ve zamanı küçümsediğimden değil,5 dakika bile değerlidir ama ben çook daha uzun ve zorlu bir işlem olarak düşünmüştüm :D bilgilendirme için teşekkürler :)
    Beğenip beğenmeme konusunda sonuna kadar sana katılıyorum,sonuçta beğeni = beklenti. Herkesin beklentisi farklı oluyor.Mesela benim önceliğim mantık.Mantıksız bir şeyi okumaya tahammül edemiyorum.Bu sebeple ki,son zamanlarda pek methini duyup almayı düşündüğüm -acıtan güzellik-kitabını senin yorumun sayesinde almak gibi bir hata yapmaktan kurtuldum(teşekkürler)
    Ufacık bile olsa yapılan mantıksızlık tüm kitaba gölge düşürüyor bence.
    İşte asıl önemli olan yorum değil bence yorumun hangi beklenti ile yapıldığı.O yüzden yorumlarıma kendi beklentilerimi katmaya çalışıyorum ki bir faydam olsun.
    Diğer söyleminide mantıklı buluyorum, mesela ben acaba nasıldı dediğim kitabı,kötü yorumlar almış olsada okurum.Bir çok defa da okuduğuma pişman olmadığımı gördüm.

:DBenzetmene bayıldım,kesinlikle haklısın:D
    Eğer benim için öyle bir zahmete girersen sana minnettar olurum Nur tanesi:gül:
    Ama bu zahmetin BD olarak değilde roman olarak olursa işte o zaman eşi bulunmaz bir iyilik olur benim için.Senin beklentilerini az çok öğrendiğim için banada uyacağını düşünüyorum,romanların yorumlarından çok fazla bilgi edinemiyorum.Eminim bu tavsiyenden sadece ben değil,bir çok kişi faydalanacaktır,şimdiden teşekkürler :gül:

Eğer roman olarak unutulmazlarım arasından tavsiye isteyen olursa,nacizane benim beğenilerim:
    Judith McNaught tüm kitapları
    Johanna Lindsey kitapları,
    Brenda Joyce-özellikle- maskeli balo
    Erın Quınn kitapları
    Sabrina Jeffries kitapları
    Nicole Jordan kitapları
    Stephenıe Meyer kitapları
    Linda Howard-özellikle -o gecenin ardından
    ..............
    Ayy epeyde çokmuş ,sonu gelmiyor,aklıma gelenler bunlar ,ammada seçiciymişim, :zuhaha:Başka aşk romanı yazarı kaldımı ki :zuhaha:

5. kelid

kelid Member

margaret caroll - aşk acısı' nı okuyan var mı?

6. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/117046-miranda-lee-c-y-society-weddings-1-kocami-evlendiriyorum.html

karakterimizin adı fiona …dikkat ederseniz karakterlerimiz demedim, tekil kullandım çünkü hikayedeki baskın karakter esas kızımız…

şimdi bence fiona’nın en belirgin özelliği cinsel devrimini tamamlamış olması. ‘ay ben yirmi sekiz yaşındayım ama hala bakireyim hatta hayatımda sadece iki buçuk defa öpüştüm’ diyen tiplerden değil ya da ‘kocamla on yıldır ayrıyız ama o günden beri perhizdeyim elime başka erkeğin eli, dizime başka erkeğin dizi değmedi ya eski kocam ya hiç kimse olmuyorsa da bundan sonra böyle’ diyen tiplerden de değil ( ha, bu arada o eski koca her türlü ceviz ve mercimek olaylarına girişir o ayrı)…fiona philip’den ayrıldıktan sonra ‘doğum kontrol hapımı alırım, keyfime bakarım, ben de insanım’ felsefesine sahip bir kadın…

amaaa fiona’nın ilginç bir bd kızı olması bu kadarla sınırlı da değil…zira fiona cinsel devrimle birlikte evrim de geçirmiş. şöyle ki on yıl önce sarışın, kıvırcık saçlı, balık etli, frapan bir kızken (sibel can’ın gençliğini düşünün), on yıl sonra siyah, düz saçlı, zayıf, tayyörle dolaşan bir kadına (tuba büyüküstün olabilir) dönüşüyor hatta kayınvalidesi bile tanımıyor, o kadar yani…o yıllarda herkesin noni diye tanıdığı fiona başarılı bir iş kadınına dönüşüp bir düğün organizasyonu şirketinin ortağı oluyor. İşte hikaye de kayınvalidesinin fiona’yı eski kocasının düğünü için tutmasıyla başlıyor…
    bundan sonrası kitapta…sonu sürpriz demeyi inanın çok isterdim (bir gün bunu söyleme ümidim hala var:)) ama bd’lerde böyle bir şey olamayacağına göre, olanla yetinip tadını çıkaralım…

7. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

ya seviyorum yorumlarınızı son okuduğum bir kaç tanesini ekledim ... bu nasıl güzel bir anlatımdır kankilerim :)

bukito
    on yıl önce sarışın, kıvırcık saçlı, balık etli, frapan bir kızken (sibel can’ın gençliğini düşünün), on yıl sonra siyah, düz saçlı, zayıf, tayyörle dolaşan bir kadına (tuba büyüküstün olabilir) dönüşüyor

SARANG
    Lynne Graham tarzı seviyorsunuz anlaşılan ben çok severim. bazen o takıntı bende de oluşuyor acaba adam bu kadına o kadar hakaret ederken kadın bekar çıkarsa adam ona inanır belki düşüncesine saplanıp kalıyorum

nur tanesi

Bd,ler çok hızlı yaşanıyor her şey...
    Hani yemeğe başlarsın ve bir an bir bakmışsın yemek bitivermiş ama doymamışsın.
    Sanki birisi yemeğini gizlice yemiş gibi etrafına bakıp suçluyu ararsın...
    İşte ben böyle oluyorum....o yüzden seçerek okuyorum...

fire ;
    Her topalın bir kör alıcısı vardır hesabı ,kendimden biliyorum ki beğendiğim çoğu kitap sitede beğenilmedi,beğenmediğim kitaplarda başkaları tarafından beğenildi.

8. sibel-

sibel- Member

En can alıcı noktalar,ama bu gözle bakınca muhteşem:füü:
    Hepsi bir arada süper olmuş,çok da anlamlı :zuhaha:

9. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

:) senin bekaret takıntılı yazarlar mesajında harikaydı çok uzun diye ekleyemedim ama önceki sayfada çok güldürdü beni

10. sibel-

sibel- Member

Seni güldürdüğüme sevindim ben hala o konuya gülüyorum,işin en traji komik tarafı ben mesajımın sonunda yazara haksızlık yapmaktan falan bahsederken,adı geçen kitapta yazar kendini de aşmış meğer :zuhaha:Bunca yorumdan sonra kitabı okumak zorunda hissettim kendimi ama bir türlü başaramadım :D orasından burasından baktıklarımla ve butiko arkadaşın yorumlarıyla beklentime epey ters düşüyor :D

11. nur tanesi

nur tanesi New Member

Sarang Barbara Cartland'ın iki kitabını tarayıp siteye eklemiş, ellerine sağlık..
    Birini indirdim hemen... ilk aşkım ilk göz ağrımdı benim Barbara.. kitaplarını bulunca ne sevinirdim...

Vahşi Sevgili adlı kitabını geçen seni okumuştum ama sanki yazan Barbara değildide başkasıydı..
    Bir eksiklik bir kopukluk var bir yerlerde, beni bi şeyler rahatsız etti ama sorun neydi çözemedim..
    Okuyan olunca düşüncelerini merak ediyorum... .

12. alkane

alkane Well-Known Member

İyi akşamlar kızlar:) günün anlam ve önemini çokkkk iyi anlatan bir klıp getirdim sizlere:D:D bu gün deli gibi her yere ekledim bunu:D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=1RE9xlvhZ-s"]Kubat'tan sosyal medyayı sallayan 14 Şubat şarkısı - YouTube[/ame]

geriye dönük mesajları henüz okumadım, okuyayım gelirim birazdan:)

13. allsya

allsya Member

Teşekkürler

14. alkane

alkane Well-Known Member

15. nur tanesi

nur tanesi New Member

Bende Julia K(kü işareti yokmuş tlfnda)uin okuyorum şu anda adı Sonsuz Sevgilerimle...
    Kızımiz birazcıkın evde kalmış, uzak bir akrabasının vefatı üzerine baş sağlığı mektubu yolluyor..

Bu bir başlangıç oluyor ve 1 sene boyunce bu dul kalan Lordla mektuplaşması ( her seferinde mektubunda çiçek buluyor) sürüyor...
    Ve bir gün Lord ona mektubunda evlilik teklifi ediyor... oda bu teklif üzerine onu görmek ve daha iyi tanımak için ailesinden gizli bu beyin evine gidiyor,..yalnız bu lordada sürpriz oluyor çünkü önceden haber verme imkani bulamıyor..

Birde bakıyorki ikiz çocuklari var ve bu durumu lord hiç anlatmamış...
    Çocuklarda haşarılı ve türk filimlerinde izlemeye alıştığımız sahnelerle üvey anne olayından
    kendilerince kurtulmaya çalışîyorlar...şu anda burdayım, ilerisini bilmiyorum...
    Hem bu kadar bilgide kitap hakkında yeterince bilgi veriyor...
    Özlemişim eskileri, sevdim ben....

16. meleksi

meleksi Well-Known Member

o kitap çok güzel...nur..ama ben o seride..colinin kitabı Rüyalar Gerçek Olsa yı tavsiye ederim..gerçekten süprizli bir kitap..

17. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Herkese iyi haftalar saat itibari ile artık pazartesideyiz ne de olsa

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/90652-liz-carlyle-ask-sarmali.html

Bu aralar eski kitapları araştırırken bu kitabı fark ettim http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/12198-liz-carlyle-yalniz-benim-ol.html bu kitaptaki kızın arkadaşı olan Zoe nin kitabıymış Netten buldum okudum .Zoe nun değişimi falan güzelde ben esas erkeğimizi pek bir beğendim.Siz beğenirmisiniz bilmem .Kız uzaktan kuzenleri ve hep kızın farkında ama kız o kadar talibini geri çevirmişki ,bir de abi kızın ateşli karakterinin onu rahatsız edeceğini düşünüp uzak durmuş ama olaylar farklı gelişince elden pek birşey gelmeyince daha da anlıyor.Abinin sürekli kızın başını dertten kurtarmaya çalışması, hep peşinde olması ,en ihtiyacı olduğu anda yardımına koşmasını sevdim ben

Uzun süredir kendime yeni kitap almayı yasaklamıştım ama cumartesi günü eve dönerken kendimi o kadar hasta hissediyordum ki dedim hafta sonu yatacam eh canım sıkılmasın iki kitap aldım ve okudum ( vitamınlar ve ıhlamur zencefil sağolsun iyiyim :D )

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/117055-jamie-mcguire-cehennem.html

Araf tan daha iyi ,belki kitabı daha kısa tuttuğu için hikayeye daha hakim olmuş ama hala bir tatlı bela değil ki kitap ondan sonra yazılmış.Jamie ablanın belkide fantastikten uzak durmasının zamanı gelmiştir,ama serinin bir kitabı daha var.Yazar kurduğu dünyayı daha sağlam temellere oturtmaya çalışıyor ama işte hala aması var .Jared yarı melek olduğu için anam bu kadar mı insan fadakar olur sorusunu düşündürsede o yarı melek neden olması onu soru işaretlerinden uzaklaştırıyor :D

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/116910-kathryn-caskie-ask-bahsi.html

Kitabın başında soy ağacı var .Anne 8 yılda 6 hamilelik geçirip yedi çocuk doğrunca (sonuncu ikiz ) eh benden bu kadar diyip son doğumda vefat ediyor.Baba buna dayanamayıp çareyi içkide arıyor,bu arada 7 çocuk diledikleri gibi at koşturuyorlar.Baba ilk ayık gecesinde çocuklarının ne hale geldiğini fark edip bunları evinden kovuyor,Londra ya gidin saygın olmadan da geri dönmeyin diyor.Eh adama derler bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.En büyük abi de kardeşlere bakmak için dövüşlere giriyor.Bir dövüş sırasında da kızımızla tanışıyor.Zaman zaman güldüren,tüm Londralı kadın ve erkelerin iki ayrı safha ayrılmasına sebep olan(kadınlar aşkın erkeler bahsin yanında söylememe gerek var mı ? ) bir iddianın etrafında dönen güzel bir kitap.İskoçyalı olduklarınıda eklemem lazım. Atina Akropolün den kaçırılan heykellerde bir şekilde hikayeye dahil oluyor Biraz hızlı aşık oluyorlar ama okunuyor,kafa göz yarmadan.:zuhaha:

Heykelleri merak edenler için ( Ki okuyanlar merak edecek )

https://www.youtube.com/watch?v=Ip6hmC2KIug#t=43

18. alkane

alkane Well-Known Member

Ben bu serinin tamamını çok sevmiştim, bence sende seveceksin tüm seriyi oku derim canım;)

Ben Aşk Sarmalı ve Yalnız Benim Ol bu ikisini de severek okumuştum. Ama favorim "Yalnız benim Ol" olmuştu. Çünkü diğer kitaptaki adama kör gibi davrandığı için çok kızmıştım:D

Diğer kitabı henüz okumadım, umarım en kısa zamanda okurum. Konusu çok ilgimi çekmişti.

19. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Bu sefer okumadığım bir kitaptan bahsetmeye geldim Ekin Atalar kitasplarını okuyan varmı? fan klübü falan var Sinderella serisini diğer sitelerde de anlata anlata bitiremiyorlar. Romantik komedi tarzı kitaplar
    Son çıkan kitabından başlayacağım konusu çok hoş ilgimi çekti; ( e-kitap buldum)
    HAYATIMIN AŞKI...EKİN ATALAR

Sema! Alımlı olduğun kadar otantiksin de!
    ...ve Sinan buraya eller havaya

Meşhur aktör Sinan'a kavuşmak söz konusu oldu mu, Sema'nın sınırı yok. Yok böyle bi sevda. Sema loves Sinannn!

İşte karşınızda camlarda beklediğimiz o ekin atalar komedisi!

Siz, yıllardır aşık olduğunuz adamı elde etmek umuduyla neleri göze alabilirsiniz? Ya, bu adam çok ünlü bir oyuncuysa? Etrafında milyonlarca kız varsa? Bir gece kulübünü yakabilir misiniz mesela? Adamın ailesiyle gizlice tanışıp evlerinde yatıya kalabilir misiniz? Annesine anne, babasına baba diyebilir misiniz? Sema, hepsini ve fazlasını başardı.
    Sinan'la tanışmayı ise asla başaramadı. Tabii sadece şimdilik!

20. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

nurtanesi ..gençlik yıllarımda Barbara Cartland'In bir romanını okumuştum onu bir türlü bulamıyorum...kız sanırım oyuna geliyor tanımadığı bir adamla aynı odada yatarken aralarına yastık koyuyorlardı ...kitabı hatırlayan varsa yardım edebilir mi?
    alkane 14 Kubat Şarkısına bayıldık bizde maalesef onu kutladık
    fire güzel konularmış bahsettiğim Türk yazarı bitirirsem Historical!'a döneceğim teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş