Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

katılıyorum arkadasım :sak sak:bende hem kitabı hemde adamı cok sevmiştim :canim:

periza bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

senden de cok kulturlu bir bd kızı olur bence jesicacım:canim:ayrıca katalanı cok iyi yakalamıssın bide su adamaları:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  3. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

İki örneğide inceledim olabilir diyorum:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. jesica

jesica E-kitap Müdavim

şöhret de var. Sonra kurar bir tekstil firması ünlü ve de tabii ki çok ama çok başarılı bir moda devi olur. Tabbi ki dünyaca ünlü diye bilmem belirtmeye gerek var mı?

periza bunu beğendi.
  5. vişne bahçesi

bende inceledim firecim dikkatli bir şekilde bencede cok uygun :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  6. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Tekstil öldü efendim hepsi çin malı Bir bd erkeğinede çocuk işçiler çalıştırmak yakışmaz daha teknolojik bir iş bulunmalı bence .Bir de bir kontluk bulduk mu tam olur.Para ile malta şövalyeliği alınabiliyor olmadı şövalye olur :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  7. vişne bahçesi

haklısın firecim :canim:hem tekstil merkezi turkiye sayılır adamın baglantısı olmalı turkiye ile ;)madem sövalyelik falan istiyon dedesi yeniçeri olması fikri daha iyi gibi:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  8. jesica

jesica E-kitap Müdavim

bir bd erkeği için sektörün ölmesi hiç önemli değil o canlandırmasını bilir zira kendileri biliyorsunuz ki ölmüş, sönmüş şeyleri canlandırmak da ustadırlar. Ayrıca moda devi diye belirtdim alelade bir tekstil firması değil, gözümüzle okuyalım efendim:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  9. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Jesica cım arada kapanır fişnenin gözü sonra kalp gözünüde açarak okur Bir Dolce Gabbana bir Tom Ford olsun diyorsun ama biliyorsun onlarından sonu Dali gibi oluyor Parfümcü yapsak böylece Fransızca bilir Türkiye ye de Gül yağı almak için gelebilir en kalitelisi burdadır :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  10. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

gazatecı sanatcı falan degılde
    koruma guvenlık işinde bırı olsa ;)

ıkılerın sırrı bak yıne aklıma getırdın
    of onu okuyup aglasammı azcık:füü:

gordum yazıyı gordum:kzgn: ama nasılsa yarın olsayı okuyup
    herkes sınırlenıcek bırde ben kızıp ortalıgı dagıtmıyım
    bu seferlık gormezden gelıyorum ;)

periza bunu beğendi.
  11. vişne bahçesi

yalnız firecim jesica onu ikimiz için dedi biz dun gece yataga yan yan atlarken kafayı vurduk ondan gözde problem olustu :zuhaha:simdi kalp gözümüzü actık jesica :zuhaha:
    ama fire haklı simdi moda devlerinin genelde sonu hep dali gibi oluyo:füü:
    parfum fikri super sıla agacıda ulkemizde nasılsa :füü:fransızlar bizden almıs
    o amaçla adam turkiyeye gelir
    buarada haklısın dunyanın en süper gülü turkiyede :zuhaha:uyanıksın firecim ne diyim :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  12. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Modumcum ne ağlamak için kitap okuyacaksın insanlar yeterice anamızı ağlatıyorlar gel biz bd yazalım dilediğimiz gibi ,Gece gece ağlama hem şiş gözlerle uyumak zordur en azından benim için bizi ağlatacak birileri olur sen şimdi kendin eğlenmeye, gülmeye bak canımcım :Lv:

periza bunu beğendi.
  13. jesica

jesica E-kitap Müdavim

doğru söylüyosun moda sektörü biraz sakat parfüm iyidir. Neyse sen daha iyi anlarsın bunlardan. Ben zaten küsüm İtalyanlara ve İspanyollara bir daha da gitmem.

periza bunu beğendi.
  14. alkane

alkane Well-Known Member

Ya kızlar harikasınız valla.....
    Ne diyeyimki yorumları okurken o kadar çok güldümki anlatamam.
    Herşey meleksinin bir kitapdan bahsetmesiyle başladı kek tarifleriyle devam etti süpersiniz valla :D Ya azimle kitabı bulup ekleyen arkadaşımızıda tebrik etmeden geçemeyeceğim :saygilar:
    sizin sayenizde burada hayat var herkese sevgiler:Lv::Lv:

Not: Bu arada sitede sabah 11 ile 5 arası sorun vardı sanırım:help: ilgililere duyurulur

periza bunu beğendi.
  15. zipper

zipper quae nocent docent

yarın olsa 'yı okudum;Grant ortalama bir bd erkeğinden daha odun ya da 'domuz' değildi bence.:dil:kitabı genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim,klasik gelişim romanlarından biri..
    bu arada yara izlerinin nasıl anlaşıldığı konusunun açıklığa kavuşmasına sevindim,zira epey merak konusu olmuştu:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  16. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

YAŞASIN.......ameliyat izini inceleyebileceğim artık......:)

periza bunu beğendi.
  17. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Adamın adı Jo olsun :zuhaha::zuhaha: kızdığıım verde soylemek kolay olur Jo Jo ....:zuhaha::zuhaha:

Kızın dedesinin dedesi Osmanlı döneminde kaptan, ama korsan kaptan :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  18. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

evet öyle idi zipper, ne demek aldiğim malı kontrol edeyim:kzgn::kzgn:

periza bunu beğendi.
  19. ebr

ebr E-kitap Müdavim

katalan:sak sak:kesinlikle beğendim
    ve adı Oriol Elcacho ona kısaca El diyebiliriz hani esas kızlar söz konusu olunca elleri kolları hiç rahat durmaz ya...ve biraz kaçık olmasının da bir zararı olmaz
    biraz espirili bir bd istiyorum çünkü
    teşekkür ederim
    şimdi kafayı biraz kıza yormam gerek...

periza bunu beğendi.
  20. vişne bahçesi

plcim nedir sendeki bu kaptan takıntısı acaba:zuhaha:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş