Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun dostlar...:)

Nayiri bunu beğendi.
  2. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben bu aralar lynnelara geri döndüm..hem de en eskilere..yeni kitapları çok okuyamıyorum niyeyse..bu aralar çok yoğunum o yüzden..galiba..bildiğim kitapları okumak huzur veriyor..:D

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Kadınlar günümüz kutlu olsun.....

4. alkane

alkane Well-Known Member

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/115129-sarah-maclean-intikam-atesi.html#post1630239 bu kitaba bayıldımmmm. :Lv::Lv: Gerçekten çok güzel ve akıcı bir hikayeydi. Yazarın kalemini beğendim. :sak sak: Ziboş ve Bermerciğim hakkınız varmış kitap çok güzeldi.Kitabın sonunda serinin 2.kitabına güzel ve merak uyandıran bir giriş yapmış yazar, büyük bir merakla 2.kitabı bekliyorum.;) Nette bakındım ama yazarın Türkçeye çevrilmiş başka kitabını bulamadım:(

Okumayanlara şiddetle tavsiye olunur, mutlaka okuyun:)

5. ela86

ela86 Well-Known Member

biraz geç oldu ama kadınlar gününüz kutlu olsun :)

6. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Barbara Cartland- Aşkla Yarışılmaz

http://www.kuflu.com/e-kitap/117324-barbara-cartland-askla-yarisilmaz.html
    Dük Güzel kızı Ve Düşes, uşaklar ve hizmetkarlar güzel bir şatoda hayatlarını sürdürmektedir.
    ve Hem Öksüz hemde yetim olan alita şatodaki atların yetiştirilmesi ile ilgilenmektedir, ancak dük ve düşesin alitaya kesin emirleri vardır.şatoya gelen konuklara asla görünmeyecektir.
    Amerikalı Wilburn ise şatonun yakınındaki büyük araziyi satın almıştır. DÜK hem elindeki atları wilburna satmak hem de
    eşi az bulunan bu zengin adama kızı herbornıa ' yı vermek istemektedir. Wilburn ise kızla değil dükün atlarıyla ilgilenmektedir.
    Bir taşla iki kuş vurmak diye buna denir. ama dük bu kuşu avlayabilecek midir. yoksa el mi yaman bey mi yaman misali bu
    eşi az bulunur nimeti kaçıracak mıdır? dük ince hesaplar yapadursun Wilburn seçimini yapmış ve aşkını bulmuştur.

Kitaptan: Gerçek benliğimi görebilecek kadar akıllı bir erkeksin bunu nasıl başarabildin ?
    Sana yanlızca gözlerimle değil,Tüm kalbimle baktım.
    "Lütfen hep böyle bak o zaman kalbin seni ne kadar çok sevdİğimi de söyleyecek."

ve Wilburn evlenir. Yanlızca AŞK, AŞK,AŞK
    Balayına giderken, trenin tekerlekleri bile aynı ritmi tutturmuştur. AŞK, AŞK, AŞK

7. MEDCEZİR

MEDCEZİR Active Member

teşekkürler..

8. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Herkes iyi haftalar
    Okuma sıramla yazayım
    Tahereh Mafı -Bana Dokunma
    Nette pek bir beğenilmiş ama nedense ben pek beğenmedim,kötü değil ama ...? Aması: bir kere üstü çizilmiş kelimeler var kitapta ,esas kızın günlüğü gibi başlıyor kitap ,sanki yazmış ama vazgeçmiş ya da bunu düşünmemeliymiş gibi ,ama günlük ortada yokken bu üstü çizili cümleler ve kelimeler devam edince yazar yazmış beğenmemiş üstünü çizmiş ama sonra demişki "vayy çok orjinal oldu böyle kalsın " .Kafa karıştırıcı değil ama bence garip ve gereksiz.Sonlara doğru X-men havası ortalığı sarıyor ki bence çok fena
    Kitapta ki iki erkek karakter için yazılanları okuyunca cidden bende gariplik var dedim.Adam ve Warner kitaptaki iki karakter bana göre Warner aşırı saplantılı ,takıntılı görünce yolunu değiştirmen gereken bir tip .Team Warner olduğunu okuyunca cidden şok oldum ,ben onu hikayenin kötü adamı sanıyordum :D
    Serinin ikinci kitabınıda netten okumayı planlıyorum.Bekleyebilirim devamını okumak için :D :p
    Kitabı okuma nedenim tamamen alttaki yazı idi ,yazarın çok dürüst olduğunu düşündünmüştüm :D

Jessica Sorensen- Ella ve Micha'nın Geleceği
    Sırlarını çokta beğenmemişken bana ne geleceklerinden ! demem lazımdı ama kahrolası seri takip etme manyaklığım .Aldım okudum ,tavsiye etmiyorum.Kitabın en olumlu yanı sorununuz varsa gidin tedavi olun demesi olabilir.Kitap erkek okurlara yazılmadığı için ,anksiyete bozukluğu olan ve depresif kızlar uzak durun mesajı içermiyor .Gerçi Micah da yüksek ihtimalle geleceğin bağımlısı şu anda bağımlılık Ella ve içki ile sınırlı ama gelecekte ne olur belli değil tabii.

Brandon Sanderson-Steelheart
    Kitap yazmak zor iş ,bir de fantastik ya da distopya yazanlara ekstra saygı duyuyorum.Kafanda bir dünya kurgulamak o dünyanın her ayrıntısını planlamak acayip zor bir iş olsa gerek .Hele birde bunu çok iyi bir şekilde yapıyorsan daha da saygı duyulacak bir şey.Bu kitap işte bunu yapıyor.500 yakın sayfayı heyecanla okudum.Aşk meşk pek yok .Seri olacakmış (illa ki ) Mitosis adlı kitap aynı dünyada geçen kısa hikaye tabii ki Türkiyede yayınlanmadı,ikinci kitap 2014 un sonbaharında bekleniyor

9. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Yeni kitaplar gelmiş harika ....gününüz güzel geçsin :=)

10. çitlenbikk

Kötü şöhretin bedeli;
    http://www.kuflu.com/e-kitap/117146-julia-justiss-ransleigh-rogues-serisi-1-kotu-sohretin-bedeli-8.html
    yine bir harlequin historial; Ransleig kurtları olarak bilinen ve dört kuzenden birinin hikayesidir.
    ve kitap seri şeklindedir.Eğer kötü şöhretli genç adamlar kalp atışlarınızı hızlandırıyorsa julia justin' in çapkınları Ransleig Kurtlarını okuyun, kötü şöhret edinmek isyen Caroline ve Ransleig Kurtlarından Max 'ın sürükleyici bir hikayesi ve serinin diğer kitabı Çapkınlığın Bedeli

Barbara Cartland - Aşkla Yarışılmaz Kitabının konuşu at çiftliğinde geçiyordu, tesadüf ki
    bu kitapta da hikayenin bir kısmı at çiftliğinde geçiyor arka arkaya okuduğumdan iyi olmadı siz benim gibi yapmayım. aslında güçlü bir kadının aşk hikayesi beğeneceksiniz

11. nirgül

nirgül Active Member

tesekkurler

12. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Kimse yazmasada ben yazmaya devam edeceğim azimle :D

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/18954-sherry-thomas-anlasmali-evlilik.html

Eski bir kitapmış ama ben yeni keşfettim ,uzun zamandır tarihi kitapları çok severek okumuyorum ,ama bunu ne olmuşta bu haldeler diye merakla okudum,Camden a kızıyorsunuz bir yandan hak veriyorsunuz ,Gigi ye sinirleniyorsunuz ama o kadar güçlü bir kadın ki hayran olmamak elde değil ,benim gibi çokta cıvık cıvık aşk hikayeleri sevmiyorsanız sizde sevebilirsiniz

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/115803-carolyn-jewel-arkana-bakmadan.html

Kitabın büyük kısmı Osmanlıda geçiyor ,Büyükdere ,Levent ,Kötü adam Nazım Paşa sıkça geçen cümleler ,ehh bir kitap okusanız da olur okumasanız da

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/117372-jasinda-wilder-seninle.html

Bloglarda okuduğum kadarı ile pek bir beğenilmiş ,ben pek beğenmedim .

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/11299-karen-marie-moning-karanlik-ates.html

Şimdi aslında bu serinin ilk kitabı Ateş serisi ,ablanın yenilmez savaşçısını okuyunca hımm iyi yazıyor acaba başka kitapları var mı diye araken bu seriyi görmüş ama acaba diye yaklaşmıştım,SblMrt ın oku ben beğendim diye dürtmesi ve yardımları ile :saygilar: kitapları okudum ve tepkim :Yow::Yow::Yow:
    Genellikle serilerde ilk kitap süper diğer kitaplarda özellikle sonralara doğru bitse de gitsek kıvamında olurum (Alacakaranlık serisi şafak vakiti kitabını unutamam sayfalarca savaşa hazırlık sonra konuştuk işi çözdük olunca kitabı elimden fırlatmıştım ters köşe olmak değildi o okuyucuyu başka bir şey yapmaktı yazamam :hih: neyse konuyu dağıtmayım ne diyordum ) bu seri ise tam tersi ilk kitap için hımm evet güzel kitap diyorsunuz,ikinci kitap için evet ya baya güzelleşti ,üç ve dördü aynı gece okuyup yamuldum zaten .Jericho Barrons a sinir olacaksınız ama sevmemek elde değil,Mac te beni sinir etmeyen ender kadın karakterlerden
    Bana kitapları tavsiye eden SblMrte teşekkür niyetine

13. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Jericho ve David :Yow::Yow::Yow::Yow::Yow::Yow::Yow:

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Laurelin Peige-Sana Kapıldım

Bu kitabı daha önce yorumlayan olmuşmuydu bilmiyorum ama benim yorumum çok kötü olduğu yönünde olacak.Bir kadın karakter bu kadarmı dengesiz olur.Sinir oldum.....
    Uzun yorumları bile hak etmeyen bir kitap bu o yüzden kısaca diyorumki hiç vaktinizi boşa harcayıp okumayın bu kitabı...
    (Belki zavallı kitabın tek suçu Karen Marie Moning-Ateş Serisinden sonra okumamdı (hala okumayan varsa listenizde ilk sıraya alın derim ben bu seriyi)......yok yok her halükarda beğenilecek bir kitap değildi)

15. alkane

alkane Well-Known Member

SblMrt
    Karen Marie Moning-Ateş Serisinden sonra okumamdı (hala okumayan varsa listenizde ilk sıraya alın derim ben bu seriyi)......

(Alıntı yap linki çalışmayınca böyle kopyalayayım dediydim :p)

An itibari ile serinin ilk "Karanlık Ateş" bitmiş bulunmaktadır. Severek okudum bu kitabı, yazar ablamız olayları gayet akıcı yazmış, kurgusunu da beğendim. :sak sak: Bu seri bana epey zaman önce şiddetle tavsiye dilmişti, ama ben bir türlü başlayamamıştım. Evet Ziboşum sen ve diğer arkadaşımın tavsiye ettiği kadar varmış bu seri hemen 2.kitabı okumaya başlıyorum.

Bu arada Fire'nin yaptığına bayıldım, David ve Jericho uyumu mükemmel olmuş.Şimdi kitabı okurken hep bunlar gözümün önüne gelecek :füü:

16. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

ah kafam yarildi :D:D

17. çitlenbikk

Danielle Steel Kaderin Tuzağı: On bir yaşında mutlu ve evinin prensesi olan marie angi ' nin .anne ve babası ile erkek kardeşini bir trafik kazasında kaybetmesiyle hayatı alt üst olmuştur, tek akrabası olan babasını halasının yanında bir çiftlikte yaşayacaktır.hayatın gizli tuzaklarından habersiz marienin başına gelenler, gerçek dostluk ve arkadaşlığın hikayesi akıcı bir dille anlatılmış ben sevdim okumayan arkadaşlarıma tavsiye edebilirim.

http://www.kuflu.com/e-kitap/92593-rebacca-flanders-yuz-yillik-tutku-49.html
    hayatı boyunca newyorktan dışarı çıkmamış Dawn çalıştığı dergi yöneticileri tarafından iskoçyanın bir adasına gönderilir. buranın doğal güzellikleri ve beşyüzyıllık şatosunun tanıtım fotoğraflarını çekecektir.burayı o kadar çok beğenir ki ömür boyu burada yaşayabileceğini düşünür. (erkek kahramanımız şarap üretici)

şatoda yaşayan Maggie tarafından misafir edilir. yıllardır sürdürülen geleneksel
    festivale katılır.
    Kitaptan: Başlarını yemeklerine eğmiş erkekler çaktırmadan eşlerini seçerler
    yemekler bittiği zaman kadınlar içkileri hazırlamaya giderler bu viski ile hazırlanan özel bir içkidir. biz yokken erkeklere değişik renklerde kamışlar verilir. eğer geri döndüğümüzde peçetemizin altında yarım kamış bulursak, bu bizi seven biri olduğu anlamına gelir ve bundan sonra iş kamışın diğer parçasını bulmaya kalır eğlencede o zaman başlar eskiden kamış kırmak evlilik teklifiyle aynı anlama gelirmiş.kızımız acaba ruh ikizini burada bulabilecekmidir..

18. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

19. curium

curium Primus inter pares

epeydir gelemiyorum buraya affedin beni. :$:$ ancak bu ara kitap bir yana başımı kaşıyıp alışverişe gidecek zamanım yok maalesef. bi cee diyip kaçıyorum.:gül::gül:

20. bukito

bukito Well-Known Member

iris johansen-zamanın rengi aşktır'ı az önce bitirdim (uykum kaçtı gitti, yakalayamadım)...hoş, romantik, güzel bir kitaptı..hele ki buz patenine ilgi duyuyorsanız mutlaka okuyun derim...şimdi sadede gelirsem kafama takılan şu oldu...kadın karakterin yani dany'nın milliyeti...adam bir yerde kızın olimpiyatlarda karşılaşabileceği zorluklardan bahsederken 'ırksal sebepler de işin içine girebilir' diyor...kızın çocukluğunu anlatırken kızıl saçlı, şimdiki halini anlatırken kestane saçlı diye bahsediyor...bir yerde elbisesini anlatırken bronz omuzlardan başka bir sahnede de kızın beyaz göğüslerinden bahsediyor...kitabı okuyan varsa beni aydınlatabilir mi ki acep...ha, 'bu saatte kafana takacak başka bi şey bulamadın mı' derseniz, yok valla bulamadım :D

Bu Sayfayı Paylaş