Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Herkes ne okuduğumu ve bunlar hakkında ne düşündüğümü merak ediyor değil mi?????? Hayır dediğinizi duyar gibiyim ama olsun yazacağım :D

Sonsuz Dokunuş-Corrine Jackson
    Alacakaranlık havası var kitapta ,yanlış anlaşılma olmasın ,vampir falan yok ,ama şu aslan kuzuya aşık oluyor vah vah havası bunda da var ,orijinal bir fikir sıradan bir şekilde işlenmiş

Aslında -Cora Carmack
    Bu yazarın diğer kitabı olan İlk Kez de bu kitabın asıl abisi olan arkadaş varmış ,ilk kitaptan abiyi hatırlıyor muyum ? Hayır,aslında kitabı da çok net hatırlamıyorum. Sıkılmadan okunuyor ama ayılınıp bayılınmıyor .Bir de ben şu sorunlu kızların peşinden ayrılmayan onu iyileştiren erkek karakter mitinden çok sıkılmaya başladım.

Şeytani Arzular-Elizabeht Hoyt
    Net alemlerine düşeceğini bile bile satın aldım ,maksat Hoyt kitaplarının tirajı yüksek olsun ki çevrilmeye devam etsin .Yeni bir serinin ilk kitabı bu kitap ve serinin GR de puanı en düşük kitabı ,hatta Hoyt kitapları içinde de en düşük galiba.Hoyt kitabı ne de olsa , okunuyor ama ahhhhh Hoyt değil .
    (spoiler olacak bundan sonrası ; şimdiye kadar okuduğum /hatırladığım beni seks için kullanıyorsun diye tavır yapan ilk erkek karakteri barındırıyor )

Aşk Meselesi-Isabel Wolff
    İsmi aşk meselesi ama bence bir aşk romanı değil ,film olsa dram derdim ama roman olunca ne denir bilemedim

Hep Seni Bekledim -Jennifer L. Armentrout
    Yine sorunlu kızımız ve herkesin gözdesi olan, kızımıza aşık olduğu için kızımızın tüm naz ve niyazi çeken erkeğimizin olduğu bir roman daha .Yalan !!!!! yok böyle bir erkek demek istiyorum en azından bu kadar yakışıklısı ( anlatılanın yalacısıyım ) olmaz .

Sonsuz Arzuya Uyanış –Alma Katsu
    Karakterlerin ne olduğu belirsiz ,vampirler diyecem kan bahsi yok vs vs İlginç okunuyor ama hala serinin ikinci kitabını okumaya başlamadım .Klasik aşk romanının aksine bunda kimse mutlu olamıyor .

Fahişe-Laura Lippman
    Okunmuyor değil ama karakterin iç sesi ile o kadar birlikteyiz ki sıkıcı olmaya başlıyor.

Direniş (Lux serisi 5) - Jennifer L. Armentrout
    Seriyi güzel bağlıyor ,yalan yok ama Jennifer abla ; bu kadar yetişkin roman yazdım parada kazandım bu kitaplarımda da bilgi ve birikimimi neden kullanmayım demiş ve ortalık karışık iken durup sevişen karakterlerimiz olmuş,iki dakika durun dünyayı kurtarın sonra sevişirsiniz diyesi geliyor insanın .

Kiralık Eş- Christine Bell
    Altın seri bd olabilirmiş ,iyilik perisi bir ablamız ve ben kimseyi sevemem diyen bir abimiz var

Şeytanla Dans - (Dark Hunter serisi )- Sherrilyn Kenyon
    Zarek e o kadar acıklı bir geçmiş yazmış ki Sherrilyn sülalenizi katletse o kadar acı çekmiş yapması normal diyecek durumda olursunuz .Astrid ablamızda aynen böyle yapıyor zaten .Ama asıl merak ettiğim bu Acheron un olayı nedir ? Az kaldı sayılır 9. kitapta bahsedecek.

Nayiri bunu beğendi.
  2. meleksi

meleksi Well-Known Member

Ben merak ediyorum fire ne okumus diye en azından bana yaz teşekkür ederim yorumlarına kitap okuyamayinnca yorum okumak hoşuma gidiyor

3. axukadriye

axukadriye New Member

4. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Ahh bende Historical'lara dadandım Harlequin tarayan arkadaşlarımızın sahaf kapandı sanırım bu ara çok az geliyor very very bedbahtım kızlar siz nasılsınız?

5. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Debbie Macomber okuyorum çok mutluyum :D

6. yelizyeliz

yelizyeliz Member

arkadaşlar ikinciyi çevirebilir mi ki ? çokk çokkk rica etsek
    özetin çevirisi çok ilginç gelişimlerde fazla RASTLAMADIĞIM KONU anladığım kadarıyla

çok oldu m sanırım
    :(

7. yelizyeliz

yelizyeliz Member

gelişimlerden - Janet Dailey tutsak serisinin 2. ve 4.sü Türkçe'ye çevrilmiş olan varmı
    kızlar biliyor musunz
    acayip takmış durumdayım
    2-Fiesta San Antonio
    4-A Land Called Deseret

arkadaşlar ikinciyi çevirebilir mi ki ? çokk çokkk rica etsek
    özetin çevirisi çok ilginç gelişimlerde fazla RASTLAMADIĞIM KONU anladığım kadarıyla

çok oldu m sanırım
    :(

8. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bu forumda çeviriler yada taramalar gönüllülükle yapılıyor ancak bazı istirmarlar (en önemlisi de teşekkür edilmeden o kitapların indirilmesi yada kendileri taramış yada tercüme etmiş gibi başka forumlarda paylaşımlar) hepimizin canını sıkıyor o yüzden taramlarda artık durdu çevirilerde...

bu arada bugüne kadar tarama yapan ve tercümeleri ile forumumuza katkısı bulunan herkese teşekkür ederim.

9. ela86

ela86 Well-Known Member

Çok haklılar plm başka yerlerde kendi çevirileri gibi paylaşıyorlar
    Bende çok teşekkür ederim

10. suna

suna New Member

bu konudan ben de mustaribim. neden okuyorum diye soruyorum.
    insan günlük yaşamda o kadar gerçeklerle iç içe ki biraz uzaklaşmak iyi oluyor. bazen bazı kitaplarda hiç gitmediğimiz ülkeler anlatılıyor. mesela italyayı, ıtalyaya gitmeden neredeyse sokaklarına kadar okuduk bd lerde ve bu yıl gittiğimde sanki daha önce gelmişim gibi hissettim. ama gerçekten italyan erkekleri çok şık giyiniyorlar kızlar!

11. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Ben italyanlara bayılıyordum şimdi Koreliler çıktı :) Bu arada Jessica yağdırmış Harlequinleri emeğine sağlık 10 tane kitap paylaşmış teşekkürler
    Debbie tek kitabı okudum güzeldi bir kursa katılıyorlar beraber geziye gidecekleri kitap :)

12. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Kurban Bayramımız kutlu olsun.Mutlu,huzurlu,hayırlı bayramlar.

13. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Herkese iyi bayramlar dostlar, sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlara....:)

14. bernata

bernata Well-Known Member

Kurban Bayramınızı kutluyor,hep birlikte nice bayramlar diliyorum. :saygilar: :D

15. bukito

bukito Well-Known Member

''ah lucien ah… sen nasıl bir adamsın öyle …nasıl da güzel aşık oldun….aşık olmak öyle herkese yakışmaz, bazılarını şapşallaştırır, kimisini kıskançlık krizlerine sokar, bazen de beyin ameliyatı olmuş gibi adamın karakterini tarumar eder….ama sana yakıştı be canım…çok güzel aşık oldun çok…''

(http://www.kuflu.com/e-kitap/118954-carole-mortimer-sihirli-dokunus.html'ı okuduktan sonraki hislerim)

hepinize iyi bayramlar...

16. nargis1

nargis1 Well-Known Member

sağlıklı, neşe dolu güzel günler ve yakışıklı lucien steele'ler dileğiyle, kurban bayramınız kutlu olsun....

17. gizemecegül

gizemecegül New Member

neşe dolu güzel günler iyi bayramlar

18. beyhanh

beyhanh Well-Known Member

Hepimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Daha nice bayramlara hep birlikte girmek umuduyla..

19. alkane

alkane Well-Known Member

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun canlarrrr :Lv::Lv: Birlikte nice bayramlar görelim inşallah...

20. fosilll

fosilll Well-Known Member

Formdaslarim herbirinizin tekrardan Kurban bayramini gönülden kutluyorum:canim:

Benim sormak istedigim bir kitap var, bir yerde özetini okuyali bir hafta oldu ama hiccc bir sey hatirlamiyorum:kzgn: ama meraktan da patliyorum:kzgn: burda devreye hafizalarina gövendigim arkadaslarim girer sende huzura kavusursun fosilll dedim:füü:

Evli ciftimiz ayrilmislar, erkek karakter kadini buluyor, kadinin cocugu olmus ama kadin hafizasini kaybetmis hayatla cebellesiyor.

Bu kitabi hatirlayan, hatirlamanin yanindan gecen varsa insanlik namina bir ses verirmii:':)':)'(

edit: Bayramda baskasini sevindirmek sevaptir:eek:ff::eek:ff:

Bu Sayfayı Paylaş