Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

okumadım galiba, keşke bilsemde sevindirebilseydim seni :D

Nayiri bunu beğendi.
  2. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

ahhh hatırladım o kitabı...ama ismini değil :(

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Ben bir kitap hatırlıyorum ama senin aradığın değil sanırım :p Yani içinde çocuk var,hafıza kaybı var ama çiftimiz evli değil :)

http://www.kuflu.com/e-kitap/17835-lynne-graham-national-playboys-serisi-3-zit-kutuplar.html

Özeti linkte yok,bu da benim dediğim kitabın arka kapağı.
    [​IMG][/url][/IMG]

Azıcık olsun sevindin mi?Ucundan kıyısından bir sevap kazanmış mıyımdır :glmsm2:

4. fosilll

fosilll Well-Known Member

Canlarim, bitenelerim cok sagolun.
    Allah sevaplari sizlere türkiyenin yollari gibi duble versin
    Amma bu kitap deyil canicim
    Bendeki takintiyi Allah kimseye vermesin bayramim resmen zehir oldu düsünmekten.
    sanirim kiz cocuklari vardi oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy

5. alkane

alkane Well-Known Member

Bayramınız kutlu olsun küflü ailem :)

6. ela86

ela86 Well-Known Member

geçmiş kurban bayramınız kutlu olsun dostlar bu bayram dişim yüzünden ancak yazıyorum buraya nice bayramlara inş

7. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlar küçüklerin gözlerinden ,büyüklerin ellerinden öper, yaşıtlarımı kucaklarım :D
    Hee valla, biraz çabuk aşık oldu abi ama olsun o kadar kusur olur :D

Neee okudum ne okudummmmm fazla birşey okumadım açıkçası bayramda bildiğin koşturdum koşturmadığım zaman Suit diye bir dizi seyrettim ki şu arkadaş için 3.sezondayım sadece abi kaldı konu hak getire ,hukuk dizisi ama pek mahkeme falan yok ortada

Çırılçıplak - Raine Miller

Kocaman puntolar , fazla boş sayfa ile kitap roman boyutuna sokulmuş,yoksa bildiğin BD boyutunda ve kıvamında .Hep şu kadın dergilerinin saçma yazı dizileri yüzünden bu kitaplar .Yatakta en yaratıcı on pozisyon yazısının içine katınlı bir BD ve işte roman hazır :D . Ayrıca taş gibi kaslı, sert tabiatlı abilerin ,cıbıl bir kız yüzünden ( ya da seks mi desek fazla endorfin yüzünden mi oluyor acaba ) sümük kıvamına gelmesine sinir oluyorum.:kzgn:

Şans Bilekliği-Cathy Lamb
    Bir hikayesi olan bir roman .Artık pek yok ya o yüzden belirteyim dedim .Kitabı okurken güldüm de ağladım da .Güzel bir roman .

Biri Sır mı Dedi?- Victoria Dahl
    Ablanın sırrı bebek değil yanıldınız ,gençken birlikte olmamışlar bile.Eğlenceli ,gülerek okuduğum bir kitap tavsiye ederim

Reseph-Mahşerin Dört Atlısı #4-Larissa Ione

Diğer atlıları okunuz mu bilmiyorum ama ben bunu diğerlerinden daha çok beğendim ( hatta ben üçüncüyü nerede ise atlaya atlaya okuyacak kadar sıkılmıştım ) .Diğer üç kitapta dünyanın en pislik varlığı abimiz ,beynine atılan resetleme ile ( adı ile de benziyor ) dünyaya yollanıyor ve olaylar olaylar :D

Seçilmiş Bedenler
    Kehanetin Çağrısı
    Kayıp Element - Denise Grover Swank

The Chosen diye bir seri bu kitaplar ,üç diye başlamıştım seriye dört kitapmış malesef,dört Türkiye de ne zaman çıkar onu da bilemiyorum.Yetişkinler ( yetişkin lafından maksadım + 18 değil kitap karakterleri 20 yaşının üstünde ) için paranormal diyebiliriz kitaplar için .Seri ilerledikçe güzelleşiyor bence ,üçüncü kitaba geç bir saatte başladım olaylar durulsun kapatıp uyurum dedim bitirip yattım

8. mssitare

mssitare Active Member

Merhabalar
    Ben yıllar önce okuduğum bir Barbara Cartland kitabı arıyorum ama ismini hatırlayamıyorum.
    Konusu hatırladığım kadarıyla şöyle:
    Adamın en yakın arkadaşı kızın ismini (Serra gibi biseydi galiba) sayıklayarak ölüyor. Adam intikam almak istiyor çünkü kızın arkadaşını ümitlendirip terk ettiğini düşünüyor. bir yolunu bulup kızı uçakla kaçırıp kendi adasına hapsediyor. Kız kacmaya çalışırken adam yaralanıyor. Kız fırsat bulunca kurtuluyor. Aylar sonra bir evde karşılaşıyorlar. Birbirlerine kırıcı sözler söylerken birbirlerini sevdiklerini anlıyorlar...
    Okumuş olabilir misiniz acaba???

9. gizemecegül

gizemecegül New Member

hazır barbara cartland kitabı ararken benim aradığımıda bulsanız kızımız ailesini kaybetmiş kont vasi tayin ediliyor sonra çapkın vasi küçük kıza aşık oluyor
    bu kitabı bilen var mı

10. akunohana

akunohana Member

Aman allahım eğer aradıgım kitap bulunursa ölsemde gam yemem bir aydır hatırlamaya çalışıyorum
    Kız erkek karakterin sirketinde çalışıyo. Sakarın teki hatırladıgım kadarıyla ayak işleri yapıyo. Erkek karakterin amcasi kızı cok seviyo nedenini hatırlamıyorum. Erkek tabiki hic memnun değil ama amcası hasta olduğu icin amcayı mutlu edicem sanıp kızla sahte bi nişan yapıyo. Kızı alıp evine götürüyo kız bol kiyafetler giydiğinden kilolu sanip bi antrenör kadın getiriyo kız adama diyoki bu kadin o kadar zayıf ki yandan baktiğimda onu göremiyorum felan tesadüfen kızin cok güzel bir vücudu olduğu anlaşılıyo amcanın yanına gidiyolar nişanlandik diye amca erkek karaktere cok kıziyo sen onu incitirsin diye
    Gerisi yok ama fena aklıma takıldi telefondan bunu yazmak tam bir isgence olsada yazdım lütfen hatırlayan mesaj atsın

11. filizi

filizi Active Member

yanılmıyorsam aradığınız kitap bu http://www.kuflu.com/e-kitap/88364-lynne-graham-ispanyol-damat-100.html

keyifli okumalar;)

12. hektor

hektor Member

Kızlar merhaba
    şöyle zor,sert höt höt erkek karakteri olan bir bd aıyorum.Önere bileceğiniz isimler varmı

13. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Gelişim döneminde o tarzları daha çok bulursunuz.Ama ilk aklıma gelen Diana Palmer ve Powel karakteri oldu.Gerçi o sert,höt hötden ziyade öküz ve odun sınıfına giriyordu ama olsun :p Hatta zamanında (eski güzel,canlı günler diyeyim :eek:ff: ) bu Powel hakkında az yorumlar dönmemişti burada :zuhaha:
    http://www.kuflu.com/e-kitap/78686-diana-palmer-related-books-4-serisi-1-buyuk-yalan.html

14. hektor

hektor Member

Teçekkürler bi göz atalım bakalım:sak sak:

15. akunohana

akunohana Member

Başka bir takıntıyla döndüm
    Bu bd bir cenazeyle başlıyor. Kızın annesi ve yanılmıyorsam erkek karakterin amcası. Anne tam bir pislik diyeyim kibarca. Kıza felan cok çektirmiş. Dolayısıyla erkek karakter bd mantığıyla kızdan hic hoşlanmıyor. Kızsa adama çocukluğundan beri aşık. Onunla ilgili bazı anıları küçük bir kutuda biriktiriyor. Aradaki olayları hatırlamıyorum. Ama sonunda kız ve oğlan birlikte oluyorlar. Adam bakire değilsin kanamadı felan diye olay çıkarıyo basıp odasına gidiyor. Bu sırada annesi arıyor. Annesine anlatıyor olanları annesine salak misin sen ben seni nasıl yetiştirdim tarzında adamı azarliyor. Adam bi odaya dönüyor kız gitmiş. Adamla ilgili hatıralarının olduğu kutuyu da cöpe atmış. Kız baya bi izini kaybettiriyor ama hamile olduğu anlaşılıyor. Calışırken bayılıyor hastanede kalbinde sorun olduğu anlaşılıyor istemeye istemeye adamı arıyor felan. Adam geliyor kızı alıyor ama kız küs tabi ki pis herife sonunda tabi ki barışıyorlar.
    Bilen varsa müthiş olur.

16. Pl1

Türk erkeklerine bak okumana gerek kalmaz :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

17. FİDEL

FİDEL New Member

selamlar,
    akunohana, sanırım masum bakire aradığınız kitabın adı.
    ben de bir kitap arıyordum aslında. kötü kalpli bir baba, annesini korumak için babasının isteklerini yerine getiren bir kız, kızkardeşinin ölümünden babayı sorumlu tutup intikam almak için esas kıza yaklaşan adam. adam sadece babayı değil aileyi komple sefil, kızı ve annesini uyuşturucu bağımlısı sanıyor. en sonunda da fena halde yanıldığını anlıyor tabiiki... klasik bir hikaye ama anlatımı hoşuma gitmişti okuduğumda. tekrar okumak istiyorum. kitabı hatırlayan varsa çok makbule geçer :)

18. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

sibelin dedigi gibi ozellikle gelisim doneminde erkek karakter ya odunsu yada bildik odun cok azi fordum ve reece enistem gibi mukemmel. O yuzden gelisim donemini okursan cok bulursun oyle tipler. Misal mutlulukbizimdeki stein, ayriligin esigindeki terzan , margaret pargeterin donus kitabindaki wade(bu abi vakti zamaninda cok sopalandi bizim kizlarca )birkacindan biri.ama benim icin odundan ote pislik her dakka sopalayim dedigim sinirliyken okuyup sinirimi cikardigim bd abimiz anne mather - kayip yillardaki piers:kzgn::kzgn::kzgn::kzgn:
    ama sen diyorsan bd abimiz höt höt olsun sert olsun ama aslinda yok cocukluk tramvasiydi yok gelenekti yok en sevdigim cikilata piyasadan kalkmis gibi nedenlerle sert olup kizimizi gorunce iyilik melegine donusen abilerden ariyorsan lynne grahamdan basla derim ;)
    aklimda bir dolu karakter var ama balik hafizali oldugumdan kitaplarin adini hatirlayamiyorum :'(firemde -kendisi benim canimin ici olur- ortada olmDigindan soramadim ;)
    iyi okumalar :)
    gene bir dolu sacmaladim dimi kuflumun kizceleri ama kabul edin sacmalamak bile cok yakisiyor mikemmeligimi bozmuyor benim :zuhaha:

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: senin oglun yokmu sakin duymasin pl:zuhaha::zuhaha:
    kiza bak ama okumami diyorsun sen :zuhaha:

19. Pl1

ay Vişnem tabi oğlum var oda aynı hötlerden:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

20. akunohana

akunohana Member

Çok teşekkürler ne yazık ki aradığınız kitabı bilmiyorum bilsem bende size söylemek isterdim

Bu Sayfayı Paylaş