Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. aysa

aysa Well-Known Member

Kardeşime güzel bir yemek yaptığımda
    kızzz seni yerim yerim der
    bende sana söylüyorum şimdi çok çok çok sağol 3 ten beri yüzlerce kitap özeti okudum hasta yatağımda bide arama hastalığı var bırak boş ver diyip uyuyamıyorumda
    tekrar tekrar teşekkür ederim ÖPÜYORUM SEVGİLER :$:sak sak::Frnds:

Nayiri bunu beğendi.
  2. zeynepkitap

zeynepkitap New Member

teşekkürler

3. nargis1

nargis1 Well-Known Member

aynı hastalık bende de var. bu yüzden kitapları grupladım. en sevdiklerim, eh, gelişim, 90lar falan gibi. bu kitap en sevdiklerimden hatırlaması kolay oldu. seve seve tekrar tekrar oku. :) :) :)

4. nacre85

nacre85 Member

Merhaba - Sylvia Day, Captivated by You adlı hikayenin PDF olarak kaydı forumda var mı ? Aslında Beyaz Dizi kapsamına giriyor mu bilmiyorum ama bilgi almak amacıyla buraya yazmak istedim.. Çok teşekkürler...

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sylvia Day, Captivated by You Türkçe olarak henüz yayınlanmadı.(ki yayınlansa bile burada paylaşılmaz pdf si) İngilizcesini istiyorsanız google da aratın pdf olarak bulabilirsiniz kanımca.

6. nacre85

nacre85 Member

zaten İngilizce olarak aradım Google da ama bir türlü denk gelmedim

7. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

yazar adı kitap adı.pdf olarak aratın birde

8. eun sung

eun sung Well-Known Member

ayrıntılar filiziiiiiii......

evet ben de adamı pek tutmuyorum nargis1 ama gitmeden de duramayacağım arkadaşımla gideceğiz hafta içi inşallah .....

üzüldüm yaaa neyse bende gidince yazarım size yorumlarımı .....Benim tek çekincem amerikalılar filmlerde duyguyu hissettirmekde duygusal olanlarda pek başarılı değiller.... bu kitapta duygusuz olunca çok yavan olur sineması .....

9. hint hastası

hint hastası Active Member

arkadaşlar hangi kitabı açsam telekominikasyon engellemiş hiç bir kitap indiremedim
    bu arada kaç kitabı tıkladığımı saymadım .sınırı ımşallah aşmamışımdır. bu gün kitap ındırebilenler varmı.yoksa sadece ben mı engelli kitapları seçtim

10. nargis1

nargis1 Well-Known Member

Evett... sevgili arkadaşlar,
    sonunda bol sansürlü bir grinin elli tonu seyrettim....sevdim mi? valla pek karar veremedim. adam çok duygusuz geldi. aslında "cristian"ın da ilk başlarda duygusuz olduğu düşünülürse oldukça normal olmalı ama...neyse cristianın ailesi ise korkunç seçimlerden oluşuyor. o kardeşler ne öyle. tam bir hayal kırıklığı. ana'nın annesi ise tam komedi. anne kız konuşmaları ise trajikomik. ana georgiaya gelen cristianı öyle bir karşıladı ki...ağlamak istiyorum. gerçek öküz-tren olayı. filmi seyrettikten sonra tekrar okudum neyi doğru yapmışlar diye. öffff ya... bunca yıl filmi bekle, sonu böyle mi olacaktı... bu sezon en beğendiğim dizilerden biri olan "outlander"i 10 kez falan izlerken "keşke grinin elli tonu"nu da bu yönetmen çekse ve cast'ı ayarlasaydı diye düşündüm. ikinci filmi çekerler mi artık bilemiyorum ama destek alsalar çok iyi olur. tabii ben destek verebilirim.:):):)

11. Calista

Calista Well-Known Member

ben de şimdi indirmeye çalıştım telekomünikasyon engellemiş

12. mssitare

mssitare Active Member

Aynen... Nolucak şimdi???

13. şimşir

şimşir Active Member

evet bende aynı engelle karşılaştım.... napıcaz şimdi gerçekten

14. Calista

Arkadaşlar google da telekominikasyon engelini kaldır yazın you tube da ayrıntılı yazıyor ben denedim indirebiliyorum artık internet dns ayarlarını 4tp yi seçip üste 8 8 8 8 alta da 8 8 4 4 yazıyorsunuz oluyor ama siz dediğim yerden bakın kızlar mediafire in özlediğiniz yeşil indir yazısını görebiliyorsunuz :)

15. sezerim

sezerim Active Member

teşekkür

16. mssitare

mssitare Active Member

Cepten???

17. raziyane

raziyane New Member

Valla süpersin Calista. Teşekkürler.

18. aysa

aysa Well-Known Member

selam arkadaşlar bi kitap arıyorum kitapta esas kızımız londra da çalışıyor kasabada kız kardeşi ve küçük erkek kardeşi var o evi geçindiriyor kız kardeşi küçük kardeşlerine bakıyor bi onu hatırlıyorum bide patronu kızın hiç bi hafta sonu işi yada toplantıyı kabul etmediği için sinir oluyor bir hatırlayan riva olunur sevgiler şimdiden

19. Calista

Sarah Morgan - Dönüşü Olmayan Gece

20. ezgezen

ezgezen Member

Arkadaslar, ben historical hastasiyim acikcasi ama bu kadar kitap arasinda onlara ulasmak nedeyse imkansiz (arama kismindan arastiriyorum ama cok fazla secenek cikmiyor)

Bd leride seviyorum ama bazilari oyle sacma geliyorki, konu yok surekli tekrardan ve su berbat detayli cinsellikten nefret ediyorum, bu nedenle belli yazarlarim var tabii :)

Bilmiyorum mumkunmu ama bana historical konusunda yardimci olabilirmisiniz, cokkkk sevinirim..Tesekkur ederim ;)

Bu Sayfayı Paylaş