Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Calista

Calista Well-Known Member

Yine aklıma takılan bir bd :) Kitap kızımız fransa da zengin bir evde bir partide hizmetçilik yaparken (kızımız degişik bir sürü işte çalışmış fakir değil )adamımızla (ki zaten tanıyorlar biribirlerini)karşılaşmasıyla başlıyor. evin sahibesi kızı kovuyor adam kızı kendi evine götürüyor tanıdıklerının kızı diye ama başka sevgilisi de var orda kaldığında kız ve adam duygularını açıklamıyorlar tabii kıskanıyor kız üzülüyor ingiltere ye dönüyor en son yine ailelerinin de bulunduğu partide mutlu son :)İnşallah hatırlayan çıkar ...

2. özse

özse Well-Known Member

jessica hart ın geç gelen sevgili aradığınız kitap olabilir mi?

Nayiri bunu beğendi.
  3. Calista

Calista Well-Known Member

Evet kesinlikle o :) Yine harikasın diyorum ,teşekkürler

4. gokce0609

gokce0609 Member

bu beyaz diziyi hatırlayan çıkar mı? kızımız patronla gizli ilişki yaşıyodu ve hamile kaldı (ikizdi sanırım) ama adama söylemedi.kızın annesi de patronun babasıyla geçmişte bir ilişki yaşamış hatta patronun babasını kızı bu yüzden istemiyodu ve uçak kazasında öldü.sonrası patron hatası anladı mutlu son

5. özse

özse Well-Known Member

şimdilik hatırlayamadım düşünmem gerekli...

6. cr37

cr37 Well-Known Member

Bu gun bisey sormak icin degil
    Herkesin bayramini kutlamak icin yaziyorum
    Kurban bayraminin herkese huzur ve mutluluk
    Ve saglikli gunler getirmesi dilegi ile hayirli bayramlar

7. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Sevgili Kuflu dostlarım,
    Sevdiklerinizle birlikte sağlık , mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum. Sevgiyle kalın...:)

8. özse

özse Well-Known Member

Bayramımız herkese kutlu olsun,hep birlikte nice güzel bayramlar geçirmek temennisiyle hayırlı bayramlar diliyorum.

9. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

sağlık , mutluluk dolu nice bayramlar....

10. meleksi

meleksi Well-Known Member

mutlu bayramlar..kufluler..

11. sleepless

sleepless Well-Known Member

Herkese mutlu bayramlar diliyorum.

12. svmsong

svmsong Well-Known Member

Bende hepiniz bayramını geç de olsa kutluyorum, umarım hayat boyu gülerken şu günlerdeki kötü anları geride bırakırız hep beraber. Umarım birbirimizin değerini geç olmadan anlar gelecekteki bayramı da hal ettiği bayram gibi yaşarız :D
    Tabi ben bu bayramı 0 (yazıyla sıfır :D ) misafirle ve bol bol bd ile kutladım :D şöyle ki bayram listem :saygilar: :
    Aşk doktoru: http://www.kuflu.com/e-kitap/120793-jennie-lucas-one-night-consequences-serisi-6-ask-doktoru.html en çok bunu beğendim desem yeridir. Tam ibretlik kitap desem de yeridir. Yani göz göre göre arza bir tipe aşık oluyor üstelik kızımız kendi diyor ben jason için böyle olduysam edward ile nasıl olurum bilmem :D ayrıca 3-5 alıp hayat felsefesi yapacağın cümleler vardı.
    Küçük cadı: http://www.kuflu.com/e-kitap/36339-carole-mortimer-kucuk-cadi.html Kızımızın süpergirl olmaması beni en cezbeden noktaydı. Yani işinde mükemmel ama geri kalan olaylarda berbat. hani herşeyi 4 4lük yapmıyor :Lv: o yüzdendir benden tam not aldı. Birde bir kaç nokta vardı mesela oğlumuz diyor tuvalette hep sağ ayakkabılar var sol tekleri yok diye:D okuması eğlenceliydi .
    Mutluluğun yolu: http://www.kuflu.com/e-kitap/98943-jessica-steele-mutlulugun-yolu.html Burada da en etkilendiğim Nerone idi. Yani azimle diye başlayan bir atasözü vardır ya ha işte o tam bu arkadaş için. Tabi birde taş gibi olması artılar içinde :zuhaha: Yalnız bu tür kitaplar cidden tehlikeli yahu insanın standartlarını yükseltiyor :zuhaha:
    Öylesine uzak öylesine yakın: http://www.kuflu.com/e-kitap/35091-jessica-steele-oylesine-uzak-ve-oylesine-yakin.html Klasik sekreter patron kitabı ama esas erkekle tanışmadan önce kızımızın ağzı yanmış bu konuda. Ama bazen kadere insan karşı gelemiyor;)
    Gizli umut: http://www.kuflu.com/e-kitap/39701-heidi-betts-related-books-3-serisi-1-gizli-umut.html birbirlerinden haberleri yok ama birbirlerinden hoşlanıyorlar beni etkileyip de okumama neden olan cümle. Birde kitap da oğlumuzun aşama aşama gelişimini okumak güzeldi.
    Dikkat aşk iş başında: http://www.kuflu.com/e-kitap/37389-raye-morgan-dikkat-ask-isbasinda.html konusu zaten merak ettiren bir kitaptı ki hiç pişman olunmayacak bir kitap. Eğlenceliydi birde kızımız hafif şaşkın tipli. Yani mesela casusluk yapıyor ama eline yüzüne bulaştırıyor:)
    Şimdilik bunla aslında okudum baya ama hemen sıcak sıcak yazmayınca insan unutuyor, ondandır şimdilik bu kadar :D

13. bercestez

bercestez Active Member

Birkaç sene önce buradan indirip bir kitap okumuştum. şimdi tekrar okumak istiyorum. kitabın da, kahramanların da ismini hatırlamıyorum. kızımızın okuma problemi var. adamın metresi. yanlışlıkla hamile kalıyor. sonra adamdan kaçıyor. adam bunu yıllar sonra buluyor.
    bu kitabı hatırlayan var mı?

14. özse

özse Well-Known Member

lynn graham ın zıt kutuplar(national playboys serisi) adlı kitabı aradığınız olabilir.

15. bercestez

bercestez Active Member

yok canım ya. seri değildi. eski bdlerden. adam kızın dışarı çıkmasına filan müsade etmiyordu. korumalar filan vardı. ilk sayfalarda kızı aşağılayan bir şeyler söylüyordu...

16. bercestez

bercestez Active Member

eski bdlerden seri değil. kızın dışarı çıkmasına filan izin vermiyordu adam. hapis gibiydi. korumalar vardı. ilk sayfalarda kızı aşağılayan birşeyler söylüyordu.

17. özse

özse Well-Known Member

dediğim kitap zaten eski bd lerden aynı adlı 2 kitap var benim dediğimde kadın hamile kalınca adama benimle evlenecekmisin diye soruyor adamda seninle neden evleneyim eğitimin yok benim seviyemde değilsin diye kızı aşağılıyor. sonra kızda adamdan kaçıyor ve çocuğu doğuruyor .tekrar karşılaştıklarında kız kaçmaya çalışırken kaza geçirip hafızasını kaybediyor oğlunu hatırlamıyor . bir bakın isterseniz.

18. bercestez

bercestez Active Member

özse gerçekten çok teşekkür ederim. inanamıyorum ya. seri olabileceğini hiç düşünmemiştim

19. özse

özse Well-Known Member

yaralı yüzlü kitap arayan arkadaşlarımız acaba RAYE MORGAN ın tutkunun zaferi aradığınız kitap olabilirmi ?

20. kitapdunyasi

kitapdunyasi Active Member

Merhaba.Burada yeniyim.Herkese sıcak ve güzel yorumları için teşekkurler.Bayram tebriki için de ayrı bir teşekkür daha:))).
    Bir kaç aydır burdan sürekli bd indirip okuyorum. Kitaplarla ilgili yorumlara ben de katkıda bulunmak istedim. İlgilenen olur ve hala keşfedilmemişse aşağıdaki yazarları arkadaşlara öneririm.
    En sevdiğim yazarlar: Lynne Graham, Michelle Reid, Nora Roberts, Jocelyn Day, Kay Robbins, Susan Napier. Şimdiye kadar okuduğum her kitaplarını beğendim, hatta bazılarını daha da fazla beğendim;))))).
    En sevdiğim kitaplardan bazı örnekler ise:
    -Korsana Altın Yaraşır ( mutlaka okunması gerek), Şımarık ve Zengin, Karanlığın Ardından(Robyn Donald yazarımız. Maalesef diğer kitapları beni pek sarmadı)
    -Anne Stuart -Kırmızı Ayakkabılar, Şüphe
    -Emma Darcy - Tutsak Arzular (çok eğlenceli bir kitaptı)
    -Claire Harrison - Arzunun Kehaneti
    -Peggy Nicholson - Sevgi Arayışları
    -Susan Napier -Ayın Erkeği,Hoyrat Sevgili, Aşktan Kaçamazsın, İki Kişilikli Kadın (Harikaydılar:)
    -Jeanne Grant -Gümüş Yolu ( yazarın Türkçeye çevrilmiş başka kitabı da olsun isterim.)
    - Madeleine Ker- Cennette Üç Hafta
    -Michelle Reid-Şüphe İçinde ( ÖZELLİKLE bu kitabını çok etkileyici buluyorum.Zaten çok güzel yazıyor ama bu kitap bir başka) Tutkulu Düşman da çok hoşuma gitmişti. Altın Saçlı dev vs.İyi ki varsın Michelle:))
    -Lynne Graham ın Tutkuya tutsak, Zıt kutuplar, Gizli Arzular, Aşk Adası ilk aklıma gelenler(her kitabını beğendiğim yazarlardan)
    -Roberta Leigh -Önce Oyunla Başladı (yine eğlenceli bir bd)
    -Roz Denny Tarçın Adında Bir Kız (yıllar önce okuyup da unutamadığım eğlencesi bol kitaplardan)
    Umarım sizler de kitapları okurken en az benim kadar keyif alırsınzı:)))))

Bu Sayfayı Paylaş