Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. gokce0609

gokce0609 Member

anne mather- yeniden başlamak var benim bildiğim

2. cr37

cr37 Well-Known Member

Askin dönüşü janet dailey
    Var galiba

3. filiz22

filiz22 Active Member

İkiz iki kız kardeşin olduğu bir hikaye vardı. Anne ve baba boşanınca kızlardan biri annede diğeri babanın yanında kalıyor. Anne ile kalan kız kütüphaneci, baba ile kalan kız ünlü bir yıldız oluyor. Yıllar sonra kütüphaneci olan kız ikizini ziyarete gidiyor. Bir şekilde ikizinin evinde tek kalıyor ve bir şekilde ikiziymiş gibi davranıyor, babasıyla yemeğe gidiyor, komşu ile aşk yaşıyor. Bu hikayeyi hatırlayan var mı?

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

evettttttttt hatırlıyorum, hqlardan biri ama şimdi bilemedim hangisiydi....

5. söz01

söz01 Well-Known Member

Merhaba aklima takilan bir türlü hatırlaymadığım harlaquin yasemin serisin e ait bir kitap var hatirlayan ismini yazaarsa sevinirim bir kadin adama yıllardan beri aşık erkek kahramanın teyzesinin evinde kalıyor teyze ölüyor ve o gece birlikte oluyorlar kadın o gece hamile kalıyor adam eve ziyarete geldiğinde kadını hamile buluyor...
    Adını bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim

6. Calista

Calista Well-Known Member

Barbara McMahon - Saat Onikiyi Vurduğunda

7. Calista

Calista Well-Known Member

Anne McAllister - Fletcher'ın Bebeği ( Teyze değil hala , ve sonra ölüyor :) )

8. söz01

söz01 Well-Known Member

Çok teşekkür ederim.

9. filiz22

filiz22 Active Member

Çok teşekkürler : ) Hemen tekrar okuyacağım .

10. svmsong

svmsong Well-Known Member

Aslında hiç yazmayı düşünmüyordum ama baktım okuduklarımın birikti. E okuyacak beni benden alacak kitap yok, olmadığından da zaman geçmiyor. Geldim. Bu arada önereceğiniz serilere ve bd kitaplarına açığım. Öncelikle Julianna Baggott – Pür serisine başlayayım dedim sonra baktım öyle böyle sıkıcı gitmiyor uyku bastırıyor okuyamıyorum. Neyse bir netten araştırayım neler denmiş dedim. Yarıdan sonra tempo artıyormuş. İkinci kitabına baktım ama yok olacak gibi değil. Bir iki sayfadan sonra bıraktım okumadım. Asla da önermem. Ama şans vermek isterseniz de yorumlarınızı okumak isterim. İkinci hayal kırıklığım Duman ve Kemiğin kızında oldu. Seri bitti ben ne bekledim neyle karşılaştım. Kısaca hayaller hayatlar:zuhaha: Belki bu umduğumu bulamadığım için beğenmedim bilemiyorum. İlk kitabı okudum ikinci kitapta kızın bu kurdun baskısında kalması ezik davranışları beni benden aldı ve lanet olsun dedim bıraktım. İlk kitapta kapı gibi kızı ikinci kitapta ezik yaptınız be dedim ve bıraktım. Okumadım.
    Not: Rita Hunter- Aşkın Ateşi, Jayne Ann Krentz - Her Şeyden Uzak, Jayne Ann Krentz- Alınyazısı, Jayne Ann Krentz - Kurdun Geri Dönüşü, Sara Craven Kalp Yarası bunlar adlarını not aldığım sonra yorum yazarım dediğim ama yazmayıp üşenip unuttuğum kitaplar. Yalnız var daha çok ama bunlar beğendiğimi tahmin ettiklerim. Şöyle aklımın uzak bir köşeciğinde kalmış, adları okuduğumda hoş duygular oluşturan kitapcıklar. Önceliği Jayne'ye vermenizi öneririm :D
    İlsa J. Bick- Küller Serisi: Ne umdum ne buldum :D Kesin dedim saçma okunmaz. Sonra bir gün 2.kitabıydı sanırım arka kapağını okudum Kurt beni tatlı niyetine mi saklıyor diye. Ve tak okumaya başladım. Cidden beğendim hem de çok. Devam kitapları da ilki kadar iyiydi. Kişilerin hakkını vermişti. Güçlü karakterlerdi hepsi de. Helal be diyorsunuz yani. Ha eksik noktalar okurken saçma bulduğum beğenmediğim değişik olsa dediğim yerler tabiî ki oldu. Mesela karakterlerin sürekli birbirini teğet geçmesi. Bu ilkinin sonu için iyiydi ama 2. Kitabın sonlarına doğru beni biraz sıktı açıkçası. Artık bunalttı. Sonra sürekli herkesin başkaları için eğer gittiyse yada ortada yoksa öldü unut tarzı cümleler… Tamam olma ihtimali yüksek ama bunu başkasına söyletmeyip karakterlere düşündürse daha iyi olurdu. Artı hala olayın ne olduğunu bu elektromanyetik dalganın ne olduğunu anlamadık söylemedi. Karakterler kendileri buldu. Ama kesin değil en azından benim için. Keşke 3. Kitabın sonunda not filan diyip işte olayın ne olduğunu filan anlatsaymış. Bunun dışında benim gibi esas meseleyi öğrendiğinizde o ne saçma şey diyebilirsiniz. Ama aklınıza ilk kitapta Larry’nin(bioloji öğretmeni) bir sözü kalsın. Gençler siz değerlisiniz ve sizi kullanmak isteyenler çıkabilir dikkatli olun. Bir nevi kitap bu söz üzerinden hareket ediyor. Yine kızımızın karşı grup yani canavarlarla ilişkisi beni en etkileyen en beğendiğim anlardı. İkinci kitabı bana o anlar okuttu desem yeridir. Karakterler dağılınca hepsinin bulunduğu gruptaki durumlarını okuyoruz, belki sıkabilir sizi (biraz sıkılmıştım ben). Hayatın aslında farklı bir yansımasıydı benim için. Sanırım bundan dolayı da bayağı etkilendim. Sonu güzel bitiyor ama buraya yazmayayım spo olur(her kitabın sonu yarım kalmış gibi bitiyor şuan bütün kitaplar olduğundan sıkıntı yok ama ilk zamanlarında okusaydım kafayı yerdim :D) Ama şunu da diyeceğim zaman atlaması yapıp 20 yıl sonraki hallerini okusaydık çok iyi olurdu. O kısmı sanırım yazar hayal gücümüze bırakmış. Öneririm şiddetle :D
    Amy A. Bartol: Öngörü Serisi: Kesinlikle alıp okuyun. Küller serisi gibi kitap bir daha bulmayacağımı düşünmüştüm ama bu kitapla kendimi yanıltım. Hani karakter, olay kurgusu hepsi yerli yerindeydi. Tamam bazı kısımlarda hemfikir olmayabilirsiniz yazarla. Ben ilk okuduğum zaman bu durumdaydım ama zaman geçince her şey oturdu. Yani anlatılmaz okunur o kadar diyeyim. Bir de not buradaki kötü karakter ile kız arasındaki ilişki bana Küller serisindeki canavarla kızı hatırlattı. Beki aşırı sevmemde etkisi olabilir. Ama pişman olacağını sanmıyorum. Ha olursanız da şundan olursunuz: seri 5 kitap bizde 3ü var. Yani bekliyoruz diğer kitabı… Aşırı öneririm :D
    Karina Halle - Yaralar ve Izler: Gerçekten ikinci kitabı geldi. Beğendim ilki kadar aşık olmadım ama.Kitaba dair en beğendiğim nokta kesinlikle olayları hem Camden hem de Ellie açısından okumamızdı. Ama yanında kötü tarafı hala Javier'in bakışından yoksun olmamız. Evet yüz ifadeleri daha okunaklıydı ama yetersizdi. Kitabın diğer en mükemmel yanı sonuydu sanırım. Denize düşen yılana sarıldı misali. Bu bile aşırı spo olmuş olabilir :zuhaha: Aşırı öneririm.
    Anne Stuart- Kalpsiz: Bu aralar okuduğum en güzel kitaplardan. Hani bir iki şey dışında laf atabileceğim, çirkefleşebileceğim ne bileyim çamur atabileceğim bir şey yok. Hani erkek karakterler için kötü nalet herif diye arka kapak yazıları olur ama asılsız çıkar ya. İşte bu kitap bu durumu ekarte etmiş. Adam sapına kadar kötü, ahlak diye bir şey yok(tabi ne açıdan baktığına bağlı :D ) iyilik tamamen saçmalık. Bu kitaptaki esas adam kötü adamların hası. İkinci sırada Elizabeth Hoyt’un Şeytani Arzular’daki adamı gelir. Evet bu ondan da fena. Ayrıca ciddi felsefik tartışmalar açabilecek bir kitaptı. Görünüşte esas kötü adam ama okudukça kötüyü ve kötülüğü tartışıyorsun. Diğeri de güzellik ve çirkinlik meselesi. Adamımız Olimpos Tanrısı maşallah, tüü :D Kızımız çirkin, kızın kardeşi bildiğimiz güzel onun manitası da yüzü yaralı bir çirkin. Hani Güzel ve çirkin beraber ama gerçek güzellik görünen mi görünmeyen mi? Dedim felsefe yaptırıyor diye. Şeytani Arzulardaki gibi adamın taşlaşmış kalbinin erimesini bildiğimiz pamuğa dönüşümünü okuyoruz. Güzel bitti ama ben bunların o çocuklu hallerini, bu Olimposlunun baba olmuş hallerini okumayı çok ama çok isterdim. Bu kısım beni memnun etmedi. Diğeri de neredeyse 3 sayfada bir kızımız için çirkin denmesi. Tamam dedin iki üç kere 30 kere demenin ne anlamı var. Sanki başınıza kakar gibi. Zaten okuduğum kitap yorumlarında da genelde beğenilmeyen nokta. Diğeri de ben bu çifti daha çok okumak isterdim evet kardeşinin hikayesi de anlatıldı yer yer. Tamam çok değildi ama buna yer vereceğine şunların aile hayatına yer vereydi. Kesinlikle okuyun okutun. Okumayan bin pişman. Nolur okuyun ya... Şu kitaba hakkını verelim. (Okuyup bir de beğenmezmişsiniz, tüü sana dermişsin bana:zuhaha:)
    Nalini Sing - Başmeleğin Gözdesi - Lonca Avcısı 3: 3 kitap içinde en sevdiğim bu diyemeyeceğim. Ha eksi mi hayır kesinlikle güzel kitaptı. Seri sizi kendi dünyasına alıyor yine. Eksik olarak söyleyebileceğim sanırım Dimitriydi. Yani daha çok görmek isterdim kendilerini. Garip bir mizah anlayışı var kralın.Yalnız sonu fena yerde bitti. Şimdi ne desem spo olur üç nokta koyayım ;) Birde bunun ingilizcelerini okuyanlar varsa bu kızın annesi kimlerden? Yani kızın ailesiyle ilgili şeyler çıktı ama hala sır perdesi var. Sanki hiç bir sır açıklanmamış gibi. Bir dolap dönüyor gibime geliyor kız tarafında. Öneririm serinin kendisini. Zaten Raphael'i bir okuyan bir okumayan bin pişman:zuhaha: İki ucu.... evet. Söz konusu bu baş melek olunca bütün atasözlerini buraya döşeyesiniz geliyor. Sanki atalarımız bu melek için bulmuş :zuhaha:
    Samantha Young - Kan Günlükleri Serisi: Bu aralar okuduğum tam karar veremediğim bir seri. Güzel, akıcı, meraklandırıcı. Ama yanında bazı noktalarda sizi çok memnun etmeyen bir seri. Yani cidi sayko bir tip vardı kızımızın kuzeni, hakkı yenildi. Ondan bir ton olay çıkardı. Çok bekledim kızla bir dönem yaşayacaklarını ama kısmet değilmiş :D Genelleme yaparsam kötü karakterlerin hakkı yendi ya. Valla! Orta derece öneririm.
    Eileen Jackson - Her Zaman Emrinizde: http://www.kuflu.com/e-kitap/44560-eileen-jackson-her-zaman-emrinizde.html Kesinlikle güzel kitaplardandı. Olayları sıkmadan tam kararında anlatmış yazar. Karakterler cidden oturmuş hepsi ayrı ayrı tatlı. Bulmak istesem de bulamıyorum, çamur atamıyorum yahu :D Aha, bir tane buldum. Esas abimizin daha çok kıskanç hallerini okusaydık fena olmazdı:p Öneririm hem de çok.
    Anna Campbell – Mahrem: Bu da yine okuduğum güzel kitaplardandı. Kötüler hakkını vererek kötü olmuş. Yalnız ben esas adamı farklı tahmin etmiştim. Yani 30larında kötü olaylar geçirmiş ve adı deliye çıkmış diye düşünüyordum ama tam böyle değilmiş. Beni orta kararda rahatsız etti. Sadece düşündüğüm gibi olsaydı nasıl olurdu acep diye aklımdaydı. Ama bunu boşverirsek gayet güzel bir kitap öneririm kesinlikle. Bu arada benim gibi sonunu da yine beğenmeyebilirsiniz. Diğer tavsiyem Kalpsizden sonra okumanız. Zira kitaba hakkını veremeyebilirsiniz.
    Barbara Mcmabon- Kader Ortakları: http://www.kuflu.com/e-kitap/18009-barbara-mcmahon-kader-ortaklari.html#post216180Aslında konu itibariyle bilindikti ama sonlara doğru öyle bir u dönüşü yapıyor ki… Ben şaşırdım açıkçası beklemediğim bir durumdu. Ve bunlada artı puan kazandı. Bir tek sonu güzel bağlanmamıştı bana göre :D Öneririm ama sonuna çok takılmayın.
    En iyi arkadaşım evleniyor: Bu sıralar okuduğum güzel kitaplardandı. İkili arasındaki çatışma hatta adamın kıza karşı hıncı okutuyordu. İçine alan bir hikayeydi. Ters köşe yapmıyor tamam, bir iki tane olay konuşuluyor, hadi be gibi tepki vermiyorsunuz. Ama ama hakkını yemeyeyim güzel kitaptı ki sanırım güzelliği burada sade olsa da okunuyor. Yalnız kitabın sonunda keşke arkadaşın neden kıza yardım etmediği de söylenseymiş. Yani her şeyi kız için yapıyor sonra kız mutlu mesut yaşarken esas kız çileli bir hayat sürüyor. Öneririm :D(Yalnız kim yazmış bilmiyorum burada da bulamadım adını yazıp. Bende de yazar adı yazmıyor. Esas karakterin adı:Jane Sherwood ve Ryan Blair. Kitap adını hatırlamak adına ipucu olsun diye :D )
    Fran Earley- Hedef kim: http://www.kuflu.com/e-kitap/122718-fran-earley-hedef-kim.html Serüven türü sanırım :D Ortada tehdit edilen güzeller güzeli bir belediye başkanı ile onu korumaya gelmiş yakışıklı mı yakışıklı bir abimizin hikayesi. Kesinlikle sıkmadan okuduğunuz, öyle sizi fazla yormadan size şerif rolü oynatan bir kitap. Beğenmediğim yeri yoktu sadece yazılar bazı sayfalarda çok koyuydu ve karışıktı ben 3 buçuk derece miyop olduğum için okumak zor oldu, gözüm sulandıda az biraz. Bu yüzden bazı sayfaları atladım. Öneririm efendim :D
    Susan Mallery- Herseye Rağmen: http://www.kuflu.com/e-kitap/122495-susan-mallery-her-seye-ragmen.htmlGüzel bir ikinci şans kitabıydı. Adamın o duygu gelişimini okumak sanırım beni en etkileyen noktaydı. Ama bunun dışında beni benden alamadı ya… Hani evet her şey iyi güzeldi ama bir şey vardı işte hıh olmuş diyemedim. Belki çok iç parçalayıcı aşırı dramatik an bekledim ve daha az dramatik çıktı. Bilmiyorum adını koyamadım. Sonu evet güzeldi ama ben yine zaman atlaması ve 4-5 çocuklu hallerini okuyacağımı sanmıştım. Okunur mu evet benim bulamadığım noktayı siz bulabilirsiniz. Şans verin derim :D
    Christie Silvers -Alex & Fiona Serisi: Vampir ve kurt daha ötesi var mı? Güzel miydi? Orta şekerliydi. Yani bu konuyu işleyen kitaplar arasında cidden zayıf kalmıştı. Evet güzel noktalar yakalamış ama memnun edici bir şekilde sonlandırmamıştı. Yani evet havada kalmıyor ama derinlemesine de girmiyor. Derinleme deyipte Cadıların Keşfindeki gibi fazla fazla derini kastetmiyorum, belki Alacakaranlıktaki gibi. Yeni bir olay yada kişi çıkıyor ama hakkını veremiyor. Spoiler olacak ama 2. Kitapta Alex’in belası çıkıyor. O saykodan ne olaylar çıkardı ama çıkmadı :D Bir kere Fionayı kaçıramadı bile ki ben kaçıracak, kendiyle yaşamaya zorlayacak diye bekliyom. Ama boşuna. Sonra son kitapta ciddi olay ve kişiler çıktı ama yine aynı durum. Eğer okuyacak bulamazsanız bakın buna. Zaten kısa ee konuda iyi, her ne kadar kişilerin hakkını verememiş olsa da okutuyor kendini.
    Catherine Bybee - Çarşambaya Kadar Eşim Ol: Çok sevdim desem yeridir. Evet hikaye yine bilindik ama okutuyor kendini. Sanırım kitabın artılarından olan kısım adamın açısından okumamız. Hani haliyet-i ruhuyesini tahmine gerek kalmıyor. Bunun dışında olayların ilerleyiş sırası genelde tahminimdeki gibiydi sonlara doğru tahmin ettiğim yöne gitti ama farklı biçimde. Anam spo vermeden yazmak ne zor yahu :zuhaha: Öneririm şiddetle olmasa da orta düzeyde
    Carol Townend- Kardaki Safir: http://www.kuflu.com/e-kitap/122453-carol-townend-kardaki-safir.html Kesinlikle güzel kitaplardandı. Bu bizim Saksonlarla Normanlar arasında geçen özünde yırtıcı bir hikaye. Ama gerçekte daha naif. Mesela ciddi kan revan barbarlık cinnet halleri bekledim neden bilmem :D Ha beğenmedim mi? Hayır beğendim. Ama öncesinden bu tarz başka romanlar okuduğum için bu biraz gerilerde kaldı sanırım, değerini bilemedim işin açığı. Eğer okursanız yukarıda söylediğim bu tarz romanlardan önce okuyun değeri bilme açısından. Öneririm efendim.
    Elle Casey - Vegasta Olan Vegasta Kalır: Hani bu tarz romanda olabilecek hemen her şey vardı. Tabi farklı bir yol izlemiş. Hani evlendikten sonra hadi beraber yaşayalım yok. Ya da bir iki ay sonra bir deneyelim de yok. Ama onun dışındaki hemen her şey aynı. Niye bilmiyorum ama kitaptaki ilerleyeşi beğenemdim. Yok güzel anlatmış süper olmuş falan filan… Ama bu kız avukat , çok iyi azimli tam şehirli. İşte bu kızın kasaba hayatını, ev işleriyle uğraşmasını okumak isterdim. Küçük kasabadaki davalar bakarken ki hallerini okumayı isterdim. Tamam çok klişe ama hep bu anlattığım gibi bir çıkış bekliyorsunuz. Siz de bir bakın, benimle aynı hissiyatı mı alacaksınız? Bu arada beni şaşırtan tek şey kızla oğlanın ayrıldıktan sonra tekrar görüşmeleri arasında ki zaman farkı. Öneririm bu arada.
    Jennifer Blake - Bir Söze Mahkum: Bu dönem okuduğum dönem kitaplarından kendisi. Zaten okuyupta beğenmediğim yok, çok sevdiğim az sevdiğim var. Bu da orta :D Yanılmıyorsam olaya hem adam hem kadın gözünden bakıyoruz. E kötü adamımız da cuk oturmuş yani eğrelti değil. Belki ciddi bir şey yapmıyor ama sözleri hareketleriyle kötü olduğunu gösteriyordu. Bunun sanırım bir kitabı daha var. 3 kardeşler ve gerçekten onlara aşık olmayan bir adamla evlenirlerse adam hakkın rahmetine kavuşuyor. Ablaları evlenmiş bu ortancanın hikayesi. Ben adamın babasıyla olan zamanlarını daha ayrıntılı okumak isterdim ki çok bekledim. Sanırım tek buradan puan kıracağım :D Orta düzey öneririm .
    Sally Mackenzie -Zoraki Düşes: Çok sevdiğim bir romandı. Gerek kötü adam gerekse esas erkek ve kadın karakterle. Araya serpiştirilmiş esprilerle tadından yenmedi. Kötü karakter de cidden kötüydü. Öyle uzun yazamam spo olmasın zaten diğer kitaplarda verdim bir ton. Lütfen okuyun okutun :D Aşırı öneririm.
    Stephanie Laurens - Masumiyetin Tadı: Bu da yine şiddetle önereceklerim arasında. Karakteler tam yerinde, olay örgüsü gayet güzel. Tamam ciddi Sherlock Holmesluk yapmıyorsunuz. Adamla kadın arasındaki ilişkide güzel yansıtılmıştı. Ne kadar zorlasam da kötüleyecek bir şey bulamıyorum :D
    Stephanie Laurens - Uygun Bir Eş: Bu da şiddetle önereceklerimden. Hani farklı bir şey diyemeyecem plak gibi aynı şeyi tekrarlamak istemiyorum. Evet okur okumaz da yorum yazmadığımdan azcık unuttum okurkenki hissiyatımı :D Yalnız adamın kadını evliliğe ikna çabaları… Adamımız işini biliyor. Belki bu kısım biraz sıkabilir. Çünkü okurken beni biraz da olsa sıktı diye hatırlıyorum. Çünkü bu uzun flört dönemi yerine evli hallerini tercih ederdim.
    Harold Robbins - Beni Bırakma: http://www.kuflu.com/e-kitap/17445-harold-robbins-beni-birakma.html İbreti alem olsun diye yorum yazıyorum :D Normalde bu tür kitapları sevmiyorum. Hatta bir kitap vardı tam benim okumak istediğim türdendi, ama yükleyen arkadaş ki kendine buradan çooook teşekkürler altına not yazmış. Cevizler kırmış abimiz. İndirmedim, okumadım lanet herifi. Neyse efendim niye koydum bunu? Eğer ki sinirlisiniz,kızmak istiyorsunuz alın okuyun abimize iyi sayıp sövüyorsunuz. Bütün kininizi döküyorsunuz. Şahsen öyle oldu bende her sayfaya saydım sövdüm pisliğe. Adamın kendi dışında beğenmediğim diğer nokta adamın geri ailesine dönme kısmı. Bence karısı terk etmeliydi ve bu pislik durumu bizzat yaşayıp öğrenmeliydi.
    Not: Kitabı okurken belki benim gibi düşünmeyebilirsiniz. Evet adam ve sevgilisi cidden tutkunlar birbirlerine ama bana bu tür bir bağ öyle tatlı romantik gelmiyor. Aksine itici geliyor. Şu yorumu yazana kadar rahatladım valla sayıp sövmek iyi geldi :zuhaha:
    leigh michael -Seni Kalbime Gömdüm: http://www.kuflu.com/e-kitap/102246-leigh-michaels-seni-kalbime-gomdum.html Son dönem okuduklarım arasında en iyi kitaplardandı. Kızımız cidden çok güçlü bir karakterdi. Adamla ilişkileri özellikle iş hayatında patron sekreter ilişkisi mükemmeldi. Olayların gelişmesi ve sonuca bağlanması da yine süperdi. Sonu hızlı bir geçiş olmuştu ama mutlu ediyordu sizi. orta düzey öneririm.
    patricia wilson-kader bağı: http://www.kuflu.com/e-kitap/93642-patricia-wilson-kader-bagi.html Buda okuduğum güzel romanlardandı. Yalnız arada kızımızla ilgili bir durum var o hiç olmadı. Yani olay uzatılacağına abimizin dediği gibi bir Hunt ‘a hamile kalsaymış, o hallerini okusaymışız. Öneririm
    Carole Mortimer - İki Su Damlası: http://www.kuflu.com/e-kitap/20571-carole-mortimer-iki-su-damlasi.html Şu son dönem okuduklarım arasındaki en iyilerdendi. Bilindik konuydu ama sır perdesiyle artı puan aldı. Kadının güçlü karakterinin yanında saf olması çok tatlıydı. Mesela sonlarında olay çözüldü, herkes anlamıştı ama kızımız hariç :D
    Linda Howard - Zamansız Fırtına: Linda’nın diğer kitaplarına göre bir tık daha az sevdiğim kitabı desem yeri. Kitapta bulunan herkesin gözünden bakıyoruz. Neyi sevmedin derseniz kötü adamı sevmedim yaa. Daha sadist birini bekliyordum, cidden kötü birini. Bunun dışında evet güzeldi, sonuda gayet güzeldi. Ama dediğim gibi kitapta adam gibi kötü olmayınca olmuyor :zuhaha:
    Violet Winspear - İhtiras Bağışlamaz: http://www.kuflu.com/e-kitap/8470-violet-winspear-ihtiras-bagislamaz.htmlCidden sevdiğim bir kitaptı ama öyle methiyeler düzebileceğim olağan bir durum yoktu, belki kızımıza azcık gıcık olabilirsiniz ama o da tuzu biberi olsun :D Öneririm.
    Barbara Cartland - Yine Seveceksin:http://www.kuflu.com/e-kitap/117650-barbara-cartland-yine-seveceksin.html Kırık Rüyalar kadar ben etkilemese de güzeldi. Yine bu tarz bir kitaptı. Esas kızımız evleneceği güne yakın nişanlısını kaybeder. Kötü günler geçirir ve bir gün restoranda otururken yan masada küçük bir kızı ailesiyle görür. Kız ağlıyordur ve esas kızımızda çok üzülür; sonunda tanışır ve anneye o yokken kıza bakmayı, ev işiyle ilgilenmeyi önerir kadında tamam der. Olaylar bundan sonra başlar. Çünkü kadın göründüğü gibi değildir, adam sevgilisidir çocuktan nefret eder. Esas bomba da Paris’te patlar çünkü kadın orda esas kızımızın nişanlısına çok benzeyen bir adamla tanışır. En güzel yanı herkesin açısından anlatılması. Küçük kızdan tutun esas adamın kardeşine kadar. Sonu evet idare eder. Her şey güzel sonuca bağlanıyor. Beni çok memnun etmesede.Öneririm. Aynı zamanda yazarın şu kitaplarını da öneririm;
    Dilek Çeşmesi: (Annesi tarafından çok istenilmeyen kızımız ile başı bağlı İngiltere’nin zengin ailesine mensup ayrıca kızımızın yakın arkadaşıyla nişanlı adamımızın hikayesi) http://www.kuflu.com/e-kitap/18014-barbara-cartland-dilek-cesmesi.html
    Baharla Gelen Sevgili: (İskoçlu dük ile yetimhanede doğmuş kızımızın hikayesi) http://www.kuflu.com/e-kitap/15464-barbara-cartland-baharla-gelen-sevgili.html

11. kadriye

kadriye Active Member

Sagolun

12. cr37

cr37 Well-Known Member

Regan forest dusumdeki ev
    Bu ara ookuduklarim arasinda en heyecanli olandi
    Oneririm
    Hayalet charlotta lamb
    Var ben cok begenmistim hayaleti cokkk uzun zaman oncee
    Okudum ama hala hatirimda simdi yine hayaletli bir bd okuyunca onuda yaziyim dedim

13. cr37

cr37 Well-Known Member

Regan forest dusumdeki ev
    Bu ara ookuduklarim arasinda en heyecanli olandi
    Oneririm
    Hayalet charlotta lamb
    Var ben cok begenmistim hayaleti cokkk uzun zaman oncee
    Okudum ama hala hatirimda simdi yine hayaletli bir bd okuyunca onuda yaziyim dedim

14. ssetayf

ssetayf Well-Known Member

15. Pl1

16. ssetayf

17. Pl1

ben eklerken aklamışım, aslında iyi oldu yazdığın atladığımın farkında değildim....

18. svmsong

svmsong Well-Known Member

bende kitap tanıtımını okuduğumdan beri her gün sırf kitap geldi mi diye bakıyordum tabi arada başka bir ton kitap indiriyordum. Bu ara hiç giremedim ve şu an bir baktım gelmiş mutluluktan dört köşeyim. Ay şimdi de okumaya kıyamam yahu :zuhaha: çok teşekkür ederim bu arada elleriniz dert görmesin :sak sak:

19. aslıaslı

aslıaslı New Member

20. ssetayf

Bu Sayfayı Paylaş