Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Calista

Calista Well-Known Member

Rica ederim :)

2. uygar66

uygar66 Member

Merhaba size iki kitap sorucam inşallah bilen çıkar ki çıkar bence bir tanesinde yeğeni bir sinema ünlüsüyle yemek kazanıyordu ama yemekte başka bir ünlü oyuncu gelince ona sevgili gibi gösteriliyordu. Adam da peşlerini bırakmıyor gibiydi. Ötekinde manken kız babasını öldürdüğünü düşündüğü adamın oğlu ile yakınlaşıyordu. Adamın dikkatini çekmek için ve çekiyordu. Sonra o da adama aşık oluyordu. Bilen çıkarsa sevinirim ☺️

3. Calista

1.kitap Charlotte Lamb - Bir Düş Gibi
    2.kitap Carole Mortimer - Geciken İtiraf

çitlenbikk ve uygar66 bunu beğendi.
  4. uygar66

uygar66 Member

@Calista çok teşekkür ederim. 2. Kitap doğru ama siteye eklenen MediaFire larda döküntü var açılmıyor 1. Kitap o değil ne yazıkki benim sorduğumda kadın daha yaşlı kitaptaki esas adam da yemek kazandığı oyuncu değil bunlara askıntı olan adamdı.

Calista bunu beğendi.
  5. Nesrin akarsu

Nesrin akarsu Active Member

Arkadaşlar bir sorum var kız siyahlar içinde gece yarısı eve giriyor. Adam bunun tepesine çıkıyor hırsız diye kızda kar maskesi var çıkarıyor öyle anlıyor kız olduğunu konu bu devamı yok bende bilen varmı bu BD yi

6. uygar66

uygar66 Member

Geciken itiraf carole mortimer i burdan paylaşabilir misiniz? Link açılmıyor

7. ozokozan

ozokozan Active Member

Elizabeth bevarly kuyruklu yıldız efsanesi olabilir mi?

8. Nesrin akarsu

Yok o değil okudum onu teşekkürler

9. Nesrin akarsu

Bunda kızı hırsız sanıyor adam kızda onu galiba konu böyle başlıyor

çitlenbikk bunu beğendi.
  10. dile

dile Active Member

Merhaba iki kitap arıyorum; adam zengin, kızla sevgililer bir sabah o kadar yardımcısı koruması vs varken dışarı bir şeyler almaya kızımızı gönderiyor. Kız kaza geçiriyor hastaneye kaldırılıyor bu yüzden geri dönemiyor. Kız geri dönmeyince adam terk edildiğini sanıyor ve kıza bir şey mi oldu acaba vs diye düşünmeyip hiç peşine düşmüyor. Meğer kızımız o sırada hamileymiş ve hastaneden çıkınca kendisini merak edip de aramayan adamla irtibata geçmiyor bebeğini kendi başına doğup büyütüyor.. yıllar sonra yeniden bir araya gelme hikayeleri anlatılıyor.

Diğer kitabın konusu; kitap bir cenaze günüyle başlıyordu diye hatırlıyorum. ortada bir bebek var. Annesi doğum sırasında vefat etmiş. Babası başkasıyla evli ve bebeğin sorumluluğunu almak istemiyor ama bebeğin amcası yani adamımız erkek kardeşinin çocuğunu sahiplenmek istiyor. Bebeğin teyzesi yani kızımız kız kardeşinin bebeğini vermeye yanaşmıyor. Çünkü kız kardeşinin hamile olduğunu öğrendiklerinde karşı tarafla iletişime geçmeye çalışmışlar fakat binbir hakarete maruz kalmışlar. Para avcısı, ahlaksız vs gibi.. Kızımız bebeğin babasının kız kardeşine evlenme teklif ettiği ve kardeşini bu şekilde kandırıp hamile bıraktığı sonrasında onunla hiç ilgilenmediği ortada bıraktığı iddiasında. Adamımız ise bebeğin annesinin yalan söylediği, erkek kardeşinin evli olduğunu bildiği çünkü kardeşiyle evlerinde bakıcı olarak çalışırken tanıştığı buna rağmen kardeşiyle ilişkiye girerek kardeşinin yuvasını yıkmaya çalıştığı iddiasında. Her iki taraf da kendi kardeşine toz kondurmuyor yani. Bu sebeple arada bir nefret ilişkisi var. Kitabın sonrası klasik bebeği paylaşamayınca birbirleriyle evleniyorlar..

Biraz karışık anlattım sanırım yine de yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

çitlenbikk bunu beğendi.
  11. Nayiri

Nayiri Well-Known Member

ikinci kitap Lynne Graham-Zoraki Nikah

çitlenbikk bunu beğendi.
  12. ozokozan

ozokozan Active Member

Birinci kitap Lynne Graham
    İhtiras ve gurur

çitlenbikk bunu beğendi.
  13. dile

dile Active Member

Teşekkür ederim :)

çitlenbikk bunu beğendi.
  14. dile

dile Active Member

Çok teşekkürler :)

ozokozan ve çitlenbikk bunu beğendi.
  15. svmsong

svmsong Well-Known Member

Merhaba arkadaşlar,
    Su iki kitap inmiyor. Acaba elinde olan paylaşabilir mi
    Rita Clay Estrada-Yaşamın Tadı
    Rita Clay Estrada - Büyülü Geceler

16. Bahadır Mehmet

Bahadır Mehmet Well-Known Member

Arkadaşlar bir kitap arı yorum. Kızın adı Kate erkek Julian erkeğin iki çocuğu var kız amerikadan erkeğin yazdığı bir piyeste oynamak için gelmiş erkeğin evinde kalıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

17. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Hong Kong da aşk kitabının linki kaybolmuş harika bir kitap kaydetmedim link varsa sevinirim. Kız düğün günü terkediliyor. Kıza teyzeleri bakmış damadın abisi onlar üzülmesin biz evlenelim diyor apar topar evlenip iş gezisine gidiyorlar.. Woow sonrası okuyunca anlarsınız

ozokozan ve çitlenbikk bunu beğendi.
  18. Calista

Avery Thorne - Sahne Ardında
    sitede var link çalışıyor :)

ozokozan bunu beğendi.
  19. Bahadır Mehmet

Bahadır Mehmet Well-Known Member

Çok teşekkür ederim calista

Calista bunu beğendi.
  20. Calista