cok teşekkür ederım paylaşım ruhunu kaybetmeiş tarayıcılar olduğu sürece daha çok sevınırız pdf kıtap gıbı oluyor benımde tercıhm ya aslında zorlamıyor ama bır kac ozel mesajda aby pdf ıle ılgılı sorular alınca bu anketı acmaya karar verdım bakalım sonuc ne cıkıcak ona gore hareket edıcem guvenın ıcn sağol tatlım:canim: olurmu hiç kitapları arkadaslar sızler okuyun dıye tarıyor bende gozlerınızı yormadan nasıl duzenlerım dıye uğraşıyorum bı kısım okucak bır kısım tarıcak sız keyıf alın yeter bırde eklenen her kıtap ıcn emege saygı:saygilar: keyıflı okumalar boyut kucuk dıye aby tercıh edılıyor ama genellıkle pdf okunuyor bakalım nasıl yapıcaz bundan sonrakılerı herkese keyıflı okumalar:saygilar:
tesekkurler Tinkerbell:gül: ve ser-res:gül: emeginize saglik:Frnds: Ben pdf'ten yanayim aliskanlik olmus hep pdf indiriyorum kitaplari.. sana nasil kolaysa oyle olsun ser'res'cim.. bana okunucak bir kitap olsun da nasil olursa olsun..( tabbi bulanik sayfalar olmasin
Teşekkürler. Boyut sorununa gelince benim bilgisarla aram pek iyi değil her zaman açamıyorum. Bu yüzden iPhone um var. Onu elimden düşürmüyorum onunla okuyorum kitapları ama büyük pdf dosyalar açılmıyor ne yazikki ama küçük boyutlu olanlar çok iyi. Bes kitap indirsem ancak ikisini görüntüleye biliyorum. Her ne olursa olsun Allah razı olsun sizden. Sizin sayenizde her yerde kitap okuyabiliyorum.