Bu Kare Hangi Filmden?

'Forum Oyunları' forumunda Emma tarafından 23 Ağu 2012 tarihinde açılan konu

1. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Tantana ve Zipper :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha: (söze gerek yok):zuhaha:

Bu arada film arada kaynamış,ben söyleyeyim bariiiii ;)

Good will hunting-Can dostum
    Yeni soru :glmsm2:

2. zipper

zipper quae nocent docent

evet biz gece epey kaynattık kazanı:$

Ahanda bir james bond gördüm galiba:glmsm2::glmsm2:
    tantanaa bak senin rakibin gelmiş:zuhaha::zuhaha:

3. tantana

tantana Well-Known Member

sahte bond bu..sarışından bond olmaz..olay karın kasıyla bitseydi ...:cool:

4. zipper

diyosun...sen esmersin galiba?? hadi sor soruyu öz hakiki gerçek tantana bond:D

5. tantana

sarışının adı, esmerin tadı :D
    cevabı vermedikki...Telefondan resim yukleyemıyorum.başkası sorsun.

6. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Teessüf ederim,yiğidi öldür hakkını yeme.Ben de ilk duyduğumda bu tepkiyi vermiştim ama filmden çıktığımda patric (sponge bobdaki) gibiydim.Ağzımın kenarından salyalar akıyordu :zuhaha: Adam çok güzel Bond olmuştu,pek beğendim,karizmadan yıkılıyordu :glmsm2:

7. anonim

anonim E-kitap Müdavim

:zuhaha: :zuhaha: Gecenin yarisi can sıkıntısından kendinizi bond´a vurmuşsunuz..cok hoş…
    Sorun bond´un sarisin olmasi degil..maco bond´un centilmen ve de metroseksüel bond´a dönüsmesi..
    Kasinin tek hareketiyle her kizi yataga atan sonrada hic umursamadan kaybolan bond yerine duygu gösteren hatta kazik yiyen bond´lar var artik..bir sonraki bond´un sevgilisi terketti diye ziril ziril aglamasindan korkuyorum..

8. tantana

performansını ben de çok beğendim sibelmert ama anonime katılıyorum...mesela sean connery kızı ensesinden bir tutar yer gibi öperdi.haşin olmalı bond!!!! Daniel craig'e haksızlık yapılmasın dublor kullanmadı ..filmden çıkınca benim de salyam akıyordu..ama bir şeyler eksik ..

9. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Yani.. bond bir tür super kahraman aslinda..yikilmaz,egilmez,asla yenilmez,müthis sevgili,müthis erkek..son dönemde bond´un insani özelliklerini ön plana cikarmaya calisiyorlar…üzülebilen,yanilabilen,siradan ölümlü…Öyle olunca da öykü siradanlasiyor.. yoksa bence de craig´in oyunculuk performansi da karizmasi da gayet iyi..

10. alkane

alkane Well-Known Member

Yeni sorumuz...

11. bukito

bukito Well-Known Member

babil...

alejandro gonzález ıñárritu'nun muhteşem filmi. bu yönetmenin bir de '21 gram' diye bir filmi vardır ki izlemeyen kalmasın derim...

12. bukito

bukito Well-Known Member

13. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Machine Gun Preacher...
    izlemekten hic mutlu olmadigim bir film..eski alkolik ve uyusturucu kullanicisi Sam Childer´in biyografik öyküsü..Hapisten cikinca eski striptizci karisinin israriyla Hristiyan oluyor.Birlikte misyoner olarak Sudan ´a gidiyorlar ve bölgedeki terörist grubun saldirilarina ragmen bir yetimhane kurmaya calisiyorlar..

yeni soru:

14. bukito

bukito Well-Known Member

Brokeback Mountain

15. bukito

bukito Well-Known Member

16. anonim

anonim E-kitap Müdavim

red state mi??

17. bukito

bukito Well-Known Member

tebrikler canım...

18. anonim

anonim E-kitap Müdavim

19. zipper

Claire Danes and Steve Martin Shopgirl

20. anonim

anonim E-kitap Müdavim

dogru...steve martin´in yazdigi ayni isimli kitaptan uyarlanmis..senaryo da ona ait..
    kisisel yorumumdur..steve martin´in canlandirdigi Ray karakteri tam bir h...k. filmin sonunda burnunun sürtmesinden büyük memnuniyet duydugumu özellikle belirtmek isterim... tebrikler...

Bu Sayfayı Paylaş