CAROL MARINELLI KIRALIK GELIN BEYAZ DIZI abby Açılmış İçerik: C. - Kiralık ABY.rar PDF Açılmış İçerik: C.- Kiralık GRÄ° PDF.rar TARAMA BANA DÜZENLEME SER_RES alıntı yapmayın
Emeğine sağlık yelkencim beklediğim bdyi taramıssın duzenlemeyı yapmak cok keyıflıydı herkese keyıflı okumalar
Vaaaaaay, yeni bir ikili doğmuş forumda da haberimiz yok. Yelkenciğim ellerine sağlık, Ser_reSciğim sana da çok teşekkürler. Çok şahane bir kapak. Konuyu bilmesek de olur. Aaaahh ahh, şimdi orda olmak vardı... Sıcak kumlar, kızgın güneş, güzel bir bd kapağı yanında, tropik meyveler falan... Ağzımın suyu aktı, mendil var mıydı acaba?...
hhahahaaa işte kapak buuu:sak sak: ama serracım sana yakıştıramadım böyle kapaklı bd lerden koşarak kaçardın sen:füü: kopatlar toplanın bakiyim "masum kapak savunucusu" hakkında toplantı yapıcaz:zuhaha: yelkencim eline yüreğine sağlık, serracım düzenleme için kocaman öpüyorum:canim: tü tü tü hala inanamıyorum:glmsm2:
klavye battı bozulcak gerı dur!!!! :zuhaha: hılalcım :glmsm2: bu smıley gordugmde senın o tatsız yuzun artık aklıma gelıyor:füü: sana cok benzıyor farkındamısın ve sen dıyene kadar kapagın farkında bıle degıldım !! duzenlemeyle ugrasırken sızın gıbı kapaklara sulanmıyorum !! nede olsa aslı yanımda gözüm tok aç olanlara bırakıyorum kapakları:füü: keyıflı okumalar arkadaşlar sec begen alın bırını