Götürmüş kuytuya kızı bademciklerine bakıyor oğlumuz. İltihap falan varsa hemen müdahale edecek anlaşılan. Kızımızda çok hasta sereserpe garibim. Ateşi çıkmış tabi ondan açınmış saçılmış falann. Öhöm size hikayeyi anlatırdım ama keyfinizi kaçırmayayım dedim. Tamamıyla klinik vaka dostlar Ellerinize sağlık diyoruz kızlar. Tarama için yelke'e düzenleme için serres'e alkış.
Öncelikle kitap için çok teşekkürler yelken ellerine sağlık adiloş topla kızım ağzının sularını :zuhaha: hilalciğime katılıyorum nerde kaldı bizim serra ne yaptın ona,ama düşündümde sen daha iyisin galiba yeni serra son olarak ikinizinde yüreğine sağlık:Frnds:
sen bize ne demeye çalışıyorsun bakayım bizim gözümüz açmı yani gel bizim yaşımıza senin bd kapağıda göbeklenip,kelleşsin veya saçları ağarsın ondan sonra bizi yargıla:hih:
Sevgili dünürüm yine yazmışsın kitabı sen böyle harcanıyorsun ama seni kitap kapaklarının arkasında görmek istiyoruz o kitaplarıda raflarda:Frnds:
Ha ha ha, yelkenciğim naptın sen bu kızcağıza da kapağı bile farkettirmemişsin. Zavallı dzida75, kapağını savununcaya kadar (biz de dahil) canı çıkmıştı da biz de kapakkopat ilan edildiydik. Nasıl başardıysan devaaaaaaammm... Bu arada işin sırrını dzida75 e de özelden söylemeyi unutmaaaaa... Serresciğim az önce 5 tane şeyhli bd isteyen sen değil miydin, ha ha haaa. Aslı yanındaymış da, gözü tokmuş da, hadi hadi hadiiiiii.... Daha demin ayşeyle sıkı pazarlık yapıyordun, 4e razı olmuştun, seni gidi seniiii
o lala artık pdflerimiz renkli.e biz beyaz dizicilere bu yakışırdı....ne olur lütfen bi dahaki pembeli olsun...e ne yaparsınız umut dünyası....