Güzel bir gelişim klasiğiydi.Zevkle okudum.Karşılıklı önyargı... sonunda aşk kazandı.Bazen hakaretlerin dozunu kaçırıyorlar hanımlara karşı...Daha tanışmadan birbirlerinden hoşlanmadılar ama tesadüf eseri bilmeden aynı evde buluştular.Caro kimliğini açıklamakta çok geç kaldı.Evden ayrılırken söylemeliydi.Sonu mutlu bitmese bu gece uyuyamazdım sıkıntıdan...İşte bu nedenle seviyorum beyaz dizileri ...hep mutlu son.... teşekkürler,.....
emeğinize sağlık canlarım clondikecim bende merak uyandı şimdi neden unutamadın:füü: Caroline..işte benim kafadan biri daha evlenmemek için kaçıyo ama benim sayfiye evim falan yok napıcaz:zuhaha:
birde benım gıbı okuduugnu ozet edıp anlatamama özürlüler için bır kulup kurun :zuhaha: ben anlamam ozetten :kzgn: naber düzenlemeden ha bıde bız bı kıtap yazalım oldu:zuhaha: ben bol bol eksın kısmını yazaırm hıyya huyt hayytt yada arkadaşlar yazsın ben duzenlerım :zuhaha: bu bdyı oyunla baslasıyla arka arkaya okuyunca ıkı aynı konu gıbı geldı ust uste keyıflıydı guzeldı gulumseyerek okudum gelısım gelısım asla hıc bır serı yerını tutamıcagı altın bdlerımız