BD Harlequin Carole Mortimer - Giz

'E-Kitap' forumunda clondike tarafından 4 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Gazoz

Gazoz Active Member

tesekkur

2. Alona

Alona Member

clondike çok teşekkür ederiz. Üçümüz adına şimdilik ben konuşayım :D Ellerine sağlık.

Herkese güzel dilekleri için çok çok teşekkür ederim. Ser_reS ikiz annesi olmak güzel bir şey herhalde henüz anlayamadım. Eldeki canavarın kıskançlıklarını dindirmeye çalışıyorum. Başta kardeş geliyor diye sevindi kardeşler lafını duyunca önce kızardı, sonra morardı sonra çıldırdı. Kızım yavrum gel etme eyleme sana bd okuyayım azıcık sakinleş, ileride eş seçiminde bu kriterler çok önemli dedim ama dinlemedi. Git onları denize at dedi. Büyüyünce ağlamak yerine bd okuyarak geçirseydim şu vakitleri diyecek ama geç kalacak garibim. :D

3. keklik63

keklik63 Well-Known Member

emeğine sağlık

4. sevgi.sdu

sevgi.sdu Well-Known Member

teşekkürler

5. galanodel

galanodel New Member

teşekkürler

6. tofy

tofy New Member

Teşekkürler

7. asel

asel Active Member

teşekkürler

8. ny9

ny9 New Member

teşekkürler

9. ilayda96

ilayda96 Active Member

teşekkürler

10. denkurt

denkurt Active Member

teşekkürler

11. emine

emine New Member

teşekkürler

12. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Oh ne güzel...gezip tozsunlar,sonra geri dönüş...
    nasıl olsa eminler arkada bıraktıklarından..
    Ayrı geçen yıllara üzülüyorum...kaçırılan anlara...oğlunun doğumunu,hayatındaki ilkleri hepsini kaçırdı...yaşanan anlar geri gelirmi ki...en çokta gelip hazır,büyümüş çocuklara baba olmuyorlar mı....
    Allahtan sonlar mutlu da avunuyoruz...
    Çook teşekkürler...:)

13. mavi.suna

mavi.suna Active Member

teşekkür ederim

14. sevdem

sevdem Well-Known Member

emeğinize sağlık

15. rozen

rozen Active Member

tesekkürler

16. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

emeği geçen herkese çok çok teşekkürler....Konuyu biliyorduk fakat okuyamamıştık ne iyi ettiniz de taradınız sağolasınız

17. qLsmmm

qLsmmm New Member

teşekkürler

18. marbling

marbling New Member

teşekkurler

19. nurokan

nurokan Active Member

teşekkürler

20. clondike

clondike Well-Known Member

İşin çok zor ama akıllıca davranarak bir sürü yöntem bulacağından eminim. Benimkilerin arasında 2 yaş 3 ay var. Kızın kaç yaşında bilmiyorum. Ama çok ufak değil sanırım.
    Düşünsene 2 bebeğin birden ablası olacak. Küçük bir sınıfın öğretmeni olacak. Onların başları sıkışınca danışacağı, birbirleri ile didişince yardım isteyecekleri kişi. İkisi aralarında ablalarını paylaşamayacaklar. "Kimi daha çok seviyor? Beni, hayır beni" kavgası yapacaklar. Onlar birbirlerinin giysilerini olmasa bile eşyalarını ortak kullanacaklar. Sizi ana baba olarak ablayı tek başına tüm ilginizi vererek büyütmüşken onlar bu ilgiyi de paylaşmak zorunda kalacaklar vs...

Sonra abla annenin en büyük yardımcısı, "kızı mı ister yardımcı annelik yapmak için oğlanı mı?" vs....

Karakterine göre peşpeşe sıralamadan, özümsemesini sağlayarak kıskançlığın tam olarak ortadan kaldırılamasa da geri planda kalmasını sağlayabilecek cümleler çoğaltılabilir.

Gerçekten de kolay gelsin. :Frnds:

Bu Sayfayı Paylaş