Dan Brown - Kayıp Sembol

'E-Kitap' forumunda sha. tarafından 5 Oca 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Ra_Han

Ra_Han New Member

mersi

2. ako1907gfb

ako1907gfb New Member

3. thug90

thug90 New Member

cok saol :)

4. uls35

uls35 New Member

teşekkürler

5. OZ.

OZ. New Member

Bu kitapta benim taramam lütfen düzeltir misiniz by oz. Diye. Emeğe saygı diyorsunuz ama içinde yazmasına rağmen kendinizinmiş gibi gösteriyorsunuz bu ne biçim iş böyle ben bunu taramak için uğraştım düzeltin hemen

6. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Öncelikle merhaba,

Biz kimsenin emeğini gasp etmek için bu konuları açmıyoruz. Kimsenin yaptığı işi de kendimiz yapmış gibi göstermiyoruz. Sadece internette bulduğumuz kitapları paylaşıyoruz. Ben veya shamarıq bir kitabı ben taradım gibi bir iddiada hiç bulunmadık. Kendinizin de söylediği gibi zaten kitabın içinde kendi nickiniz mevcut. Yine de saygı duyuyorum size ve konuda da belirttim.

Bunları özel mesajla bana bildirirseniz hepsine yazarız. Teşekkürler iyi çalışmalar.

7. troia

troia New Member

teşekkürler arkadaşım indirip bakalım:)

8. whitegold35

whitegold35 New Member

teşekkürler

9. siscao

siscao New Member

teşekkürler kim koyduysa

10. OZ.

OZ. New Member

ama dikkat ettiyseniz içine paylaşılması halinde benim tarafımdan taranmış olduğunun belirtilmesi gerektiğini yazdım. Buna rağmen belirtilmemişti. O yüzden bunu burada söyledim. Bir kişi içine kendi ismini yamış ve özellikle bunun belirtilmesi gerektiğini söylemişse belirtilmelidir yanlışmıyım?

11. Özgür

Bakın ben kitabı okumadım bile. Bizim tek amacımız var paylaşım... Okuyan kitabı açan insan zaten sizin taradığınızı görecektir. Niyet kötü olsa bu da silinebilir. Uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
    Ayrıca bundan sonra kitaplarınızı kendiniz paylaşırsanız çok mutlu oluruz. Teşekkürler

İyi forumlar

12. OZ.

OZ. New Member

ben bir foruma vip üye alanına koymuştum oradan paylaşılmış Her foruma üye olupta paylaşımı bizzat kendim yapamam ya ben paylaşılmasın demiyorum tabi ki paylaşılsın ama alıntı olduğunun en azından yazılmasını istedim neyse alıntı kitapların alıntı olduğunun belirtilmesini rica ediyorum bundan sonra teşekkürler daha fazla uzatmak istemiyorum

13. astano

astano New Member

teşekkürler

14. By_H3LL

By_H3LL New Member

emeğine sağlık

15. 06_bjk_77

06_bjk_77 New Member

arkadaslar kayıp sembolü indirdim fakat şifre istiyor bilen varsa bana yardımcı olabilir mi
    şifreyi paylaşırsanız çok sevinirim

16. 06_bjk_77

06_bjk_77 New Member

prd
    birşey sorabilir miyim

17. yasmin85

yasmin85 New Member

Teşekkürler.

18. Özgür

mesaj yazdıktan sonra şifre görünür.

19. 06_bjk_77

06_bjk_77 New Member

ya çıldırıcam şifresi ne bu kitabın bi yardımcı olun ltf

20. Özgür

Arkadaşım şuan konu içine bakarsan şifreleri görürsün okumuyomusun yazdığımı?

Bu Sayfayı Paylaş