[tesekkürler] Darcy Maguire – İnanma Sakın! / Ç.Y. Office Gossip Serisi – 3 2006/02 Harlequin İki Roman Bir Arada – 1. Roman İngilizce Adı : Taking On The Boss (2005) E-Kitap: Clondike Konu: Kimden: Tahlia_Moran @ www . designs . com Kime: Emma Radfield, Keely Rhodes Böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız? Kendinizi kanıtlamak için çok çalışın. Ve sonra bir adam gelsin – Üstelikte son derece çekici - , sizin hazırlandığınız pozisyonu çalsın. Ve Mr. Case T. Darrington’a ne zaman baksam, ( Bu arada, T’nin hain anlamına gelen “Traitorous” kelimesinin ilk harfi olduğuna eminim.) ayaklanan duygularım da bana hiç yardımcı olmuyor. Sorun nerede, anlayamıyorum. Tamam o zaman kızlar, planımız şöyle: Mr. Darrington’un koltuğunun benim olmasını sağlayacağım. Bunu nasıl yapacağımı soruyorsanız… İşe patronla yakın ve kişisel bir ilişki kurarak başlayacağım… Çok Yazarlı Office Gossip Serisi 1-Nicola Marsh - /Impossibly Pregnant 2- Ally Blake - /The Shock Engagement 3-Darcy Maguire – İnanma Sakın / Taking on the Boss Serinin özü, bir ofiste e-posta ile birbirleri ile haberleşen 3 arkadaş. Farklı yazarlar yazmış ama ana eksende bu 3 arkadaş var 1. Keely ve 2. Emma’nın hikayeleri henüz Türkçe’ye çevrilmemiş. (24 Aralık 2011) ABBYY – tek sayfa: (2.8MB ) Gizli Mesaj Pdf – İkili sayfa: (10.39MB ) Gizli Mesaj Bu kitap kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız. [/QUOTE]