sağol canım bende öyle hissediyorum kahvemi elime aldığım gibi çöküyorum laptopun başına :canimaşana canımız feda kokulu kokulu öpücükler:Lv:
Ayse :canim: ismi güzel, sen güzel, site güzel daha ne olsun dimi Gönlüne saglik canimmmm:canim::gül:
O dostların içinde senin yerin ayrı biliyorsun dimi canım arkadaşım:canim:Bu sitede sadece kitap paylaşanlar dağil güzel msjlarını bizimle paylaşanlarda bizim can dostlarımız sizin o güzel msjlarınız olmasa bu kadar hevesli taramakla uğraşmazdık:Lv:
Sevgili Ayşe, çok teşekkürler böylesi sevimli bir kitabı bizimle paylaştığın için. Aslında şöyle bir başlangıç yapmaktı niyetim; "kardeşim nedir bu yahu, sayfayı silkeledikçe (yeniledikçe ) yeni kitaplar dökülüyor (paylaşılıyor ). Bu saatte de olmaz ki. Tam yatayım uyuyayım artık diyorum bir bakıyorum, ohooo uyku bize haram. Yahu sabah işe gidicez yapmayın etmeyin." Amaaaan, neyse yaşlandıkça zaten uyumasak da oluyor, 3-4 saat yetiyor. Neşeli arkadaşlara ev sahibi de dahil mi? Pek öyle gibi olmuyor galiba ha? Neyse 3 tanesiyle başa çıkan kızımız birini mi halledemiycek, ha hayt!.
teşekkür ederim...emeğinize sağlık...hepinizin gönlü yüreği huzurlu ve küflü ortamı hep dostça, mutlulukla kalsın...hepinize ayrı ayrı içten sevgiler...