Diana Hamilton - Zorlu Aşık (E-kitap indir) Cesare Andriotti güçlüydü, zengindi, seksiydi ve her istediğini elde ederdi. Güzel Bianca da buna dahildi tabii... Aslında onu elde etmek çok kolay olmamıştı ama sonunda amacına ulaşmış onu elde etmişti. Ya da öyle zannediyordu. Zümrüt yeşili duygulu gözlerin arkasında neler olduğunu çözemiyor, güzel Bianca'nın bedenine belki evet ama, kalbine ulaşamıyordu. Sonunda öylesine kafası karıştı ki, kendisini ona evlenme teklif ederken buluverdi ve reddedildi. Ancak kararını vermişti. Bu eşsiz Bianca tamamen onun olacaktı... aklı bedeni ve ruhuyla... Açılmış İçerik: Zorlu Aşık Nebaletin tavsiyesi 83. sayfayı dikkatli okumanızdır. Nebalet okudumu yok:zuhaha::zuhaha: kitabı eklememek için ısrar ettiğimde Emma'dan bu tiyoyu aldım....:gül: en kısa sürede okuyabilmek dileğindeyim :füü: Bu kitap Zipper'e hediyemizdir....
Aman da aman..sabahım şenlendiçok teşekkür ederim nazik davranışınız için..elinize yüreğinize sağlık:gül::Lv:
Ellerinize ve emeklerinize sağlık demiyorum Emma ve Pl1:dil: gısgandım çünkü hemde çoooooook gıgandım:hih:
83. sayfa konusuna açıklık getirmek isterim Bianca cesare'yi düşünmektedir ve her şeyisiyle diye düşünür emeğine sağlık arkadaşım sabah sabah başını ağrıttım
Keyifli okumalar Zipper'a tarihte bugüne katkılarından dolayı günün paylaşımı zorlu aşık plaketi verdik:füü: (ayrıca forumda en gısganç zipper dı şimdiye kadar)