Diyelim ki internetten tanışıp aşık oldunuz,bunu ailenize nasıl açıklarsınız?

'Anketör' forumunda DaRkBlooD tarafından 30 Mar 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
?

Diyelim ki internetten tanışıp aşık oldunuz,bunu ailenize nasıl açıklarsınız?

1. Olduğu gibi anlatırım, yalan söylemem

9 oy
    50.0%
  2. Sevdiğim kişiyle ortak bir hikaye bulurum

0 oy
    0.0%
  3. İnternetten konuştuklarımla buluşmam/Sanaldan aşk olmaz

6 oy
    33.3%
  4. Ben şöyle yaparım;

0 oy
    0.0%
  5. Açıklamam, seviyorsam kaçar giderim

1 oy
    5.6%
  6. İlgilenmiyorum / Fikrim yok

2 oy
    11.1%
  1. Lady_Küflü

Lady_Küflü New Member

Yaa ben yaşadım biliyorum , bana güzellik değil tamamen bela getirdi , arkadaşlar insanlr bilmem kaç yıllık eşlerini tanıyamıyor , siz şimdi ekranın arkasından birisini tam olarak tanıyabileceğinizi mi iddaa ediyorsunuz ?? Ha bir de şunu söyleyim , yüz yüze olmayınca yalan daha kolay söylenir :) Sonra hayal kırıklığı oluyor insanda ..Bilmem anlatabildim mi ???

2. dilary95

dilary95 New Member

açıklayamazsın.
    cık
    benim internetten konuştuğum çocuğu öğrenince annem bütün haklarımı almştı. ve ben aşık bile olmamaıştım sadece kafa dengiydi, ilk defa internetten biriyle iyi anlaşmıştım.
    hem bilemezsin herkes pc nin başından yazıyor. yüzünü göremediğin hissedemediğin insana aşık olmak bir hayale aşık olmak gibidir

3. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

sanırasm daha önce bu tür sanal ilişkileri onaylamadığımı söylediydim. . . ama gel gör ki zaman insanın fikirlerinide değiştiriyor :) , şu an ki kız arkadaşımla nette tanıştık , o zaman sadece arkadaştık , sanal ilişkileri onaylamadığım için herhangi bişi demediydim.olayı gerçeğe dökelim dedim gittim İstanbula , aldım gızı geldim :D evdekilerede şöyle dedim , "anne bak yeni gelinin."

4. Giallo Rosso

Giallo Rosso New Member

olduğu gibi anlatırım tabiside o da bi kısmet sonuçta :)

5. tantana

tantana Well-Known Member

söylemezdim yavrım...Bir kere en başta annem olmak üzere ailem hiçbir şekilde ne beni ne de ilişkimizi onaylamazdı.
    ayrıca öyle bir şeyi ben yapmazdım..yapımda yok böyle net fingirdeşmeleri...

yapan varsa alınmasın ben kendimden örnek verdim.Ama bu kadarcık şeye alınacak olan varsa da alınsın yaw..fifi yani

Bu Sayfayı Paylaş