E-kitap / E-book İstek Hattı

'E-Kitap' forumunda Özgür tarafından 14 Ara 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. atalante

atalante New Member

ölüm dansını okumayı bende çok istiyorum elinde bu kitap olan arkadaşlar varsa lütfen biri tarayabilirmi?

2. Estrella

Estrella Member

Merhaba, "Pandora'nın Kızı / Iris Johansen " kitabını arıyorum. Eğer taratılırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...

3. mehru

mehru New Member

Anita Blake-6 kitabını ekleyebilir misiniz?
    tesekkurler

4. jezebel

jezebel New Member

morganvilli vampirleri-3 (gece yarısı çıkmazı) bulursanız sevinirim:)

5. kamar

kamar New Member

anita blake in 6. kitabı ölüm dansının e bookunu yayımlayabilir misiniz acaba?

6. feardevil

feardevil New Member

ya belki karışmak gibi olcak ama gerçekten bir istek yaparken düşünün ya.yani şimdi bu iyiliksever arkadaşlar nasıl bulsun morganville vampirlerinin daha geçen gün çıkmış 3.kitabını??? kendi emekleriyle tarayıp koyuyolar sonuçta bi düşünün hemen konur mu.
    ***öyle bi hale geldi ki daha çıkmamış kitaplar isteniyo :D
    önce bi araştırın bakın nete çıkmışmı hemen konur mu. kusura bakmayın bana noluyosa ama sinirleniyorum nedense :kzgn:

7. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

nette yok
    elimizde yok
    tarayan çıkmadı
    zaten kit.yeni çıktı
    tarayan çıkmadı

8. arlemcans

arlemcans New Member

Nora Roberts'ın anahtar üçlemesinin 3.kitabı olan "Cesaretin Anahtarı"nı ekleme şansınız var mı acaba?

9. sheymaaaa

sheymaaaa New Member

lisa kleypas ın o yaz kitapını yapabilirmisiniz şimdiden teşekkürler :D

10. eliff

eliff New Member

slm Aşkta Seni Seçtim Johanna Lİndsey
    ve ihtiras çiçeği katleen e woodiwiss bulursanız çok sevinirim

11. Freesia

Freesia New Member

Anita Blake serisinin 9. kitabı Karacamdan Kelebek 'i ekleyebilirseniz sevinirim :) şimdiden teşekkürler :)

12. buffy21

buffy21 New Member

cecily von ziegesar'ın kitap serisi mevcut mu acaba,dedikoducu kız serisi

13. jezebel

jezebel New Member

daha yeni çıktığını biliyorum ama biçok ülkede türkiyeden çok daha erken yayınlanıyo bilmem biliyo musun hatta shadow kiss konusunda örnek verebilirim 3-4 sayfada olsa tanıtım amaçlı sitede var kitabı tümüyle edinme gibi bi amacım yok kaldı ki arşivime katmak istediğim bi kitap..

14. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

yeni çıktı ztn .:)nette yok
    nette yok
    elimizde yok.

15. BBurcu

BBurcu <b>Kitapkolik</b>

Peki sen biliyor musun onlar ne kadar zorluklarla e-kitap haline getiriliyor? (ve yasadışı bir iş)
    Ve normal olarak Türkiye den önce çıkarırlar bir el hareketiyle İngilizce kitap Türkçe ye çevrilmiyor heralde. Mesela Anita Blake Serisi, 19.kitap çıkıyor galiba yabancı ülkelerde bizde daha 11. çıkacak. Bunda bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? Git şikayetini yayınevlerine bildir.
    Eğer shadow kiss in sitemizde bulunan çevirisinden bahsediyorsanız onu da İngilizce bilen arkadaşlarımız Türkçe ye çeviriyordu. O da zor bir iş. :)

16. ramelov

ramelov New Member

Klasikleri EPUB formatında taramanızı rica ediyorum. Çünkü e book reader da kitap okumak için en iyi format bu. Ayrıca Suat Yıldırım'ın Kur'an meali hariç sitede olan Türkçe Epub kitapların da linklerini vermeniz mümkün mü acaba? Teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar.

17. jezebel

jezebel New Member

bak burda zor olup olmadığını tartışmıoruz hey başlık e kitap istek hattı bende sitenn bi üyesi olarak bi istekte bulundum bununla ilgilenmeyebilirdin ilgilenen olmuş ha bide tam olarak bana mı yoksa siteye mi karşısın onuda anlıyabilmiş değilim..sna şikayet eden yda çözüm bul diyen kim sadece kendinde hak bularak bi eleştiri yapmışsın bende cevabını verdim ...merak etme anita serisi ile ilgili şikayetlerimizi bildirdiğimiz için 10.kitabı gördük 11 de yolda..

18. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

jezebel öncelikle bu konu e-kitap istek hattı ama olmayan kitabı isteme hattı değil... Kimse nette olmayan kitabı tarayıp size sunmak zorunda da değil. Eğer istediğiniz kitap internette mevcut ise size konu ile ilgili bilgi verilip konusu açılır. Eğer yoksa yok denir.

İyi forumlar, Özgür

19. OZ.

OZ. New Member

Süleyman Şahintürk - Spartaküs adlı kitap elinde olan varsa tarayabilirse çok sevinirim

20. srplsmsk

srplsmsk New Member

Merhaba,
    Aşk-ı Memnu ekitap olarak var mı acaba?

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş