Elizabeth Hoyt - Çirkinin Aşığı

'Kitap tanıtım' forumunda Nerissa tarafından 21 Mar 2010 tarihinde açılan konu

1. atalante

atalante New Member

süpersiniz sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

2. bebiS

bebiS New Member

Tskk

3. pinkhornet

pinkhornet New Member

tuğba sanırım seni burdada buldum ve bu ne güsel ki,tap böle teşekkürler:)

4. pinkhornet

pinkhornet New Member

peki bu kitabın devamı ne zaman gelecek çok fazla olmassam bi soru:)?

5. selinaze

selinaze New Member

tuğbaaaaaaaaaaa süpersin:)

6. tuliiiiin

tuliiiiin New Member

teşekkürler

7. elips

elips New Member

teşekkürler.
    bu taranmış sayfaları sonuna kadar beklersek pdf formatında toplu olarak yükleyecek misiniz.

8. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

yüklerim sorun değil ama pdf yapınca kalitesi bende düşüyor siizn gözlerinizi yoruyor ondan jpeg olarak bırakıyorum

9. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

1 haftaya kadar tamamlanır sanırsam yeni bir kitap aldım -bir öpücükle başadı her şey- diye onu okuyorum o yüzden biraz gecikebilir ... :):):):)

10. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

:evt sizden kaçış yok :D ;););):p:D:):dil::)

11. atalante

atalante New Member

ya yapma 1 hafta nasıl dayanıcaz 1 gecede hepsini okudum sabırsızlıkla bekliyorum

12. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

bir gecede hepsinimi okudun Allah seni,:) kör olucaksın bilğisayara bakmaktan :D :):):) kuzenıme sorarım işim yoksa öne almaya çalışırız ..:füü:

13. elips

elips New Member

anladım. Haklısınız yüklemelerinizin kalitesi çok iyi ama böylede her sayfa için ayrı jpeg açmak zor oluyor. Bunun orta yolu varmı? (pek anladığım olaylar değil)

14. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

rar lı dosyanın üstne sol tuş yap klasöre çıkart diyin ...klasöre çıkartınca en başa tıklayın (.kapak resmine kitabın) sonrası ztn sadece klavyeden ileri tuşuna basmanız.. iyi okumalr.

15. lupida

lupida Active Member

hadi tugba bizi fazla bekletme bu arada sözümü unutmadım en kısa zamanda kitapları sana gönderecegim

16. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

:D tşkler sendemi bu kitabı okuyorsun :D herkes burda ya :)

17. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

:):):):):)

18. pinkhornet

pinkhornet New Member

ben yeni farkettim burayı ama çok güsel bi siteymiş okumadığım bir çok kitabı buldum:)..öncelikle süpersin teşekkürler cnm...sonrada burda aynı zevklere sahip arkdaşları görmek çok süper:)..dün bütün gece kiralık nişanlıyı okudum şimdi sıra bunda onun için devamını beklicem bir an önce:)..bu arada lupindanın bahsettiği kitaplar neler kitap diyince bana bişeyler oluyor sormadan duramıyorum;):):D

19. pinkhornet

pinkhornet New Member

biri kitap mı dedi?:):)

20. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

yaklaşık 130 kitap diyelim ama siteyi koymayı ben düşünmüyorum yollayan arkadaş koyarsa başka tabi :)

Bu Sayfayı Paylaş