Ha ha ha, işte kadının gücünü görün! Bir kez daha özel seçimin, emeğin ve paylaşımcı ruhun için çok teşekkür ederim sevgili clondike. Annemize hep mutfak ya da ev gereçleri hediye ettik anneler gününde. Hiç düşünmedik ki aldığımız bu hediyelerle ev kadınlığı adı altındaki köleliğini pekiştirdik, insan olarak yok saydık. Kendi sorumluluklarımızı bile onun omuzlarına yük yaptık da hiç gocunmadı. Arada sırada kızdıysa da üşenmeden yaptı. Bizler iş güç sahibi olduk, onun da kendine ait bir geliri olması için hiç kılımızı kıpırdatmadık. 7/24 saat hizmet bekledik.... Anneciğim çok özür diliyorum, affeder misin?...
Aynı şeyi düşünüyorum Sevgili arkadaşım. Annem yok artık ve kayınvalidem var. Süslenmeyi seviyor ve ileri yaşına rağmen genç görünümünü değerlendiriyor. Biz de ona seveceği şeyleri armağan ediyoruz. Ben çocuklarımdan armağan beklemiyorum, istemiyorum da ama kayınvalideme özellikle aldırıyorum, alıyorum. Çünkü hoşuna gidiyor. Ona da ne eşi, ne de çocukları bir çiçek bile getirmemiş. Üzüldüğünü sanmıyorum ama şimdi seviniyor.