ellerine ve o güzel yuregine saglık clondike:canim: okuduğumu hatırlıyorumda nasıldı hatırlayamadım sayende tekrar okuyabilecegim:Frnds: buarada söylediklerine kesinlikle katılıyorum kız olsun erkek olsun yada bir yakınımız olsun insanların evlendikleri kişiye karısmamak gerekir bencede cunku hayatlarını beraber gecirecek olan onlar biz değiliz hem belki bizim hatalı buldugumuz onlara en uygun kişi bunu kimse bilemez yurumezsede evlilikleri ikisinede destek olmak gerekiyor bence özellikle arada cocuk varsa en kızdıgım cift bosanınca karsılıklı cocuklara buyuklerini kötülemeleri aile buyuklerinin:kzgn: hem sevmek zorundada degiliz ama saygılı davranmak zorundayız karsımızdakine buda benim yorumum :$ (içinden diyosun dimi bu kız yorum delisi diye :füü
Her iki taraf hoşgörülüyse gelin kaynana yerine anne kız olurlar. Emeğinize ve paylaşımınıza teşekkürler.
gelde siteye ailenmiş arkadaşlarınmış gibi bakma burda sadece kitap paylaşımı yapılmıyor hayata paylaşılıyor değerli bilgiilerin tecrüben ve emeğiin için teşekkürler