BD Gelişim Flora Kidd - Tutkuyu Keşfedince

'E-Kitap' forumunda nirse tarafından 16 Kas 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. harikaya

harikaya Well-Known Member

Emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim :)

2. fatmafatma

fatmafatma Active Member

teşekkürler

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

emeğine sağlık Nirse umarım haftanın kitabı secilirde senin yorumunu okuruz merak ettim valla şu çelişkiyi....

pazar günü için üzülme bende aynen senin gibi yoğun olacağım ama benimki bina toplantısı haçtan gelen dayıma yapacağımız karşılama derken herhalde evde oturamayacağım ama bunları derken de aklıma geldi söylemeden edemeyeceğim.... En çok Clondike'a üzülüyorum:zuhaha: o da bavulu ile kitap fuarında geçireceği gün aklıma geldiği için o kadar dedim beni de al yanına ben bavulu taşırım dedim ama sen Ankara'dan gelip zahmet etme ben bavulu taşırım dedi. bavulu kitapları ile birlikte alıp Ankara'ya kaçmamdan korktu galiba:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

4. karaangel

karaangel Member

teşekkürler.

5. buk@

buk@ Well-Known Member

Teşekkürler tüm emekleriniz için..

6. uykız

uykız Active Member

teşekkürler

7. Bataklık cadısı

Bataklık cadısı Active Member

Konuyu çok güzel özetlemişsin nirse emeğine sağlık canım ;)

8. omayra

omayra New Member

emegin ve paylaşımın için çok teşekkürler nirse..ellerine saglık..

9. ekabir16

ekabir16 New Member

Teşekkürler

10. nirse

nirse Well-Known Member

Ben değersiz görmek olrak yorumlamamıştım. Daha çok bir şeyi kuvvetle istediğin zaman onun için gözden çıkarabileceklerin arasında kendi benliğin bile olabiliyor.

Küçük bir kızım var, çok yoğun bir işim var. Belirsiz mesai saatlerim var. Bakımından sorumlu olduğum hasta bir yakınım var. İlgilenmem gereken kendi ailem dışında 3 aile var. Ben tüm bu karmaşadan kaçmak için ve aklımı salim tutmak için terapi amaçlı okuyorum bd'leri.

Çantamda, yatağın başında, mutfakta, banyoda her yerde bd var. Bu kalabalıkta sadece kitap taramak ve düzenlemek mesele haline geliyor. Az olsa yapabildiğime seviniyorum.

Öyle bir şey olursa biri beni özelden dürtsün bazen kaçırıyorm. Hele yorum yazmaya hiç zamanım olmuyor ama bu kitap için durum başka kafamdakini bakarsın biri çözerde için rahatlar.

Clondike hakvermeden edemedim. Bende kitap dolu çantamı kimselere teslim edemezdim. Ne de olsa onlar benim hazinem.

11. raindrops

raindrops New Member

kocaman teşekkürler hem paylaşım hem de güzel yorumların için

12. figen benzer

figen benzer Banned

teşekkür ederim

13. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

14. galadriel26

galadriel26 E-kitap Müdavim

Sevgili Nirse eline sağlık teşekkürler:gül: yorumunla kendinden kattıklarını da bizimle paylaşman çok hoş. :sak sak:

15. dragonfly

dragonfly New Member

Teşekkürler.

16. taita

taita Well-Known Member

ellere emeğe yüreğe sağlık

17. berae

berae Active Member

teşekkür

18. kahlan1299

kahlan1299 Well-Known Member

teşekkürler...