Forumumuzda siyaset bölümü sizce olmalı mı?

'Anketör' forumunda Özgür tarafından 22 Ağu 2010 tarihinde açılan konu

?

Forumumuzda sizce siyaset bölümü olmalı mı?

Bu anket 29 Ağu 2010 tarihinde kapatılmış.
  1. Evet

60 oy
    23.0%
  2. Hayır

201 oy
    77.0%
Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

Elbet ki tatsızlık çıkıcak ama :) , hakaret edenin yorumunu sildik diyelim , karşıt görüşede saygı duymak lazım onuda silemeyiz ya , bi şekilde tartışma çıkıcak sonrası malum ; tatsızlık kavga gürültü patırtı :D

2. parsley

parsley Active Member

kitap okuyan, bu kadar insanan bir arada olduğu bir platformda siyasetin konuşulmaması, olmaması bence olmaz..... siyaset hayatın tam ortasında yaşadığımız memlekette.....

3. Giallo Rosso

Giallo Rosso New Member

yaş itibari ile genç bir forumuz buda siyasi bilgilerde eksik noktalar doğurabilir ve bilinçsiz konuşmalara neden olabilir. O yüzden bilinçsizce birbirimizi kırmanın anlamı olmaz. olmamasında fayda var diye görüyorum.

4. HüzünYıldızı

HüzünYıldızı New Member

İşte bu önyargıdır kardeşim...
    evet yazdığım mesaj 70 olmadan eğlenceli buldum burayı. Çünkü ben bir siteye üye olmadan önce takip ederim nasıl bir yer diye. Bundan önceki üye olduğum forumda Admin'dim ve forum host sorunları yüzünden kapanana kadar da 3 sene adminlik yaptım. Ama asla kardeşim senin mesaj sayın şu senin gözünün üstünde kaşın var! diye gereksiz eleştirilerde bulunmadım. Burada oyumuzu ve bu oyu nasıl verdiğimizin gerekçesini paylaşıyoruz. Hayır dedim çünkü siyaset eğlence değildir hayır dedim çünkü insanlar zaten kırılıyorlar hayatlarında siyaset yüzünden. . .

Benim fikirlerimi eleştirmek istiyorsan eğer siyaset bölümü açıldıktan sonra yapmalısın. . .

5. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

HüzünYıldızı burada sizden alıntı yapmış SeaBoy` fakat eminim asıl ifade etmek istediği sadece ekitap bölümüne girip başka hiçbir yere bakmayan anasayfada anketi görünce katılan arkadaşlara yöneliktir.
    Bu da benden kaynaklandı anasayfaya koymamam daha iyi olacakmış diye düşünüyorum şuan. Sonuç değişeceğini sanmıyorum ama forumu gerçekten düşünen arkadaşlarımız oy verirdi.

Kısaca sizin gibi forumu genel olarak takip edenlere söylenmiş bir söz olarak görmüyorum o sözü.

6. DaRkBlooD

Alıntı falan değil bu.Düpedüz çokbilmişlik.

7. Stumm

Stumm New Member

Mesaj sayısı muhabbeti açılırsa bundan en zararlı ben çıkarım heralde :) Ancak SeaBoy arkadaşımızın bence annlatmak istediğini Özgür arkadaşımız açıklamış yukarıda.. İsmini vermeden söyleyim çok büyük forumlarda siyaset bölümlerinde tartışıyoruz. Sadece siyaset bölümünde vakit geçiren 5000den fazla üyesi bulunuyor. Artı-Eksi karma sistemide mevcut ve bugüne kadar iktidar-mualif olarak öyle konular açıldı öyle tartışmalar yapıldı ki sanarsınız siyaset sadece bu insanlardan sorulur. 1 en fazla 2 moderatör ve hakaretleri bildiren forumsever üyeler ile gerginlik konusunda hiçbir sorun yaşanmıyor. En başta ukala tavırlarıyla izliyorsunuz insanları ancak daha sonra siyasetin insanların tam da kendisini ilgilendirdiğini farkedip o konuda yorum yapma ihtiyacı kendi doğrularınızı savunma ihtiyacı duyuyorsunuz. 10 yaşından tutunda 40-50 yaşındaki insanlarla bile tartışıp bu konuda bilinçlenmeye ve en önemlisi araştırmaya ülkesi hakkında bilgi sahibi olmaya itiyorsunuz herkesi. Bu muhteşem bir duygu bence. Küçük bir arkadaşımızın gelip fikrinize destek olmadığını söylemesi bile muhteşem bir duygu. Bence şu an bu konuda bile tartışmaktan farkında olmadan zevk alan arkadaşlarımız vardır. Doğru bulduğumuz şeyler için tartışıyoruz ve hepsi bu kadar..

8. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Ben üyeleri mesaj sayısına göre sınıflandırmıyorum. Benim demek istediğim ortada, ki zaten Özgür gayet iyi anlamış.

Önyargı değil kardeşim? Gayet güzel o zaman siteyi daha önceden takip etmen , senin üstünde güzel duygular bırakması.
    Ben sizin gözünüzün üstünde kaşınız niye yok demedim? Önyargılı olan sizsiniz. Yanlış anlamaya meillisiniz çünkü.
    Konu amacından sapmasın diye cevaplamak istemiyorum.
    Fikirlerinizi de tartışmıyoruz. Zaten herhangi bi fikir de sunmadınız.

Teşekkür ederim Özgür.

?

Katılıyorum.
    Bilimsel bir film izlersiniz ve oradaki garip olay sizi hemen google.com'a girmenize ve birşeyleri araştırmanıza sebep olur.
    Tartışmakta böyledir.
    Ben daha önce de dile getirmiştim. Sitede herhangi bir konu hakkında tartışma yapılmıyor diye.
    İlla siyaset olsun demiyorum.
    Fikirlerimiz doğru veya yanlış olsun, ama tepkimiz belli olsun.

9. DaRkBlooD

70 Mesajı var diye bu ankete katılmayacakmı ? Stumm isimli üyeninde 11 mesajı var , senin gibi düşünrsek sırf 11 mesajı var diye bu anketide açmamalıydık.daha şimdiden birileri birilerine laf çarptırmaya başladı.uğraşmayın siyasetle burası yeri değil.sıkılmasın canımız.

10. solitaryman

solitaryman New Member

çok istiyorsanız açın serbet kürsüye siyaset konularını doyasıya konuşun, tartışın, laf sokun birbirinize sonrada mutlu olun hayatımız siyaset, herşeyimiz siyaset forumumuzda eksik kalsın çokmu peahh :D:D
    istersem burda 50.000 küsür mesaj sayısına ulaşırım boş boş mesajlarla ama oo 70-80 mesaj yazıp yüreği burda atan bi kişi kadar bu forumu o zaman sevebilirmiyim bilinmez bu forumda siyasetle ilgili bölümün açılmasına sonuna kadar karşıyım ama fikirlerinize sonuna kadar saygı duyuyorummm...

11. DaRkBlooD

saygı duymayanlar var gerçi ama neyse :)

12. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Herhangi bi yenilik olmadı. Ama yenilik hakkındaki konuda yapılan tartışma bile benim hoşuma gitti.
    Gerçekten forumun bir yeniliğe ihtiyacı var. Umarım gerçekleşir birşeyler. Ve daha çok girip mesaj yazan veya birşeyler paylaşşan insanlar oluruz.

13. kikujirokedi

kikujirokedi New Member

bende olmasın diyenlerden yanayım. Böyle şeyler bence de tadımızı kaçırır. Kavgalar olur forumda :)

14. m.cigirdik

m.cigirdik New Member

siyaset zaten günlük hayatımızda yeteri kadar yer alıyor, fazlası dostluğu bozuyor ve gereksiz polemiklere yol açıyor, olmasa bence daha iyidir.

15. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

Ben evet dedim, çünkü Stumm'a sonuna kadar hak veriyorum. Düşünmek, araştırmak, fikir üretmek, bu fikirleri paylaşmak, karşıt görüşleri dinlemek, saygı duymayı öğrenmek, çözüm bulmaya çalışmak... Bir insanı çok daha değerli kılar bence. Yaşam kalitesini arttırır. Bakış açısını geliştirir. Hepimiz tabi ki siyasetin içindeyiz, bari burda olmasın diye düşünebilirsiniz. Ancak bir şeyleri konuşmaktan, fikirlerimizi paylaşmaktan bile korkuyorsak, vay memleketimin geleceğinin haline...

Ben bu forumda yukarıda belirttiğim niteliklere sahip değerli insanların olduğuna inanıyorum. Ve böyle değerli insanların yaptıkları tartışmaların bile (tartışma derken kavgayı kastetmiyorum) bir şekilde başkalarını da aydınlatabileceğine inanıyorum. İstemeyen girmez siyaset bölümüne, zorla değil. Ama ne yazık ki anket sonuçları pek te lehte değil.

Yine de sunduğu fikirden ötürü Stumm'a teşekkür ederim :)

16. GüLümSé!

GüLümSé! ●şιιя ρєяιѕι●

Evet, Ama Siyasetin belli bir zmanı ve yeride vardır aslında...

Evet Diyorum Çünkü... Biraz Küfler Kalksın ha?

17. reddi

reddi New Member

Bence evet.
    Siyaset ağzımızın tadını bozucak hale gelmesini engel oluruz . Bunu sağlayabilmek bir nevi siyasettir dimi (;

18. ni_nu

ni_nu New Member

bence olmamalı, engel olunabilir gibi gelir ama insanların görüşlerine, önyargılı davranışlarına bi süre sonra engel olunamaz, ilk başlarda olmasa bile zamanla ayrılıklar oluşmaya başlar, forumda başka herhangi konuda sırf siyaset konusunda anlaşamadıkları için birbirine zıt mesajlaşmalar başlayabilir,bunlara hiç gerek yok bence.. ''kikujirokedi'' ye katılıyorum ağzımızın tadı kaçmasın..:)

19. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Anket süresi dolmuştur, tercih yönünde şimdilik siyaset bölümü açılmayacaktır.

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş