Gökhan Tepe 2. klibini ''Çok Özlüyorum Seni'' adlı parçasına çekti..

'Yeni Yerli Albümler' forumunda sha. tarafından 8 Ara 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

“Vur” albümünün ikinci videosunu “Çok Özlüyorum Seni” isimli şarkısına çeken Gökhan Tepe, 10 tiyatro oyuncusunun rol aldığı klibinde oyunculuğunu da sergiledi.

“Vur” albümüyle pop müzik dünyasının zirvesindeki yerini koruyan Gökhan Tepe albümünün iddialı slowlarından biri olan “Çok Özlüyorum Seni” isimli şarkısına kısa film tadında klip çekti.

Klibin hikayesini de kendisi yazan sanatçı, ayrılık ve özlem hikayelerine yer verdi.

Yoğun konser ve albüm çalışmaları nedeniyle oyunculuğa bir süre ara veren Gökhan Tepe bu özlemini klibinde gösterdiği başarılı performansla giderdi.

Yeni imajıyla da dikkat çeken Gökhan Tepe “Sevenlerimin uzun süredir beklediği Çok Özlüyorum Seni nihayet kliplendi. Klibimde, hepimizin yaşadığı ayrılıkları ve özlemleri yansıtmaya çalıştım” dedi.

Sözü ve müziği Serdar Aslan’a ait olan şarkının klibi Türkiye’de ilk kez kullanılmaya başlanan red kamerası ile Ceyda Sarıhan tarafından yönetildi.

İSTANBUL

Bu Sayfayı Paylaş