Bu dünyaya istediğimiz gibi gelmedik,Bu Dünya'dan istediğimiz gibi gidemeyiz Ömer Hayyam Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol! Mevlana
Yalnızca yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını . Herkesin yüzü gözü ıslak , başları eğik omuzlarının arasında ; Yağmur yağdığında...Herkes...Benim hep olduğum gibi... .... Ceyhun Yılmaz
İnsan kalbindeki gerçek aşk, dört nala giden bir attır. Ne dizginden anlar, ne söz dinler. (KONFÜÇYUS )
Edep Nedir Diye Sorarsan Eğer; Bil ki Edep, Her Edepsizin Edepsizliğine Sabır ve Tahammül Gösterebilmektir! " Hz. Mevlâna "
Beklediğin şey ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu evrenin "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir. (Küçük İskender)
Kusuru hep başkalarında arayanlar, yerinde saymak için iyi bir dayanak bulmuş demektir. " John von Neumann "
Bırak şimdi yumurtayı tavuğu. Al sana yüzyılın sorusu ; Kalp mi aşktan çıktı / aşk mı kalpten sevgili ? K.İ
Son karesi gibi Red Kit'in, batan güneşe doğru sürerken atımı, 'Gitme kal' demeni bekliyorum. Ama yalnızca rüzgar çekiştiriyor atkımı... / Sunay Akın .
Kendi kalbine bakmayanın yaşamı bulanıktır.. Kendi yüreğine bakabilme cesareti gösterenler, gönlünün muradını keşfedenlerdir.. Dışarıya bakan rüya görür, hayal dünyasında kaybolur.. İçeriye bakan uyanır, kendini keşfeder. "Carl Jung"