Hangi Ayda Doğdunuz

'Serbest Kürsü' forumunda ysnbrcn tarafından 13 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Bende Temmuz

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

yaz ayında doğdum :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

3. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

pl1 cim aynı burçtanız gibime geliyor.

4. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Aralık

5. bermer

bermer Well-Known Member

Nisan insanıyım... ne şekersem kafamdan çekerim, baş,diş, kulak, dert, ateş gibiyim bir anda parlar sönerim, girdiğim ortamı da şenlendiririm, kırmızı sever, böyle de burcumun özelliklerini dökerim :)

6. zipper

zipper quae nocent docent

ben de nisanım ,bermer ;)burcumuz da aynı galiba çünkü ben de ne çekersem başımdan çekiyorum şu anda olduğu gibi

7. Uygu

Uygu New Member

Kasım 12 :))Sonbahar

8. zipper

oy oy akrep misin uygucum?derin yaşarsın sen dibine kadar....

9. Uygu

Uygu New Member

Evet,akrep burcum
    Terazi yükselen ,biraz dengeliyor

Anlıyorsunuz burçlardan:))
    Sizinki nedir Zipper?

10. zipper

ben koç'um uygu..buyrunuz:

Koç burcu kadını hareketli, konuşkan ve girişimci yapısıyla dikkat çeker. Oldukça da esprilidir. Alımlı, atletik yapılıdır. Eleştirmeyi ve hoşlanmadığı şeyleri mutlaka dile getirir. Toplum içerisinde cazibe ve farklılığıyla dikkat çeker.
    Aklına koyduğunu mutlaka gerçekleştirmek ister ve çizdiği yolda hiç şaşmadan ilerler.Zamanı kullanmayı iyi bilir ve çalışkandır. Koç kadını özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaş çevresinde aranan eğlenceli bir dosttur. İçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarış içerisindeymiş gibi kendiyle çok uğraşır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.

Duygusal yapısı oldukça hassas olduğu için olumsuz tenkitler onu fazlasıyla kırabilir. Evine ve ailesine çok düşkündür ve bu konuda da her konuda olduğu gibi mükemmeliyetçidir.

Sürekli hareketli olmayı seven Koç burcu kadını boş zamanlarında da sosyal aktivitelerde bulunmak, spor yapmak ve dostlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır....

%90 ı doğrudur:D

11. zipper

ben koç'um uygu..buyrunuz:

Koç burcu kadını hareketli, konuşkan ve girişimci yapısıyla dikkat çeker. Oldukça da esprilidir. Alımlı, atletik yapılıdır. Eleştirmeyi ve hoşlanmadığı şeyleri mutlaka dile getirir. Toplum içerisinde cazibe ve farklılığıyla dikkat çeker.
    Aklına koyduğunu mutlaka gerçekleştirmek ister ve çizdiği yolda hiç şaşmadan ilerler.Zamanı kullanmayı iyi bilir ve çalışkandır. Koç kadını özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaş çevresinde aranan eğlenceli bir dosttur. İçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarış içerisindeymiş gibi kendiyle çok uğraşır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.

Duygusal yapısı oldukça hassas olduğu için olumsuz tenkitler onu fazlasıyla kırabilir. Evine ve ailesine çok düşkündür ve bu konuda da her konuda olduğu gibi mükemmeliyetçidir.

Sürekli hareketli olmayı seven Koç burcu kadını boş zamanlarında da sosyal aktivitelerde bulunmak, spor yapmak ve dostlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır....

%90 ı doğrudur:D

12. bermer

bermer Well-Known Member

Ben de mührümü basarım...;)

13. zipper

Bas bacım;)

14. Uygu

Uygu New Member

Onur duydum sizi tanımaktan Zipper:))

15. zipper

o onur karşılıklı uygucum;)

16. tantana

tantana Well-Known Member

aralık....

17. Uygu

Uygu New Member

Yay mısın Tantana:))

18. tantana

oğlak ;)

19. Uygu

Uygu New Member

Çok güzel:))
    Benim büyük oğlum da oğlak

20. tantana

hmm..burcumun özelliklerini pek bilmiyorum ama inatçıyımdır.bazen keçi inadı olur :D

Bu Sayfayı Paylaş