clondike ve Serres, ellerinize emeklerinize sağlık, çok teşekkürler...:bye: Smileylere "Helen Bianchin eklendiğini görmüş küflü kızı suratı" eklensin yaa... Ne diyeyim bilemiyorum yani...Allah elinize kolunuza zeval vermesin yaaa (Dilenci gibi ) :saygilar: Helen Bianchin elbise tasvirine takmış bir yazar bence... Genelde kitaplarındaki kızlar üst sınıftan değilse hep dikiş yeteneği sahip oluyor. Öyle ki yani mübarekler bir Roberto Cavalli ne bileyim bir Colette Dinnigan elbisesinin taklit olduğunu çaktırmayacak kadar güzel elbise dikiyor yahu... Bence kendi hayatından çok şey katmış kitaplarına Helen Bianchin. Bu arada Helen Bianchin sevenler bende bir iki tane İngilizce kitabı var isteyen olursa özel mesajla email adresini yollarsa kendilerine gönderebilirim.:saygilar:
Clondike ,Ser_reS emeğiinize sağlık Ser_reS ın yorumundan sonra çok merak etmiştiim bu kitabı galiba kitaplar konusunda zekleriimiz benziyor buı kitabı arşivimize kazandırdığınız için çok teşekkürler
Teşekkürler clondice, emeğine,yüreğine sağlık... Kitapları epeyce stok yaptım kış geceleri için ...şimdi çoook uzaklara Avustralya'ya gönderiyorum...içine birazda hasret ekleyip.Teşekkürler....