evet bir ismimi seviyorum bir ismim daha var ki nefret ediyorum:zuhaha::zuhaha: benden size tavsiye çocuklarınıza iki isim koymayın:füü:
Çok seviyorum. Öyle ki kızlarımızın her birine iki isim verdik, her isim farklı, ama her ikisinin her bir adındaki harflerle benim ve eşimin adları yazılabiliyor/okunabiliyor... Böyle de megalomanız...
seviyorum manevi anlamıda çok güzel :Lv:hem kızlarımın adıda benim ismimin baş harfiyle başlıyor ve onların isimlerinin anlamıda çoook güzel:Lv::Lv: nede olsa ikisininde adını ben koydum
Çok seviyorum, eğer kendi ismim olmasaydı, kendi çocuğuma vermeyi düşüneceğim isimlerden biri olurdu. İsmim, çok güzel bebek ismi olur, çok güzel çocuk ismi olur, genç kızlara da yakışır , daha olgun yaşlara da gider. Her türlü olur yani Anlamı da pek güzeldir. Geçmişte bu ismi taşımış kişiler de pek kıymetlidir.
şimdi little arkadaş ,tüm duygularımı olduğu gibi dökmüş satırlara..ben ona katılmaktan başka bir şey yapamam şu saatten sonra, di mi adaşım?
yani gercekten cok seviyorum ismimi, ben de kendi cocuguma vermek isterdim ama bence biraz agir yani ismimle musemma bir insan olmadigimi dusunursek...