BD Harlequin Jackie Braun - Ofiste Bir Bebek

'E-Kitap' forumunda aysekoc tarafından 12 Nis 2011 tarihinde açılan konu

1. anonim

anonim E-kitap Müdavim

tesekkür

2. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

aysecim kararına saygı duyuyorum, sonra durum şöyle olmasın;
    "-ayse nerde kızlar?
    -kim vurduya gitti....birazdan gelicek..":zuhaha::zuhaha:
    ak sakallı dede mi söyledi::füü:
    vay ben öleydiiiiim:zuhaha:

3. reredan

reredan New Member

teşekkürler

4. mope

mope New Member

teşekkürler

5. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

kım vurduya gıttı:zuhaha::zuhaha:
    Allahtan leptop kucagımda degıl yoksa oda kım vurduya gıdıcektı:zuhaha::zuhaha:

sen kapak yanı enıste begenemezsen bu gıdısle oyle olucak elımde sana ozel kapak kalmadı nerdeyse yaw:kzgn::zuhaha:

6. adiloş

adiloş New Member

Ayşeciğim az daha teşekkür edip kitabı indirmeden gidecektim. Bir kaptırmışım kendimi 11. sayfaya kadar kakara kikiri (en çok da Hilalciğime) gülerken başka kitaba geçecektim ki aklıma geldi ne yapacağım. Siz çok yaşayın, hepiniz. Sahi merak ettim, bu forum işi daha ne kadar sürer böyle. Bence Hilal-Serra şovu yapsalar, siz de (Coraline ile sen de) komedi dükkanındaki gibi "arkadaşım"lı laflar etseniz Cem Yılmaz'ı geçerdiniz izlenmede. Düşünmez miydiniz acep?
    Kitap için teşekkür ediyor muyuz, etmiyor muyuz, indirebiliyor muyuz, indiremiyor muyuz, eee ne yapcaz şimdi oooo... yatcaz şimdiii... oooo...

7. sonsuzakdrmutluluk

sonsuzakdrmutluluk New Member

teşekkürler

8. devil_7

devil_7 Well-Known Member

Emeğine sağlık, çok teşekkürler...

9. dakota

dakota New Member

teşekkürler

10. aysekoc

aysekoc New Member

Ayy çok yaşa emi bizim ayrı şov yapmamıza gerek yok özgür:saygilar:sağolsun bu forum sayesinde bayağı bir reytingimiz var.baksana özel sansürcümüz bile var daha ne olsun:Frnds:

11. mendirek

mendirek Well-Known Member

çok teşekkürler

12. mainur

mainur New Member

teşekkür

13. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

ya ben beğenmiyo değilim:füü:
    sadece finalistlerin hepiciğini bi görüp best kapak of the küflü yü seçicem:zuhaha::zuhaha:
    en çok hilalciğime derken :ha::zuhaha:
    cem yılmaz diyor ki;
    "babam küçükken bana hep "oğlum ne yaparsan yap insanlara kendini güldürme" derdi..benim yaptığım mesleğe bak..":zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    adiloş un şov fikri iyide gecenin kaçında yayınlanır, bide noktası ne renk olur şüpheli:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

14. bbaskaya

bbaskaya New Member

Teşekkürler ellerine sağlık...

15. msp1903

msp1903 Member

teşekkürler

16. sevgi.sdu

sevgi.sdu Well-Known Member

teşekkürler bebişde çoook tatlıymışş:)

17. adiloş

adiloş New Member

Aaaa, öyle deme Ayşeciğim, sizi takip etmenin zorluğu hakkında fikrin var mı, diycem tabi var, aynı zorluğu sen de yaşıyorsundur. Şimdi söyleşiye geç kalmış biri olarak bugün eklenen tüm kitapların tüm yorumlarını okudum, yorum yaptım... Sonra şu anda söyleşiye devam edilen toplam 3-4 sayfayı durmadan güncelleyip yeni yazılanları okumayı sürdürmeye çalışıyorum. Üfff, çok zor yahu, artık kitap okuyamaz oldum, sizin kitap gibi muhabbetlerinizi izlemekten. Yani şimdi bir tv şovu yapsaydınız da bu kadar zorlanmadan bütününü güzel güzel, rahat rahat izleseydik olmaz mıydı. Valla sırf kendi bencilliğimden istiyorum, başka bir şeyden değil.

18. jaspe

jaspe Active Member

teşekkürler

19. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

teşekkür ederim

20. monalizaggulusus

monalizaggulusus Active Member

elinize ve emeğinize sağlık

Bu Sayfayı Paylaş