Kanka düzenleme gene çok güzel olmuş kaptın artık Abby hatta bize bile ögreticen ama çok ugraştın ya her ikinizinde ellerine sağlık
hilal ile bayağı konuştuk düzenlerken çok aksilik yaşadım ama laz damarım inadım inat duzenledim herkese keyifli okumalar.. hilalciğim ilk taraman hayırlı olsun:canim:
bak sennnn!!! büyük boyutlu kitabı kuşa çevirmişsinn serresimmm helal olsun sana zamanında laf söyleyenleree kapak olsun buu..teşekkürler hilal canım ellerinize sağlık ikinizindee..
artık bu kapaklara alışmışlardır diye düşünüyorumm ben pinkimmmm sende alışşş bir gün herkess alışacak merak etmee
evet inat ettin milyon mb küçüldü helal pinkhornet, nerissa teşekkür ederim...e girişimde bayağı sesli oldu cnm baksana damarını tutturdum eheheh çok mütevaziyiz canııııım
biz nee kendini beğenmişler gördük canımm kendini bişey sanan züppelerr bu işi tekeline aldığını sananlarr hey gidi heyyy...sizlerr mütevaziliğin kitabını yazmış oluyorsunuz onların yannıda sen merak etme durmak yok devam edin böylee öptüm ikinizidee hilalcim