o kıtabı daha okumadım okadar okuncak kıtap varkı bakalım sıra ne zaman gelıcek uzun yorumun için teşekkürler okuudktqan sonra yorumunu gormekten mutluluk duyarım sadece tesekur degıl arada muhabette kıtapları senlendırsek nasıl olur :Lv: sözüm tüm arkadaslara:gül:
evet vardı öyle bi kitap ve ben onu okumuştum:ha: ama konusu neydi hatırlamıyorum e son ne okuduğumu bile unuttum...haa tmm senn eklediğin bi bd ydi sanırım. program yapıcam kendime, şu saatlerde kitap oku, şu saatlerde kızzlarla lafla
kızlar etmeyin eylemeyin sizin işiniz gücünüz yok mu yahu. insan beni bekler yenileri eklerken. taze taze almayı pek seviyorum ben yokken iyi çalışmışsınız yine. e bende çalıştımm az sonra görürsünüz. emeğine sağlık Ser_reS bende kendi hayatımdan b.d yazayım bari. biraz süslesem iyi bişeyler çıkar. kokulu öptüm yine:gül:
hadı bakalım sen yaz bırı hıkayeyı baslatsın ben eksın bolumunu seve seve alırım:zuhaha: senın yoklugunda sana suprız arı gıbı calıstık sen geldıgınde tembellık sırası bıze gelsın diye
kıtap okuma saatı mınumum sohbete maxımum zaman ayır:zuhaha: bu tatlı gıcık kızlarla bazen sohbetten kıtap okumadan o gunu bıtırdıgımı bılıyorum:zuhaha: