clondike ellerine emegine saglıkbu kitabı okumadıgıma eminim tesekkürler buarada aklımı okumus gibi cevap yazmıssın 1.si periyle ilgili ikinciside kitap kaç sayfa acaba yazar kim sorularıma asagı indikçe cevap vermişsin ellerine saglık:Lv:
Kendini niye bu kadar gizleme gereğini hissettiğini hiç anlayamadım. Hele de ünlü bir yazar olduktan sonra deşifre olması daha da ilginç, yine de ayrı adlar altında yazmayı sürdürmüş mü acaba? Farklı türde romanlar için farklı isimler, hımmm, şizofren miydi ki? Kişilik sorunları beni çok da ilgilendirmiyor aslında, yaptığı işe bakacağım biraz sonra Sevgili clondike emeğin ve paylaşımcılığın için bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
emeğinize sağlık merak ettim doğrusu yazarımız neden bu kadar çok isimle yazıyor acaba çok kişilikli olduğunumu anlatıyor acaba
ben doğduğumda herkes bir isim takmış hatta mahalle olarak oturup kura çekmişler ismim ne olsun diye şimdi sayıyorum benim bildiğim en az 5 isim verilmiş ilk doğduğum anda ama şu an iki tane ... yazık yazara acıdım valla ben iki isimle baş edemezken o bu kadar kimlik ve kişilikle nasıl zorlanıyordur.. paylaşımın için teşekkürler Clondike emeğine sağlık....
Her seferinde ağzı açık bırakıyorsun beni Clondike, sana inanamıyorum... Ne muhteşem araştırma ve bilgilendirmedir, hem de her seferinde... Bunlara nasıl zaman bulabiliyorsun? Ne enerji?! :sak sak:Senin evin her misafir kabul etmeye de uygundur, bal dök yala misali... Ben bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirmeye zaman bulamıyorum... ff: Sana kesinlikle imreniyorum. Ayrıca paylaşımın için çok ama çok teşekkür ederim, gönlüne sağlık!:gül: