ayyyy, hanimlar bu aralar prensler favorim Biraz havai emily'nin prensi luis mi? Yoksa masum prensesteki huzunlu ve mutsuz prensim seb mi,? ya da arkadasim icinde ki.. caro'nun prensi philip mi? Vallahi! bunlarin arasinda secim yapamadim! hepside hosuma gitti:zuhaha: philip'e bayildimmm..serres simdi seni anliyorum canim! valla bende olsam vermeye kiyamazdim buda prens irkindan mis! cok guzelll.. kiz yine masum :$ ne kadar konular benzesede masum kizlar favorim! bunun icin bile okurum! hele isin icinde birde bebis varsa:sak sak: tesekkurler clondike ve serres :Frnds: bikmadan usanmadan bizlere boyle guzel armaganlar verdiginiz icin :sak sak: hersey gonlunuzce olsun :gül::gül:
teşekkür ederim arka arkaya yeni bd ler geliyor. nasıl zaman ayırıpta yapabiliyorsunuz size helal olsun ,ben işten zaman buldukça giriyorum teşekkür edip çıkıyorum, kusura bakmassınız inşallah, elleriniz dert görmesin.
teşekkürler, Bd lerin çoğunda konu kadın kaçar erkek kovalar, erkek acımasızdır kadın yumuşatır vb. konular var sadece kurgular isimler olaylar yerler farklı. Giriş, gelişme ve sonuç aynı. Ancak hikayenin nasıl anlatıldığı yada konunun nasıl işlendiği hikayeleri farklı kılan şey.