Süpper ikiliden yine süpper bir paylaşım, kapaktan çok belli olmasa da o bir kırmızıııı... Adamcağız çok masum bir görüntü sergiliyor (bana göre kaşları normal, bebeksi bir güzelliği var gibi, kaş-göz yerinde, ben beğendim). Kızılderili havası var gibi. Bu arada "büyülü kaza"nın ardından "büyü altında" olunca merak ettim, büyülere falan bir ilginiz mi var sizin? Herhalde tesadüf olmalı, yoksa bir mesaj filan mı veriyorsunuz birilerine. Yoksa şifreli mesajlar mı bunlar hıı?... (Ser_reSciğim bak böyle de kopat olunabiliyor, görüyorsun). Öptüm sizi, ben uzun saçlı, asi güzelimi alıp konuyu anlamaya çekiliyorum izninizle...
keyıflı okumalar arkadasım:canim: keyıflı okumaalr arkadaslar yanı bısey dıyemıyorum sıze kapak bahane her turlu kopatsınız:zuhaha: cekıl bencede !! ızın verdın hadı hadı ya meraktan öldürdün benı yoksa ıcımden gecen turde bır kapakmı yaa bebeklı:Lv:
:glmsm2::glmsm2::glmsm2: bu hale geldim görünce nasıl bi şekildir bu, elim kolum kesildi fena oldum:kzgn: bari bıyık falan çizde erkek olduğu belli olsun:zuhaha::zuhaha: tek olumlu yanı esmer olması, kanaat notu lazım geçmesi için, kopatlar kurulu gelin toplantı yapıyoruz son duruma karar verelim:zuhaha::zuhaha: amaaaaaaaa......her şeye rağmen elinize yüreğinize sağlık canlarım:canim:diyorum ama kendini nasıl affettirirsin bilmem:füü::füü:
keyıflı okumalar kopatlar kurulu dunku kapagın etkısınde hala:füü: kendımı nasılmı affettırırım sence gorucez zamanla:füü: