BD Harlequin Jennifer Greene - Büyülü Kaza

'E-Kitap' forumunda Ser_reS tarafından 5 Nis 2011 tarihinde açılan konu

1. aysekoc

aysekoc New Member

Ellerinize sağlık hacam ama olmamış:hih:,bu ülkede yeterince sansür var zaten bide bizim kapakları kapatmayın hele bu laz cadının aklına uyupta yapmayın hocam lütfen yapmayın.Gece yarısını geçti ben iyice saçmalamaya başladım:kzgn:

2. aysekoc

aysekoc New Member

Sen hiç konuşma kapklara gizlice bakıp bakıp suçu benim üstüme atıyosun küstüm yok sana kız mız:kzgn:

3. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

dimi kız, rahat bozucu serres:dil:
    evet kızlar hatta imza kampanyası başlatalım:zuhaha:
    senin kapağı yanaştırma pc ye hepten kapak olmasın:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    ilaçlarını alıpta bakıyolardır artık:füü:
    evet ama haklısın daha açacak yer kalmamış çizende sınırı biliyo:füü:
    bu tepkileri tahmin etti heralde:zuhaha::zuhaha:
    en azından hocamızın bizimle aynı fikirde olması güzel;)
    evet anlaştık sanırım, her şey orj. kalıyo:saygilar:

tek göz ha:zuhaha:
    dur bakiyim çift gözle görülmeyen ne varmış:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    valla aysecim neler ettin sen benimde bi alakam yoktu, sırf çenem yüzünden kopatların arasına karıştım:zuhaha::zuhaha:içimdeki canavarı uyandırmayın hööööyt:füü:(bu höyt! coraline in höyt ünden değil:zuhaha::zuhaha:)

ahahahaha:zuhaha:adamı yoldan çıkarırlar dimi, bende kurbanım:füü::füü::zuhaha:
    laz cadı hemen bi kapak daha yolla acil , kızdırma ayseyi:help::zuhaha:

4. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Abuu:D Gülüm sen uyu sabah konuşalım:) Serres sende orjinali zınk diye vermeseydin gitti dünürüm elden. Gençlerin istikbali ile oynama ayşem. (ben tek gözümle bakıyorum yahu:p)

5. rozen

rozen Active Member

merci

6. sparcoao

sparcoao Active Member

teşekkür ederim

7. aysekoc

aysekoc New Member

Kızlar çok sağolun,gece gece bayağı bir stres attım iyi geldi, siz olmasanız delirirdim herhalde son iki üç haftadır ,sağolun varolun hepinizi gerçekten tanıyormuş gibi seviyorum inanın bana:canim:

8. aysekoc

aysekoc New Member

Ben bakamıyorum doğru dürüst benim bd kapağı yanımda oturuyor yarın bakıcam rahat rahat.Tamam geçti kızgınlığım verdim gitti kızı

9. fatiharsal

fatiharsal Misafir

Bundan sonra kitap kapaklarıma ben de çekici erkek koyacağım. Anlaşılan daha çok ilgi çekiyor. Özel bir tip tercihi olan varsa bileyim. Gerçi benim erkek tiplerim sabit... Bu kapaktaki genci benimkiler cebinden çıkarır. Siz Nefretten Sonra'daki Tamer'i görün. Fıstık. Doğan ve Tahir için uygun tip bile düşünemiyorum.

10. sahara.

sahara. Well-Known Member

bu tarz kapaklar hayal gücüne yer bırakmıyor.alın bakın epsilon kadının sadece sırtı adamsa ortada yok belki bir el varsada ki ben hatırlamıyorum ne oluyor otomatik başlıyoruz parçaları birleştirmeye siyah saçlar masmavi gözler sert kare bir çene güçlü omuzlar daha yazayımmı bak bence bunu sansürlesinler zaten adam kambur yahu okurken sürekli Quasimodo'yu hayal edecem valla serra kapa tüm resmi

11. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

hocama baskı yapmayın !!
    ben ne dersem o !!
    daha bır suru kapak var sansurlenıcek
    hocam benı bılır hepınızden beter kopatlasırım
    delıyım ofluyum yakarım ona gore:kzgn:
    bı seferlık sana mahsus actım kapagı bak kıymetını bıl
    kaparım bak yoksa!!
    dımı ya daha az once ekrana bır gozu yapıstı zor kazıdık sımdı ınkarda:füü::zuhaha:
    ya hıc sorma azcıkdaha acsaydım ne olurdu dusunemıyorum:füü:

12. Ser_reS

ee sıze kackere dedık hocam kadınları kapaklarda gormekten bıktık !!
    kadın erkek ıkısı olursa super olur kapakta ama erkeklerde işlensin artık okuyucuya hıtap eden ;)
    hocam sızın kıtaplarınızın karakterlerınde sadece vucud yokkı
    sızın farkınız ıste burda gercek ıcımızden bırı gıbı tum karakterler!!!
    sağlam kişilikleri karakterlerı sayelerınde kamburda olsalardı bıle bır tane onlar:Lv:
    bencede onlara uygun tıp bulamazsınız onlar bıtane;)

13. aysekoc

aysekoc New Member

Hocam haklısınız sizin yarattığınız erkek karakterler bu adamla boy ölçüşemezler neden çünkü onlar Türk:cool:.Gerçi sizin kitap kapaklarıda güzel kızlardan oluşuyor ama okurlar bayan olduğu için(çoğunluk)yakışıklı esmerler fena olmazdı hani kapakta.:füü:

14. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

:zuhaha::zuhaha:sal bakim
    hiç teessüf etme, cevap verme bakim bak zor kurtardım seni linçten:füü::füü:
    evet valla çiçekli sigaralardan duman çıkıyo:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    kızlar ilaçlarınızı hazır edin, sakinleşin:zuhaha::zuhaha:
    sarışın olmasında:füü:

15. denizkaptan

denizkaptan Active Member

teşekkürler

16. Ser_reS

ohh ıyı ayse kızmasın dıye ver kapagı ver kapagı daha ne verıyım yahu !!!
    bugunluk bukadar goz banyosu sıze yeter!!!
    herkes sütünü içsin yatmaya hadı !!
    yarınkı kapak macerasında gorusurz:füü:

canım ınan kapak konuusnda cok sert bırıydım sırf sen ve arkadaslar neselensı dıye ekledım mutlu olduysan ne ala:canim:

benım bd kapagı uyudu yoksa suan ebedı uykuya ben gecmıstım kapagı gorseydı:füü:

17. fatiharsal

fatiharsal Misafir

Bu fikri kesinlikle not ettim. Ama koca istock sitesinde istediğim gibi bir erkek tipi bulamadığım için gerçekten zor bir durum. Bu yakışıklı erkekler nerede? En son kendim bilgisayarda çizeceğim galiba...

18. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

bi kapak uğruna can verdi....
    karizmanın çizildiği an:zuhaha::zuhaha:
    ha bu arada kapağı ver yeter, biz canını istemiyoruz:zuhaha:

19. Ser_reS

ceytı ıyımıısn sen! resmı kaparsam bu kapak kopatlar senı benı yasatırmı hıc:zuhaha:
    ecelıne susadıysan kapıyım resmı:füü: bıudaha dusun ;)

yarın herkes bır sakınleştirici içmeden sıteye gelmesın
    yada ben yarınkı bd de yıne eskı kapaklardan yuklıyım herkes bı sakınlessın dımı :zuhaha:

20. aysekoc

aysekoc New Member

Sağol güzelim bizim için bukadar yoruyorsun kendini bu sitede senin ve ekibin kadar çalışkan insan görmedim son günlerde bide neşelenelim diye bu kadar uğraşman hocamıda kandırman süpersin :Frnds:

Bu Sayfayı Paylaş