sağol ya eywallah nekadar sevılıyormusuz!! 1kapak ugruna satıldık bırde gercegını getırseydım neler olurdu neler:füü: doğan abım nerdesın gell!! kızlar senı gorsunde komaya gırsınler pınar hepsını mefta eder:zuhaha:
son olarak italya sınırlarında görülmüşler:füü: şaka bir yana aklınızdakinin istediğiniz gibi ortaya çıkması açısından kendi çiziminiz çok daha güzel olur bence
bencede kesınlıkle sız cızın hocam kendınız o karakterlere yön verıyorsunuz hıc bır hazır resım sızın dusuncenızı bırebır yansıtamaz kesınlıkle sarısın mavı goz olmasında :füü: sevıyorum sevıyorumm sızlerı mutlu etmeyı bunu yapıcak ımkanı bulmayı paylasmayı sızlerın menfaatsız dostlugunu.. elımden geldıgınce aynen devam hersey:canim: hocam hıc bırsey bılmıyordu ogrenınce benı tamere kestırır dogana bogazlatır dıyordum ama sagolsun bısey demedı:füü: hala nefes alıyorum :zuhaha:
evet hele sarışınlığın üstüne bide utanmadan mavi göz:glmsm2: ıııııııııııııı....ürperdim bebe lerde güzel sadece tabi öyle kalacaklarsa:zuhaha::zuhaha:
kız sus !! barı fatih hocanın yanında bunu yapma!! ne ıtalyan askıymıs sımdı bıde ıtalyan bır kıtap yazsın ıstıceksın! ınanmıyorum burda bıle ıtalyan dıyor hala:zuhaha: tum kapakları hocam kendı cızdı dıger kıtaplarda avukatı gıbı cevap vermıs olmuyumda dıyım dedım yanı uzmanlık alanı kapak konusu çizim dıyorsun gormedın demekkı gercegını ben bırıyle yasıyorum dıcem kendını esını cok begenmıs olucam:füü::zuhaha:
bu resmi ne kadar açarsan aç görmeğe değer birşey yok olsa bende açılsın derdim sen kimseye bakma hala taktım adam kambur yahu
Heeeey bakma esmer kapaklara laf attığıma ben sarışın mavi gözlü bir yakışıklıyla :kz:evliyim hemde turkuaz gözleri var yani sadece bebelerde güzel olmuyo büyüyüncede güzel olanları var canım:hih:
valla yazacaksa hayır demem:füü: üstünüze alınmayın tabi, hem senin şeyhin çölün var:zuhaha: italyan aşkından ziyade....mmmmmm.....hayranlığı diyebiliriz:füü::füü: eheuheuehe gerçeği mi kaldı:zuhahahani yok yok diye dalga geçyim belki görürüm:zuhaha
Kız sırtını nerden gördünde kambur diyon çocuğa ,yoksa tanıyonmu ,tanıyosan hilale ayarlasana yazık kıza
ha soyle benden bırı cıksın yaw dımı kapak kotu sansurlu halı ne guzelı hala yasıyoruz kızlar demekkı sakınlestı yoksa suan ıkımız lınc v emefta :füü: vayy enıstemız e bak:saygilar: bende esmer guzelıyle evlıyım evet kızlar evdekı kapaklarınızı acıklayın dokulun bakım kımde ne cevher var:füü::zuhaha:
aa bak hocamdan çöllü şeyhli bir bd ıstıyım bende ozaman aferın kız ıyı aklıma getırdın benım huyanık ablam:canim::zuhaha: sen gec dalgayı gorunce sende anyayı konyayıda gorucen ah bız sanslıyız o anlarını yasıcaz senınle:zuhaha: senın ıtalyanları bızım doganlar tamerler 5e katlar bıtane sana bulucaz söz:canim::zuhaha: ay koptum hadı kızlar hılal ıcın toplu arayısa gırelım ceytı kız yoksa karbı sen tanıyomusn bu kapaktakını kımdır nerde yasar ayrıntı ver bır operasyon kacıralım hemen hılale:zuhaha:
ahahahhahaaa bendeki pota bak:zuhaha::zuhaha: ama napim ya itici geliyo:hih: örn:kıvanç...yok bacım yok yau bende beni unuttunuz diyodum, rahattım bak yine pörtlettin, kapak bitti bana saracaklar şimdi:dil:çatlayın işte sultanım bekarım rahatım:zuhaha: Not: bu bir avuntu değildir:zuhaha::zuhaha:
ayse çook sağol:dil: etraf hatta cümle alem bu nedir böyle:kzgn: bana mı kaçırcaksınız??ahahahahhaha:zuhaha: bohçasını sıkı tutsun, hem doğru düzgün çeyizi yoksa almam:hih::zuhaha:
Öncelikle kıvanç benimkinin eline su dökemez tamammı canım:hih: sonra bekarlık sultanlıkmış :zuhaha::zuhaha::zuhaha:geç bunları anam babam geç bunları :füü:
hadı ordan damadı bulduk bıde bohca ıstıyor bız orjınal kapak resmıyle getırıcez gerısı sana kalmıs artık:füü: ananmıyorum ya benıde yoldan cıkardınız!! heytt tmm susun artık tıpp herkes sütünü içsin uyumaya!!