aman aman öyle bi iddiam yok, senin bd kapağı alt eder eminim amaaaaaaaa bekarlık konusunda iddialıyım beni caydırmaya çalışmayın:füü: iki ay sonra gelip "ben evleniyorum" diyomuşum bide, gör cümbüşü:zuhaha:
kızlar gulmeyın ama kıtabı duzenklıyen benaylardır arsııvmde olan kıtabın ozetını sımdı okudum:zuhaha: ozete bı bakın kıtap kurduyken bu hale gelmıs :füü:
asla gülmem..........................................................................................................:füü::füü::füü::füü::füü::füü: :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:
İki dakika canavar uyutmaya gittim,yine coşmuşsunuz Hilal bu kapak mevzusu senin başın bağlanana dek gider söyleyeyim canım. Aklın varsa arkana bakmadan kaçarsın. Allah herkesin kendi bd kapağına ömür versin Yine de bekarlık sultanlıktır derim ben:füü: bd kapağına bile güvenli bakamıyoruz ayşe'm daha ne olsun:zuhaha: Benim evde ki de sarışın maviş tombalak keltoş Ben kumral severdim ne ara almışım onu farkedemedim ya neyse kumral bd kapakları benimdir haberiniz ola ceytinin x-ray görüşü var sanırım. Ben kapakta kastan başka bişey görmedim Canım sen nasıl kambur gördün anlayamadım Risk altınd ayazıyorum kızlar. Ateş hattına dönüşebilir kapak mevzusu. 1 hafta kapris çekmektense ben kapakkopatlığımı gizli devam ettiririm daha iyi:saygilar:
Çünkükendisine bi'şey çarpmış. Ah ne şans genelde milletin tipi kayar. Bu çocuğunda tipi yerine oturmuş. O zaman ne yapalım kızlar tipsizleri yolun ortasına atalım kaymalar itinayla düzeltilir Hiç yakışıklı kitap kurdu olmaz mı yanii şimdi aşkolsun sayın yazar.
hani şu son artık havluların kenara çekildiği resim varya baksana nasıl kambur ya kimse görmüyormu benden başka yüze değil kasların duruşuna değil genel eğime baksan görceniz emme kitlenmişsiniz katkat boğumlara
bakın zaten adam kitapkurduymuş ondan demek bu halde doktorlar kaza sonrası omurga eğriliğini düzeltememiş
Kapağa hiç alıcı gözle bakamadım ki şimdi yattı benim bd kapağı baktım da evet hafif bir eğilme var öne doğru. Ama sanki kaslarını şişirmek için yapılmış gibi. Hani şu üçgen vücutcular nefes alıp 'hımpsss' diye sıkarlar ya kasları ondan yapmış ceyti'm. Kamburu yok belki omurga eğrilmiş olabilir çok okumaktan. Bu çocuğa bir okuma lambası ve koltuk alalım. Yazık tipi düzelmiş ama hala kambur duruyor kıyamam.
evet napıyoruz kızlar evde kalmıs tıpsızlerı yol ortasına ver coskuyu:zuhaha: kıtabı guzelce ozetledın saygılar efem:saygilar::zuhaha:
Sözde yatmaya gidiyordum ama kopamadım buradan, insan içinden doğru kahkaha atarken ses çıkarmamaya çalışması ne zormuş yahu. Ceyticiğim (bu arada selam) adamın sol kolu bir yere (kapı pervazı galiba) dayalı olduğu için eğim yapmış biraz. Ama benim merak ettiğim şey adam kaza geçirmiş de doktorlar bunu düzeltmeye çalışırken bir de kas mı eklemişler orasına burasına, yoksa onlar zaten var mıymış? Yani adam kıza neresini beğendirememiş anlamadım. Yani sonradan olduysa o kaslar doktorlar da biraz abartmışlar tabi...
ıkı orta bır sade haydı bana musade kızlar cok super bır aksam ve geceydı umarım hep boyle bdlerdle eglenır koparız hepınızı tektek gonulden optumm ıyıkı varsınız varız:canim: cekılen emege goznuruna deger hak eden sızler oldukca :saygilar: tatlı düsler:bye: