Evet kapak harika canım Tam da en güzel kapak yarışmasında liste başı olacak eminim. Benim internette sorun var o yüzden bi türlü mesaj yazamadım. Ve güzel yorumların hepsini kaçırdım. Çok sinirliyim. Ben de öyle bir kapak tasarımı istiyorum. Resmimi kime göndereyim :zuhaha: Çok kıskandım
Ne ilginç bi kapakmış.Bu kadın harbi kadın mı ya pek benzemiyordaİçerik nasıl acep okumak lazımTeşekkürler bayanlar
Yahu, mesajları okuyup gülmekten ve de arada yorum yapmaktan teşekkür etmeyi unuttum sanırım. Ah siz müthiş süpper ikili, iyi ki varsınız da renk katıyorsunuz hayatıma. Her şey için çok teşekkür ederim. Ser_reS yine de "kapaklara özgürlük! kapaklara özgürlük!". ayşeciğim arkandayım arkadaşım...
hadı yumusattın benı :canim: ama sadece bır anlık:kzgn::zuhaha: keyıflı okumalar resmını bana gonder sen ben ıcabına bakarım uygunsuz bır bd kapagı yerıne senı monte ederım:zuhaha: oku gor bakalım nasılmıs once ver coskuyu benı mest et sonra laf sok :!! ben sana toptan ozgurluk verıcem sıte dısı !!!:kzgn::zuhaha: