başta konuyu okuduğumda yine yanlış anlamalar bekledim ama yorumlara bakınca kesinlikle okumayacağım bir kitap dedim aşığım diye düşünüp te başka erkeklerle sinema ve yemeklere çıkıp öpüşüp koklaşıp bunu bağımsızlık olarak gören sonrada biz arkadaşız diyen bağımsız ve saf kızlara zaten sinir olurken herhalde bu kitabı okusam çatlarım ayrıca insanlar hata yapabilir kabul ama hatanı düzeltmek için yedi sene beklemişsen ne diyebilirim ki bence karaktersiz bir kızmış tabii adamında kendine saygısı yokmuş ben olsam beni bırakanı geçmişe gömer bir daha o kişiyle yakınlaşmam çünkü seven insan karşısındakileri sevgisi için engel görmez zorluklar bile sevdiklerinle beraber acıda olsa güzeldir eğer biri karşılaşılan zorluklar için sevdiğini bırakıyorsa sevmeyi daha bilmiyor demektir boşuna iki gönül bir olunca samanlık seyran olur denmemiş diyeceğim ama ne yazık ki günümüzde sevgi ve evlilikler sahip olunan maddi kavramlar ve çiftlerin verdiği hediyeler çıkılan yerler doğrultusunda ilerliyor yani ev lüks eşyalar araba çıkılan tatiller ilişkilerin devam etmesini sağlıyor insanlar sevdikleri ile geçirecekleri zamanın değil nasıl zaman geçirdiklerinin derdindeler tekneloji ve gelişen dünya ile birlikte aşk ve sevgi kavramları da değişti ne yazık ki ah ahh nerde o sadece sevdiğinin gözüne bakarak el ele tutuşup geçirilen zamanlar onun üzüntüsüyle kederlenen sevinciyle sevinen aşklar