BD Gelişim Jocelyn Day - Aşk Bekliyor

'E-Kitap' forumunda clondike tarafından 10 Haz 2012 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. özgecan

özgecan New Member

....tşklr....

2. lawyer26

lawyer26 Member

teşekkürler

3. bernata

bernata Well-Known Member

teşekkürler

4. bbbbbbbb

bbbbbbbb New Member

teşekkürler

5. sevgul

sevgul Active Member

tesekkurler

6. TehLikeLi

TehLikeLi Active Member

tesekkurler

7. zeknoss

zeknoss Active Member

teşekkür

8. anne

anne New Member

tesekkurlr

9. mayamaya

mayamaya New Member

teşkkrler

10. karalale

karalale New Member

Teşekkürler

11. geoid

geoid Active Member

teşekkürler

12. Mars...

Mars... Active Member

Teşekkürler

13. eker68

eker68 Member

teşekkürler

14. nart2006

nart2006 Active Member

15. kontes79

kontes79 New Member

Eline sağlık. Teşekkür ederim.

16. rosado

rosado Active Member

başta konuyu okuduğumda yine yanlış anlamalar bekledim ama yorumlara bakınca kesinlikle okumayacağım bir kitap dedim aşığım diye düşünüp te başka erkeklerle sinema ve yemeklere çıkıp öpüşüp koklaşıp bunu bağımsızlık olarak gören sonrada biz arkadaşız diyen bağımsız ve saf kızlara zaten sinir olurken herhalde bu kitabı okusam çatlarım ayrıca insanlar hata yapabilir kabul ama hatanı düzeltmek için yedi sene beklemişsen ne diyebilirim ki bence karaktersiz bir kızmış tabii adamında kendine saygısı yokmuş ben olsam beni bırakanı geçmişe gömer bir daha o kişiyle yakınlaşmam çünkü seven insan karşısındakileri sevgisi için engel görmez zorluklar bile sevdiklerinle beraber acıda olsa güzeldir eğer biri karşılaşılan zorluklar için sevdiğini bırakıyorsa sevmeyi daha bilmiyor demektir boşuna iki gönül bir olunca samanlık seyran olur denmemiş diyeceğim ama ne yazık ki günümüzde sevgi ve evlilikler sahip olunan maddi kavramlar ve çiftlerin verdiği hediyeler çıkılan yerler doğrultusunda ilerliyor yani ev lüks eşyalar araba çıkılan tatiller ilişkilerin devam etmesini sağlıyor insanlar sevdikleri ile geçirecekleri zamanın değil nasıl zaman geçirdiklerinin derdindeler tekneloji ve gelişen dünya ile birlikte aşk ve sevgi kavramları da değişti ne yazık ki ah ahh nerde o sadece sevdiğinin gözüne bakarak el ele tutuşup geçirilen zamanlar onun üzüntüsüyle kederlenen sevinciyle sevinen aşklar

17. ulkuk

ulkuk Active Member

tesekkurler

18. gulderen

gulderen New Member

teşekkür

19. hazannn

hazannn New Member

teşekkürler

20. hazannn

hazannn New Member

emeğinize sağlık