Judith Mcnaught - Gece Fısıltıları

'Kitap tanıtım' forumunda Nerissa tarafından 1 Nis 2010 tarihinde açılan konu

1. seleniti

seleniti Active Member

çok teşekkürler, emeğine sağlık :))

2. pinkhornet

pinkhornet New Member

kitaplığımda bütün judith kitapları var ama e-kitap arşivim için çok çok güsel oldu bu...teşekkürlerr tuğba...süpersinn:);)

3. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

NymphE ikna etsem 'İçinde aşk saklı 'yıda koyucaz ama kitap kalın gözü korkuyor:zuhaha::p:p;);)

4. BBurcu

BBurcu <b>Kitapkolik</b>

İki gündür gülmekten öldüreceksin beni ya :D :D :zuhaha:
    Arkadaşlar kitabı eklerim 125 sayfası tarandı ama 1 hafta sonra devamı gelir (Tuğba da tararsa daha erken) :zuhaha: kabul ederseniz ekleyeyim :)

5. pinkhornet

pinkhornet New Member

valla çok haklı kalın bi kitap ama oda royce un torunları olarak harika bi kitaptı...ne güsel olur o da ols:):):):):)

6. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

Bekle ilk önce Gece fısıltılarını tarayayım sonra içinde aşk saklıya yardım ederim :)

7. bduru

bduru New Member

teşekkürler..

8. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Emegine sağlık canım :gül:

9. qwert993

qwert993 New Member

teşekkürler

10. sevvalsevim

sevvalsevim Active Member

teşekkürler

11. betkn

betkn New Member

pinkhornet'e katılıyorum Gece fısıltıları güzel İçinde Aşk Saklı daha da güzel bir kitaptır.Narissa bu hızla giderse onu da yetiştirir.Ama Allah kolaylık versin diyorum tarama işi hiç de kolay değil arkadaşlar. Ellerinize ve emeğinize sağlık.

12. epicay

epicay Active Member

teşekkürler

13. kemo_kartal

kemo_kartal Active Member

teşekkürler

14. kaya_tr

kaya_tr Active Member

Yahu narissa gerçekten merak ediyorum, nasıl bu kadar çabuk tarama yapabiliyorsun? scan mı yoksa fotoğrafını mı çekiyorsun. Ben fotosunu çektim çok uğraştırdı, birde olmadı bozuk çıktı olmadı baştan. Bir taraftan kitabı tut, bir taraftan tek tek sayfaları çek kolum koptu.. bunun bir kısayolu mu var? Varsa benimlede paylaşırsan bende elimdeki kitapları seve seve paylaşırım ama ne yazıkki ben çalıştığım için sadece akşamları vakit bulabilirim. Yani çok zamanım yok..

15. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

:):):)bende fotograf makinesiyle denedim bir yandan tut,bir yandan çek zor oluyor benim yazıcım aynı zamanda tarama görevi yapıyor.Ben taratıyorum hem daha net hemde daha kısa sürüyor.:):):)

16. ada

ada New Member

teşekkürler

17. raziyane

raziyane New Member

teşekkürlerrr

18. hicci

hicci New Member

harika

19. netgezgini

netgezgini New Member

teşekkürler